Monday 28 November 2011

Korrekt Tabell Etikett

Rätt bord Etiquettes är de regler och förordningar att man måste följa under den formella luncher och middagar. Det är naturligt för en att få skrämmas med tanken under första gången, dock en säker att ge ett positivt intryck när man erinrar sig och följer med följande Etiquettes. Låt oss ta en titt på dem närmare.
Proper Tabell Ställa Etiquette; En ordentlig dukning är ett måste för en formell eller företagskunder middag. Följande är de enkla reglerna för utsläppande på besticken och porslin på bordet för en formell middag eller lunch. Detta bör också bli ihågkommen av gäster så för att undvika förvirring om korrekt handhavande av bestick och porslin på bordet. ; Från omedelbar vänster om middagstallrik, placera sallad gaffel, sedan middag gaffel och sedan dessert eller kaka gaffel längst till vänster. ; Middagen Kniven är placeras på omedelbar höger om middagstallrik. Intill, placera tesked och sedan soppsked till det yttersta höger om plattan. ; Till övre högra sidan av tallrik med början från vänster, placera vattnet glas, vinglas och likören glas respektive. ; Det bröd och smör plattan med smörkniv är placerad högst upp till vänster sida av tallrik. ; Soppan skålen bör placeras på middagstallrik. Servetten ska vikas och kan placeras på tallrik eller till toppen av plattan. ; Läs mer på:; Proper dukning till Formellt Middag; Hur Ange ett tabell; Proper Tabell Service Etiquette; Tabellen tjänsten Etiquettes kan skilja från plats till plats eller kultur till kultur. Men följande är de cirka tjänar regler som följs medan du äter. , I en mindre grupp, ska människor börja äta när hedersgästen gör det, medan i större grupper, kan man börja äta när 4-5 personer serveras mat. ; I de flesta platser, är det mat och dryck serveras från vänster och rensas från höger. Men det kan finnas undantag om servitören finner detta obekvämt. ; Man bör alltid komma ihåg att maten (bröd och smör) mot ett vänster och drinkar mot en s höger är deras och undvika att äta eller dricka ur andras plattor eller glasögon. ; På frågan att passera salt, bör man passera alltid både salt och peppar, ens när bara salt som efterfrågas. , När bröd eller rullar överförs från en person till den andra, det är dålig stil att ta en för sig från korgen i Midway. , Ibland är plattorna omedelbart när en person slutar att äta. Medan på andra ställen, kan servitören vänta till alla avslutar sin måltid. ; Rätt Tabell etikettregler vid formella Måltider, slutligen, är när inställningen och tjänsten utförs, börjar den viktigaste delen, själva måltiden. Men följande tips om korrekt bord etikett vid en formell affärsverksamhet lunch och middag sko att det är enklare än man trott. ; Placera aldrig ens mobiler eller påse på bordet. Dessutom anses dåligt uppförande att lägga armbågarna på bordet. ; Servetten ska vara plats på knä under hela den tid under måltiden. Om du vill lämna bordet tillfälligt placera servetten på stolen och aldrig på bordet. , Med besticken, alltid börja från den yttersta en och arbeta dig i. Detta kan bemästras genom praxis. Men om du är osäker följer du värd. ; I Europeiska stil för äta är maten skärs med kniven i högra hand och äts med gaffeln i vänster. I amerikansk stil, maten skärs med kniven i högra och sedan uppäten av byta gaffeln till höger hand. , Har aldrig blåsa på soppan svalna det. ; Brödet och köttprodukter bör klippas i mindre bitar och ätit med gaffel. Använd inte smör hela skiva bröd samtidigt. , Styrstammen Skyddsglasögon bör innehas av stammen för kylda och icke-kylda drycker. ; Det är tillrådligt att använda servett innan du använder glasögon eller tekopp. , Det är dålig stil att placera användas gafflar, knivar eller sked på bordet igen. Man bör lämna dem i plåten eller skålen. ; När måltiden är över, delvis vika servetten och placera den på bordet. Lämna den inte skrynklade. Det är inte heller tillrådligt att deformationszoner det pappersservetter efter användning. ; Läs mer på:; affärsmiddag etikettregler, Lyxrestaurang etikettregler, Dessa var de tips och tekniker om hur du använder rätt bord etikett på ett företag och formell måltid parti. Som avslutande anmärkning, bör man helt enkelt komma ihåg att övning ger mannen perfekt och också hjälper till att öka förtroendet. Lycka!

No comments:

Post a Comment