Saturday 5 November 2011

Feng Shui Dragon

Feng shui är en urgammal kinesisk filosofi som har möjlighet att förbättra en persons liv och hälsa med några förändringar i hans / hennes hem eller kontor. Feng shui tror på existensen av chi, vilket är en energi som balanserar såväl positiva som negativa aspekter i vår omgivning. Enligt de regler och förordningar som genom experter feng shui, det finns vissa föremål som kan ha en positiv inverkan på ens liv. En bland de många viktigaste symbolerna feng shui är drake. Draken har också en mycket viktig del i kulturen i Kina som man kan se det närvaro i mytologiska berättelser och folklore i landet. Dessutom, till skillnad från västerländska karakterisering av draken som de onda och farliga djur, har draken i den kinesiska kulturen många positiva egenskaper. Låt oss ta en titt på symboliken i feng shui draken i detalj.
Feng Shui Dragon Symbol
In den traditionella kinesiska kulturen, trodde man att draken hade makten och möjligheten att kontrollera och förändra klimatet, bland annat förflyttningar av sol, vind, regn och moln. Därför sägs det att hålla en drake på ett hem eller arbetsplats är bra för människor som är i jordbruket näringslivet samt för dem vars arbete är beroende av klimatet. Andra än detta symboliserar feng shui draken också välstånd, framgång och välfärd. Man säger att folk som håller ett draken som har en crystal och pärla i klorna, deras hem eller kontor delas inte bara med makt, men också med pengar och lycka. Draken representerar yang, som anses vara den starka maskulina energi enligt den kinesiska filosofin Feng Shui. Därför symboliserar draken i Feng Shui kreativitet och aktivitet. Därför folk placera draken i det område där de arbetar, eller som har hög energi eftersom det ökar deras chans att nå framgång och välstånd. Mer om Feng Shui för rikedom.
Feng shui Draken symboliserar också nummer nio, som anses vara ett tecken på lycka. Därför är det många människor som sätter en drakes som innehåller nummer nio i sina hem. Bortsett från detta symboliserar feng shui draken också bördighet, skydda och omoral. Draken är också för att skapa stabilitet på området för kärlek och äktenskap. Det sägs att placera en drake tillsammans med en fågel Fenix ​​lång säkerställer levde äktenskaplig lycka. Feng Shui drakar finns i olika färger inklusive röd, grön och gyllene. Medan feng shui gyllene drake representerar välstånd, är feng shui röda draken symbol för energi, tur, spänning och passion. Å andra sidan, symboliserar feng shui Green Dragon lycka, välbefinnande och lycka. Mer om Feng Shui för kärlek.
Feng Shui Dragon Placering
Även känna till innebörden av feng shui drake är viktig, är det lika viktigt att veta det område där man måste placera den. Det beror enligt principerna om Feng Shui, ett objekt placeras på fel ställe kan få negativa konsekvenser. Per riktlinjer som Feng shui experter bör draken hållas i sydöstra området i hemmet eller arbetsplatsen. Dock bör en avstå från att placera draken på platser som sovrum, badrum, garage, garderob, etc. Detta beror på att draken representerar verksamheten och placera den i rum som är avsedda för avkoppling och inaktivitet kan inte vara bra. Det bästa området att släppa draken skulle vara vardagsrummet. Ett annat misstag som många gör är att placera nio drakar hela huset, eftersom det utgör nummer nio. Detta har dock undvikas och det maximala antalet drakar som bör hållas i huset är fem. Förutom detta, är en annan avgörande punkt att man måste komma ihåg att placera draken i ögonhöjd och aldrig för högt än så. Dessutom, om draken har en pärla eller kristall i klorna ska du se att draken inte är vänd mot fönstret, dörren eller ett avslutande vägg. Mer om Feng Shui Utsmyckning tips.
Du kanske vill läsa mer om:; Feng Shui Living Room, kinesiska feng shui tips, feng shui för hemmet, jag hoppas att alla dina tvivel om feng shui drakar rensas med denna artikel. Oavsett vilken typ av feng shui drake du tillföra ditt hus dvs det kan vara ett feng shui drake sköldpaddan, feng shui vatten drake eller får Feng Shui drakar i olika färger, se till att du behandlar draken med avseende och det kommer definitivt ösa med makt, rikedom, välstånd och välbefinnande.

No comments:

Post a Comment