Saturday, 19 November 2011

Fransk manikyr mallar

Kvinnor längtar mycket för dem groomed vackert långa naglar. Enligt min uppfattning är det ingen större sätt att göra dem mer attraktiva än att få en fransk manikyr klar. Fransk manikyr är en klassiskt och sofistikerat genom manikyr samt ett av de mest eleganta typer av nail art.
Med franska manikyr, naglarna ser vacker och välvårdad som spelar en stor roll i inrättandet av personligheten hos en kvinna. Traditionell fransk manikyr har en lätt rosa (eller naken) kappa bas spik och kritvita lack på nageln tips. Den senaste fransk manikyr mönster är lämpliga för alla tillfällen från en formell middag natt till en bländande cocktailparty. De ser riktigt attraktiva och det är också mycket enkelt att göra genom DIY method också.
Unik fransk manikyr mallar
En av de största fördelarna med den franska manikyr mönster, flykt från "pärs" för att plocka den perfekta färgen nyans för varje kväll. De ser trendigt med sina grundläggande ljust rosa och ljust vit kombination och passar alla kläder och alla tillfällen. Idag är det klassiska fransk manikyr modifierad med användningen av vissa trendiga konstnärliga mönster, mönster, färger och format. De är nu omvandlas till snygga franska naglar med många tillägg i sina grundläggande struktur. Mer om idéer Nail Art.
Omvänd fransk manikyr och en av de ovanliga och unika fransk manikyr mönster är "omvänd fransk manikyr design." Det omvända fransk manikyr ger en stor lättnad för flickor som är längtan efter en fantastisk färgton, snarare än lilja vit tips. Om du vill att omvända fransk manikyr, först täcker spikarna med ett lager underlack av någon ogenomskinlig färg nyans. När det är torkat helt, tillämpa en halv spets måne spik med en mörkare färgton än baslack. Exempelvis om du använder den vita nagellack som bas, då välja svart, ljust rött eller silver färg för tips. När tips är torra, tätning både lager med en fin topp päls. Mer om hur man formar naglar.
Marmorerade fransk manikyr; Det franska manikyr design kräver en bit av en skicklighet att få dessa snabba pensel rörelser. Du kan använda den här designen på den vanliga franska välskötta naglar också. Allt som du behöver är ett par intressant kontrasterande nagellack färger. Till exempel röd, grön, gult, vitt, silver och blått eller rosa, gult och rött, etc. Valet din. Nu gäller ett par punkter (4 till 5 var) av alla färger nagellack på nageln tips på ett slumpmässigt sätt. Det finns ingen regel för denna applikation, gör det bara fritt. Nu, för att få marmorerad effekt, dra en Striper penseln över färgklickar och flytta den i en mjuk roterande rörelse! Mer om design nail art.
Diagonal fransk manikyr; Denna franska manikyr design är bra för tonåringar. Vid klar med nyktra och formella färger, kan det också vara en trevlig design till bröllopet naglarna också! Allt du behöver göra är att skapa en diagonal linje närheten nageln tips med hjälp av en remsa tejp. Området ovanför denna linje kommer att ligga till toppen av naglarna. Nu kappa denna virtuella tips med en ogenomskinlig färg nyans och den återstående spik med en ren nagellack! Making denna design är verkligen mycket enkelt! Att göra det mer attraktivt kan du skapa marmorerat franska manikyr på diagonalen spets dina naglar också! Gång du lära dig att göra dessa söta fransk manikyr mönster hemma så ändrar bas design och att utveckla din egen fransk manikyr stilen är inte så svårt. Lär dig att manikyr fingernaglar.
Chevron French Manicure; Denna design inte kräver mycket ändring i grundidé franska manikyr formgivningar. Chevron design betonar på att lägga vinklar mot regelbundna tips halvmånar. Den vassa eggen som bildas mitt spiken spets, ståtar en riktigt elegant och ytterligt feminin design nailart med franska manikyr. Spiken tips har en vass eller något kurvig (kronblad-liknande) form och en punkt i mitten. Du kan dekorera denna ledande punkt med en artificiell sten-eller enkel prick av kontrasterande lack. Chevron fransk manikyr kan även utföras med omvänd fransk manikyr med önskad färg kombination.
Modifierad French Manicure; Detta är den senaste uppfinningen såvitt franska manikyr formgivningarna. Denna design handlar om ett attraktivt ändring av dess ursprungliga fransk manikyr. Det betonar att ha samma kritvita, halvmåne tips, med en liten kurva vid foten av spiken, som ser fantastisk och unik! Allt du behöver göra är att skapa en liten kurva vid basen av spiken (med samma färg som du tänker använda på tips) och regelbundna franska manikyr spets. När båda dessa kurvor få helt torr, kontrasterande sedan färg återstående spiken med ett skjul av nagellack! Detta ser är verkligen unikt och du kan göra en hel del färgvariationer med denna design också! Mer om Frankrikes spik tips.
Väl alla sagt och gjort, nu du behöver göra är att lära hur man gör fransk manikyr hemma och sedan få trendiga med några av ovannämnda franska manikyr formgivningar. Du kan också lägga glitter på den reguljära vita tips, för att ge dina naglar ett riktigt trendig look. Så vad väntar d Lycka till!

No comments:

Post a Comment