Tuesday, 8 November 2011

Homemade hydroponiska system

För människor som inte har möjlighet att inrätta en konventionell trädgård, erbjuder hembakat hydroponiska system ett effektivt substitut eftersom det är jord-mindre trädgårdsarbete! Om du planerar att skapa din egen hemmagjorda hydroponiska system är så här artikeln ett introduktion till tre huvudsakliga typer av hydroponiska system som lätt kan ställas in av någon.
Om Hydroponiska växande system
Hydroponics växer plantor utan jord. Den här tekniken är verkligen ett radikalt skifte från konventionellt trädgårdsarbete, jordbruk och allierade tekniker för växande vegetation som alla är baserade jord. Tekniken att odla växter som innebär växande växter i mineral och näringsrik lösningar i vattnet. Marken är huvudsakligen ett näringsrikt medium som växterna tar upp näring upplöst i vatten. Tanken bakom detta nya paradigm förskjutning trädgårdsarbete eller odling tekniken är att växternas tillväxt är möjligt utan jorden om näringsmedium att det ger ersätts av en vattenbaserad lösning. De flesta landlevande växter har framgångsrikt odlats i hydroponiska system.
Fördelar med Homemade hydroponiska system
Det finns många fördelar med att ha hemlagad hydroponiska system istället för krukväxter. Några av de viktigaste fördelarna med odla växter hydroponically är följande:; egentliga fördelen är att man inte behöver oroa sig för val av mark eftersom ingen jord används! Frånvaron av jord eliminerar alla jorden problem. ; Man kan uppnå ett ekonomiskt hydrokultur tillgången till näringsämnen och spara på kostnader. En har större kontroll över utbudet av näringsämnen än i en jord baserad miljö. ; Bevisad hög skördarna av hemlagad hydroponiska system vittnar den fördel det erbjuder över konventionella jord baserad trädgårdsarbete eller jordbruk. ; Överdriven övergödning som ofta uppstår i jord-baserade system undviks. ; Plant sjukdomar och skadedjur kan elimineras lättare på grund av vatten-baserade kulturen och den inneboende rörlighet som tekniken erbjuder. , Använder hemgjord hydroponiska system kan en ha växtligheten, där markens naturliga inte stöder det eller inte är gynnsamma för dess tillväxt. , Olika typer av Homemade hydroponiska system Plans
Efter en kort översikt över fördelar som denna radikala tekniken med växande plantan erbjudanden, låt oss ta en titt på de huvudsakliga typer av hemmagjord hydroponiska system som kan ställas upp lätt. Här är tre av dem.
Deep Water Kultur hydroponiska system
En av hemlagad populäraste hydroponiska växande system är ett de kallar djupt metoden vattnet kultur. Allt du behöva bygga en djupvatten kultur baserad hydroponiska system är en plast lagring bin, luft sten, akvarium pump, näringsämne blandningen och stenar luft. Du fyller de (företrädesvis mörka färgade) tank med vatten, tillsätt näringsämne blandningen och täck den med ett lock så att vattnet ytan inte utsätts för ljus. Skär hål i locket att placera växter i sådant sätt att växter kan placeras eller odlas utan vattnet utsätts för ljus. Fäst luftpump från ena sidan till luftas vattnet. Det är mycket viktigt att pH och näringsinnehåll bibehålls för god tillväxt.
Wick Baserat hydroponiska system
Veken Systemet använder två lagringsbehållare istället för en och användningsområden nylonrep och pumpar luft för att upprätta en hydroponiska system. Ett fack är växten behållaren med luft stenar och luftpumpen bifogas medan den andra bin fungerar som ett näringsämne reservoar. Placerad ovanpå varandra, låt anläggningen behållaren upptill och varje växt container har ett nylonrep skickas runt den, vilket är hängande ner i lösningen. När vart och ett av anläggningen behållare fylls med vermikulit och perlit, fuktspridande av vatten från vajern i anläggningen kommer vara möjligt.
Ebb och Flow Hydroponic System
I detta metod växter och näringslösningen är separat placerad. Anläggningen container badkar är periodvis översvämmas av näringslösning hjälp av en timer baserat pump. När anläggningen rötterna tillräckligt har blötläggas näringsämnen, är lösningen avrunna tillbaka till det näringsämne reservoaren.
De tre är några av de enklaste hydroponiska system att sätta upp. Hydroponiska system Tekniken är fortfarande i ett begynnande skede och är att hitta snabb kommersiell användning, på grund av den rapporterade ökningen av avkastningen som rapporterats av hydroponics bygger gårdar och ekonomin att sätta en upp. Hope, denna korta introduktion till hemgjord hydroponiska system har inspirerat dig att experimentera med hydroponiska trädgårdsskötsel teknik hemma.

No comments:

Post a Comment