Sunday, 13 November 2011

Tonåringar Texting under bilkörning

Joe, arton, är mycket förtjust i att köra. Han älskar att köra hans bil snabbt till fjärran platser. Men, skämmer bort han ofta i textilen medan han med bil. En gång, medan du gör det, förlorade han sin kontroll över bilen och den kraschade in i ett träd. Joe var illa skadad i olyckan och var tvungen att stanna länge på sjukhuset att återhämta sig. Olyckan var en chock för hans föräldrar, som var tvungen att också behandla kostnaderna för sjukhuset räkningar och reparera bilen.
Som Joe, det finns många ungdomar som kör utan att man följer de enkla trafikregler och förordningar och till slut blir en del av bilolyckor. Tonåringar textning vid bilkörning olyckor ökar i nästan alla metropoler. Bristande kunskap om trafikregler och oansvarigt beteende är orsaken till densamma. Trots att många områden har gjort textning vid bilkörning olagligt, sådana incidenter redovisas alltid som pekar ut vissa fel i hela systemet. Den framträdande farorna SMS under körning är det olyckor på vägarna som kan skada eller till och med orsaka dödsfall. Låt oss veta av några tonåringar textning under körning fakta i nästa stycke.
Fakta om tonåringar Texting och körkort
Tonåringar textning vid bilkörning inte bara riskerar sitt eget liv utan också andras liv på vägen. Detta är en av dessa brott som måste straffas strängt att stoppa döden för människor i onödan. Per statistik som tas fram av en del människor tjugotal sex procent av tonåringarna i USA Amerikas ägnat sig åt texting medan du kör sitt fordon. Ett annat faktum är att det inte bara är killar som ägnar sig åt detta "äventyrliga" sak. Undersökningen visade att nästan lika många flickor sända SMS-meddelanden samtidigt som de. Skicka textmeddelanden under körning av fordonet tros öka risken för dödsolyckor med cirka åtta gånger. I en annan undersökning gick runt fyrtiosex procent av tonåringarna att ha ägnat sig åt textilen medan du kör. Bortsett från textning, intervjuade mer än femtio en procent av tonåringarna erkände att ha framfört ett fordon när du talar via mobiltelefonen. Det finns gott om distraktioner när du kör som tonåringar skulle strikt undvika. Så, nu har förstått statistiken över farorna textning vid bilkörning, låt oss förstår vilka åtgärder kan hjälpa oss att hantera problemet effektivt.
Hur kan vi förbättra den övergripande situationen?
Den allvarliga situationen för tonåringar textning under körning kan hanteras genom att bedriva rådgivning och förarutbildningen sessioner där trafiksäkerheten tjänstemän kommer att vägleda tonåringar. Regeringen kan göra det obligatoriskt för alla medborgare att närvara vid trafiksäkerheten. I slutet av sessionen, kan ett litet test utföras för att bedöma hur produktiva mötet var. Säkerheten tjänstemän kommer att kunna förstå om tonåringarna har förstått reglerna för fordonstrafiken från resultatet av detta test. En annan sak som vi kan göra är att göra förarprov striktare och vägra tillstånd till de som inte är allvarliga om säker körning. På vägarna, bör det finnas banderoller där instruktioner som "undvika textning och körning" eller "nej körning samtidigt som man talar om telefonens kan skrivas med lämpliga skyltar och symboler. Föräldrar till tonåringar bör hålla ett öga på hur deras barn enheter och ger honom rätt förslag vid rätt tidpunkt att annullera olyckor och skador. Farorna med textning när du kör kommer att ge dig mer relevant information. Förklara nackdelarna med den dödliga kombinationen av mobiltelefoner och bilkörning är behovet av timmen.
Därmed kan man dra slutsatsen att tonåringar textning vid bilkörning är verkligen ett allvarligt problem som behöver hanteras uppriktigt. Kollektiva ansträngningar i detta hänseende kan ensam garantera säkerhet och välbefinnande för de människor på vägarna. Så, hoppas att ni kommer att överväga de förslag som nämns ovan allvar, jag slutar här med att önska er en glad och säker körning.

No comments:

Post a Comment