Friday 11 November 2011

Betydelsen av samhällstjänst

Han som ville säkra det goda i andra, har redan säkrat sin egen. - Konfucius
Jag tycker det är en riktigt vacker uppfattning om välgörenhet, medkänsla och service till andra. Samhällstjänst, en ny sak som har kommit i USA är en betydande del av välgörenhet och social service. Samhällstjänst och frivilligarbete är att tas upp och uppmuntras på ett betydande omfattning, inte bara i USA, men en hel del andra länder också. Hjälpa samhällen eller andra alltid har uppskattats och uppmuntras, så vad är dess särskilda betydelse nu? Här är försöker att begripa vikten av samhällstjänst.
Samhällstjänst Explained
Innan vi går vidare om vikten och syftet med samhällstjänst, kan ta en titt på exakt vad som utgör samhällstjänst. Samhällstjänst refererar till ett donerat tjänst eller verksamhet utförd av en individ eller en grupp av människor för välmående och nytta för det allmänna eller offentliga institutioner. De som erbjuder tjänsten kallas volontärer. De som är tvingade att göra detta av regeringen eller den domstol eller skolan är inte betecknas som frivilliga, eftersom de inte gör det ur egen vilja. Detta är i grunden begreppet samhällstjänst, och det är en del av svaret på den grundläggande frågan om vad är vikten av ett samhälle.
Varför Samhällstjänst Viktigt
Det finns många sammanflätade aspekter, när det gäller frågan om samhällstjänst betydelse. Folk gör det av många skäl, det är något som till varje eget. Det är upp till er att analysera, vad gör du hjälpa andra för, och Tycker du det är värt besväret. Syftet av samhällstjänst kan variera för varje person eller grupp, som ges här är en exemplen som Samhällstjänst är gjort.
Syfte # 1, varje land vill att ungdomar och barn att vara disciplinerad och vilja att arbeta för en förändring. Samhällstjänst är det bästa sättet att ingjuta detta ansvarskännande hos barn. To lägga till ytterligare en dimension när det gäller reformer, har den amerikanska rättsväsendet erkänts samhällstjänst, och det har tilldela sådana projekt för att lag brytare länge. Fångar ombeds att delta i gemenskapens tjänst som städning vägar och sånt. Detta leder disciplin och reformer i livet för en straffånge, särskilt de som är unga. Such fångar har en god chans att vända ett nytt blad by doing sådana projekt.
Syftet # 2, en annan fördel Samhällstjänst är att barn-och ungdomar kan införas till moral och goda värderingar. Dessa värden kan inpräntas i ungdomar. Värden som ärlighet, ödmjukhet, tacksamhet, respekt, att vara icke-dömande, uppriktigt är några av de dygder som kan dras av samhällstjänst. Dessa, tyvärr inte kan undervisas i klassrummet. På grund av alla dessa skäl är föräldrar skickar sina barn regelbundet och i större antal, för samhällstjänst. Different gemenskap service idéer för barn ger dem en bra känsla av att ha gjort något för andra. Barnen lär sig att tänka bortom "jag, mig, mig själv 'och få ett bredare perspektiv på livet.
Syfte # 3, Betydelsen av samhällstjänst ligger i det faktum att den nu har blivit ett medel för att få nationen tillsammans. Det kan nästan vara som i centrum för ett folk, eftersom det finns en Stor vikt läggs på göra gott för andra. Detta är främst drivs av religiösa och politiska korridorer. Vikten av samhällstjänst är således förverkligas och spridas vitt och brett.
Syfte # 4, Det finns tillfällen när vi tänker på vad vi fått i livet och vad vi hade drömt om att uppnå. Ibland vad vi tycker, aldrig blir till verklighet. Men sådana drömmar kan ofta leda till en omväg. Vi kan fortfarande göra det vi älskar och hjälpa dem omkring oss. Det kan vara allt från att hjälpa upprätthålla ett bibliotek för att hjälpa en idrottsledare, en lärare och kan komma på många andra idéer samhällstjänst. Samhällstjänst skulle inte låta någon av din talang går förgäves, det är en av den bästa delen av att delta i den. Ibland hjälper andra drömmar kan ge oss enorm tillfredsställelse och glädje. Det kan ta oss till en annan andlig nivå tillsammans.
Betydelsen av samhällstjänst beror ytterst på hur du uppfattar det. Sådana program är avsedda att ingjuta en känsla av samhällsengagemang och gemenskap hos barn. Ju mer antalet timmar samhällstjänst barn sätter in, kommer den automatiskt att hjälpa dem att uppnå deras utvecklingsbehov, sociala och pedagogiska mål.
Vikten av samhällstjänst har ökat ytterligare och sprida som ett resultat av många kändisar och offentliga personer, från Vita Huset till Hollywood, stödja den. Vad mera är, har även företagsvärlden insett fördelarna med samhällstjänst och hjälper orsaken skall köra företagens sociala ansvar (CSR). Det är här jag avslutar mitt avhandling om betydelsen av samhällstjänst. Ta hand om er själva och andra.

No comments:

Post a Comment