Thursday, 10 November 2011

Brasilianska hår riktning Treatment

Lockig eller krusig päls är ingen tvekan svåra att hantera. En person som har lockigt burrigt hår är ofta inte att ta väl hand om hans eller hennes hår och avslutas med torkning och gör det grova ännu mer. Lyckligtvis vi lever i en tid där tekniken har en lösning för allt. Tekniken som har utvecklats för att lindra obehag för personer med oregerliga manen kallas brasiliansk hår riktning behandling. Det är också känt av flera andra namn. Några av dem är brasilianska keratin hår riktning behandling, escova Progressiva, brasiliansk Blowout och keratin riktning. Låt oss lära dig mer om brasilianska keratin hår riktning behandling.
Vad är brasilianska hår riktning behandling?
Brasilianska hår riktning behandling är en metod för tillfällig uträtning av hår. Det innebär tätning håret med flytande keratin och formaldehyd på hårstrån med hjälp av ett strykjärn. Det är främst görs på lockig, krusig, ohälsosamma, skadade och illa behandlade hår. Men enligt experter på brasilianska keratin behandling, kan det vara tryggt utföras för att få önskat resultat på alla typer av kemiskt behandlat hår such as blekt, färgad, med höjdpunkter, avslappnad eller tidigare rätas ut och permanentat.
Brasilianska hår riktning behandling har flera fördelar jämfört med andra hår riktning metoder som använder kemikalier. Den kemiska som den använder är inte särskilt stark och liknar det naturliga keratin hår protein. För det andra är det inga problem med hår återväxt som beläggningen tenderar att få tvätta bort med schamponering. För det tredje tar den bort frizz, vågor och bångstyrig lockar utan att göra dem alltför platt. Effekten varar vanligen i ca 2-3 månader. Det beror på hur ofta tvättar på håret. The Brazilian hår riktning behandling kostade ligger mellan $ 200 - $ 500.
Hur är brasilianska hår riktning utförd?
Brasilianska hår riktning behandling är tekniker beroende. Du måste därför besöka en skönhetssalong för att få det gjort. Frisör ber dig komma med tvättat hår. Hjälp av en speciell natrium-fri schampo brukar rekommenderas av frisörer. Om du går till salongen med otvättade hår kommer håret tvättas och blås torkas med hjälp av en hårtork. Ditt hår kommer att bli borstad också. Frisören kommer att tillämpa keratin och formaldehydlösning jämnt på varje del av ditt hår genom att dela den i flera tunna sektioner. Han / hon kommer att ta varje avsnitt av hår för sig och räta ut det upp till fem gånger med en 450-graders platt uträtning järn. Detta kommer att ingjuta keratin och formaldehyd lösning i håret.
Du blir ombedd att behålla håret orörd under ca tre dagar. Du ska inte binda ditt hår med ett gummiband, gem eller göra något som behöver håret ska rullas eller flätade. Du måste hålla dem raka och gratis. Dessutom inte tvätta håret under denna tidsperiod. Även om en droppe vatten faller på ditt hår, kan det skada hela inställningen. I fall det händer, så ska du genast räta på vått hår med ett strykjärn. När den rekommenderade tiden är över, tvätta håret med en natrium-fri schampo och en lämplig balsam. Resultatet kommer att bli inget mindre än frizz fri, slät och blank och mjuk hår. Ditt hår är nu redo att ta inredda i någon form. Du kan gå för den brasilianska keratin hår riktning behandling en gång ett par månader för att räta den nya tillväxten.
Brasilianska hår riktning Behandling Biverkningar
Per ovan kontot, tycks alla skall väl med brasilianska hår riktning vård. Tyvärr är detta inte sant. This hår riktning tekniken finns potential tillräckligt för att orsaka många negativa effekter på dig. De är synliga först efter ett par dagar efter dessa behandling. Först och främst garanterar inte rakt hår. Således kan du sluta med pengar förlust ännu inte så mycket bättre än din man. För det andra får de ingredienser som deltar i lösning utlöser en allergisk reaktion på dig. För det tredje använder den formaldehyd, som är ett cancerframkallande ämne. Även mask, handskar, bär god kvalitet öga och diverse andra beläggningar används, men ingen kan undkomma små mängder av formaldehyd som finns i luften. Det kan bli absorberas i huden och aktivera cancersvulst. Slutligen har det visat sig att många människor, som genomgick brasilianska hår riktning behandling drabbats av mild till svår håravfall inom 2-3 veckor. Dock är håravfall på grund av denna behandling ännu inte vetenskapligt bevisat. Här är mer om behandling keratin hår biverkningar.
Läs mer på:; hår riktning tekniker; hår riktning Tips: Så kan du se att behandla ditt hår med brasilianska hår riktning metod kan inte vara mycket säker. Ändå är det många har genomgått den och uppskattade efter effekt. Om du vill ge det en chans och sedan går igenom brasiliansk hår riktning recensioner och ta en hudläkare samtycke i förväg. Detta kommer att hålla dig på den säkra sidan och gör att du kan njuta av en helt annan upplevelse.

No comments:

Post a Comment