Saturday 26 November 2011

Hickey Borttagning Tricks

Hmmmm ... så du hade en natt full av passion och är nu kvar med ett sugmärke på den mest framträdande av platser som man kan ha som en påminnelse om mötesplatsen. The love bita stirrar på er i spegel, vilket gör du undrar Hur bli av ett sugmärke? Tja, Hickey är Hickey, tar sitt eget söta tid att läka och slutligen försvinna. Det enda du kan göra ska vidta vissa åtgärder för att påskynda läkningsprocessen. Nedan finns några Hickey borttagning knep, bara för dig.
Hickey Borttagning Hem Rättsmedel
Blow Hot, blås kallt, När det gäller Hickey bort, ju tidigare du börjar, desto bättre chanser har du att lyckas. En av de mest effektiva Hickey rättsmedel för att få ner svullnaden och också för att minska rodnad är att tillämpa is förpackningar på den drabbade huden med jämna mellanrum. Om en kylklamp är inte lätt tillgängligt, kan du ta ut några isbitar ur kylen, linda in dem i ett handduk och applicera på kärlek bettet. Tillämpningen av iskuber kommer att hjälpa sammandragning av kapillärerna samt blodkärl och därmed fästa läkningsprocessen.
Tillsammans med tillämpning av is för snabb Hickey bort, ge Hickey del värme behandling. Ta en ren bomullsduk och dränk den i varmt vatten. Använd den på den drabbade huden under en tid. Värmen, precis som förkylning tygla kapillärerna och därmed kommer att utgöra en annan användbar tricks Hickey borttagning.
Uppbrott, att Ett bra sätt bli av med sugmärke är att öka blodcirkulationen i det drabbade området genom att bryta upp Hickey. För att göra det, ta en tandborste and med det borsta hudområdet mycket försiktigt. Kom ihåg att vara mycket försiktig när du följer sådana trick Hickey avlägsnande som lite mer tryck när du borstar från din sida kan göra Hickey även sämre.
Make-up, Ja, även om du är man, gå för det! Applicera en stiftelse eller en concealer på sugmärke att göra det mindre synliga. Även är makeup inte en permanent lösning fortfarande fungerar alldeles utmärkt för att dölja den kärlek bita tills det försvinner av sig själv.
Magical Massage, Massage drabbade huden, helst med en naturlig olja som vitamin E olja, två-tre gånger om dagen för att öka blodflödet i området. Det kommer att påskynda läkning, definitivt.
Underbara Vitaminer, tillämpning vitamin K krämer på den drabbade huden samt öka sitt intag av kosten hjälper till att läka Hickey. Så ät livsmedel som är rika på vitamin K t.ex. gröna kål, tomater, broccoli, spenat. Om du inte gillar dessa livsmedel, gå till K-vitamin tillskott.
Om du verkligen menar allvar samtidigt desperat att bli av med din kärlek bita, börja följa dessa Hickey borttagning tricks omedelbart (Kom ihåg att förr desto bättre!). Även om det inte medicinskt bevisat fortfarande en del människor säger att tillämpa vallört grädde samt förvärmd kål, Arnica gel och calendula olja till Hickey är lugnt effektiv i sitt avlägsnande. Så kan du prova någon av dessa huskurer också. Under tiden nöja sig med täcker Hickey en halsduk eller en sköldpadda hals skjorta eller någon annan form av smarta kläder som du kan komma med!

No comments:

Post a Comment