Thursday 24 November 2011

Hem Manikyr Idéer

Varje kvinna har en önskan att ha vackra händer förtjust i spik färg. Hushållens aktiviteter som att hacka grönsaker, laga mat, städredskap, tvätt av kläder, etc gör dina händer grov. Du ser förtida rynkor över handflatan och huden över händerna blir sträckt. Inte bara händerna, naglarna förlorar också lyster och blir sprött. Således händerna är känsliga för kemiska ämnen som tar bort den naturliga skönhet. För att undvika sådana öde, efter en regelbunden manikyr rutinmässig blir av yttersta vikt för dig. Du kan få några idéer hemma manikyr för att behålla skönheten i dina händer och naglar. Kolla de enkla instruktioner hem manikyr i följande innehåll.
Du måste upphandla manikyr verktyg innan manikyr hemma. De är listade nedan:; Nagelklippare eller spik skärning; Nail Uppgiftslämnaren, nagelborstar, nagellacksremover, Nail rengöringsmedel, Cuticle kniv, Cuticle pusher, flytande tvål, Hand lotion, essentiella oljor, mjuka handdukar, varmt vatten, Hem Manikyr steg
Hem manikyr instruktionerna är enkla och lätta att praktisera. En regelbunden och manikyr pedikyr hemma är mycket effektivt för att behålla strukturen på händer och fötter båda. I följande segment skall du få några idéer för hem manikyr. Utför stegen i rad för att få vackra händer och naglar.
Ta bort Nail Bets, Hem manikyr idéer bör börja med en känsla för renlighet. Det första steget är att ta bort spår av tidigare nagellack med en god kvalitet spik destainer. Nagellack borttagningsmedel från kända varumärken är berikad med vitaminer som inte gör naglarna torra. Avlägsna fläckar med hjälp av bomullspinnar och inte vävnader.
Putsa nagelbanden och Nails, Med hjälp av nagelband kniv, trimma sidorna noggrant. Nu forma naglarna med en god kvalitet spik filter. Du kan välja former som passar din naglar. Nagelband vård och trimning av naglar är viktiga aspekter av manikyr.
Rengör med flytande tvål, Doppa händerna i en skål med flytande tvål. Tvätta händerna för att ta bort alla spår remover fläckar eller någon form av smuts. Klappa dem torra med mjuka handdukar. Du kan prova fransk manikyr hemma för att få några bra resultat.
Blötlägg i varmt vatten, efter rengöring, blöt dina händer i en skål med varmt vatten i minst 15 minuter. Skrubba naglarna och händerna med citronskal. Låt dina händer stanna inne varmt vatten blandat med pressad citron och essentiella oljor. Sandelträ-mandel-och olivolja har förmågan att behålla smidighet händer.
Smörja Krämer, tillämpning fuktkräm vardagen är grunden för nagelvård. Återfuktning berikad med vitamin E, glycerin och lanolin är mycket effektiv att den håller händerna mjuka och smidiga evigt. För att få en långvarig mjukhet, återfuktar händerna efter varje tvätt.
Tillämpning av Nail målningsfärger; Efter att ha avslutat dessa steg, börja tillämpa spik färger från kända varumärken som finns tillgängliga på marknaden. Du kan dekorera med några av de vackraste mönster av Nail Art. Franska stilar och akryl naglar har blivit den senaste trenden i dag. Färgen ska täcka lamina helt utan utlåning en rörig titta på naglarna.
Det var allt om hem manikyr idéer. Var inte de manikyr tips lätt? Om du är medveten om din kropp, jag är säker på att du kommer att göra en insats för att inkludera manikyr som en del av din dagliga vård och omsorg. Manikyr bör göras minst två gånger i veckan för att uppnå bästa resultat. Följ det religiöst att behålla glöden och glans av dina händer. Sist men inte minst, innan du går i solen, antingen bära fullständiga hand handskar eller lägga en bra kvalitet solkräm med SPF 30 (minimum) för att undvika solen brinner.

No comments:

Post a Comment