Monday, 21 November 2011

Mögel Borttagning i Home

Mögel i hemmet kan vara fula, liksom ohälsosamt. Det är mycket som krävs för att bli av mögel hemifrån så snart du upptäcker dess tillväxt. I annat fall kan det utlösa allergiska reaktioner, i dessa, som bor i det huset. Bortsett från detta, kan strukturella skador också orsakas av mögel. Denna artikel kan ge dig några tips och riktlinjer för mögel borttagning i hemmet.
Mögeltillväxt i Home
Mögel är ett svampar som växer på fuktiga och fuktiga ytor. Husdjur mögel ofta finns i badrummen, källare vindar, etc. mögelsporer transporteras med luften och vid kontakt med fuktiga områden, dessa sporer slå sig ner och ras. Med tiden kommer det att sprida sig till närliggande områden och täcker hela ytan. Trots är mögel mikroskopiska kan du upptäcka mögeltillväxt med blotta ögon. Mögeltillväxt yttrar sig som en missfärgning, fläckar eller otydlig tillväxt. Vid svartmögel, kan den visas som svarta fläckar. Det berörda området kommer att ha en jordnära och mögliga doft och du kan också märka att hela ytan är fuktig och fuktig.
I vissa fall kan synliga tecken inte där (om formen är under mattan eller inne i skåp, men kan du identifiera den med lukten. När mögelpåväxt är fläckig, måste du bli av med det tidigast, så att förhindra dess spridning och för att undvika farorna av mögel. Mögel avlägsnande hemma är inte en svår uppgift, om du känner till rätt metod. Följande är några av de enkla tips mögel avlägsnas för att ta bort mögel i hemmet.
Mögel Borttagning i Home
Bortsett från att ta bort mögel tillväxt, har du att eliminera eller fastställa fuktkällor, som läckande rör eller skadade tak. Du måste använda skyddshandskar och skyddsglasögon, under rengöring av mögliga ytor. Du kan också använda andningsskydd för ytterligare skydd. I händelse av mögel tas bort från väggar, flytta möbler och andra föremål från rummet. Stäng fönster och dörrar, för att förhindra spridning av mögel, medan rengöring. Det är alltid bättre att dämpa mögliga ytor före rengöring dem. Detta förhindrar spridning av sporer genom luften.
För mildare mögelpåväxt, kan du använda en lösning av varmt vatten och icke ammoniak rengöringsmedel (eller diskmedel) för rengöring av ytor. Du måste lägga till ¼ kopp renare till en liter vatten. Spraya lösningen över mögliga ytor och skrubba väl. Nu, skölj området med vatten. Du kan också använda en blekmedel lösning (kan göras med ¼ kopp blekmedel för en liter vatten) för att döda eventuella sporer kvar på ytan. Spraya lösningen och låta det sitta en tid, före sköljning. Låt området få torr, innan du flytta möbler och andra saker. Vid badrum mögel avlägsnande, måste du börja med blekmedel lösning, eftersom det inte blir någon användning av vanligt tvättmedel lösningar för mögel borttagning i hemmet. Samma metod kan sökas mögel avlägsnande från källare, vindar eller sådana platser. Läs mer på källare mögel rengöring.
Andra än rengöra mögliga väggar du måste leta efter tecken av mögeltillväxt på andra material, gilla, kläder, möbler, böcker etc. Även kan vissa objekt rengöras och återanvändas, vissa andra porösa material måste kasseras eftersom kanske du inte kunna rengöra dem helt. Det gäller till papper, böcker, trä etc. Förutom detta är mögel förebyggande hem också mycket viktigt att kontrollera mögeltillväxt. Börja med fastställande läckande rör och kranar. Reparera skadade tak och torra områden med stora utsläpp. Ett bra tips för giftiga svartmögel avhämtningen i hem är att eliminera fukt från området med hjälp av luftkonditioneringen eller avfuktare. Om det bildas kondens reservoaren, då, töm den och använda frånluftsfläkt i badrum och kök.
I korthet kan mild till måttlig mögel-och mögeltillväxt alltid rengöras utan problem. Emellertid kan allvarliga mögeltillväxt bättre hanteras av en yrkesman, som vet hur metoderna. Att anlita en professionell blir alltid bättre, om du är förvirrad över reningsprocessen. Mögel bort i hemmet Kostnaden beror på svårighetsgraden av mögeltillväxt och den metod som de tas bort. Så när du stöter på tecken på mögel i ditt hem, handla snabbt och bli av med det som tidigast.

No comments:

Post a Comment