Wednesday 23 November 2011

Kök väggfärgerna

Det finns flera sätt att liva upp och lysa upp ditt kök och det finns inget bättre sätt än att färglägga den. Vi vet alla att färgerna att ett objekt livlig, inte vi? Så varför inte utnyttja dem och ge en speciell känsla till den plats där du gör ditt dagliga bröd. Och ännu viktigare, du behöver inte oroa dig medförda kostnader, kommer det inte göra ett så stort hål i fickan. Kan du välja från en mängd olika färger köksväggen från svart, grå eller vita till silver metallic. Ett annat sätt att göra ditt kök ser bra är att använda material som kakel, rostfritt stål, laminat och granit.
Väljer färger för köksväggar
Beslut om den perfekta färger köksväggen som skulle krydda upp det är inte lätt. Med antalet skrymslen och hörn som du kan ha, vill måla köket vara en tidskrävande affär. Du skulle vilja att välja rätt färg som skulle ge den typ av känsla du önskar, eller hur? Så medan du väljer en färg, se till att du inte tar en impulsiv beslut. Ta din tid, även om är du trött eller trött med hela processen. Tänk och forskning för att hitta färgen som bäst passa dig och dina behov. Du kanske vill veta mer om system kitchen färg.
Du kan använda papper eller tyg swatch med olika färger och klistra in dem på väggarna av ditt kök. Försöka använda en färg i taget för att se vilken typ av känsla den ger dig. Varje färg skulle få dig att känna något annat. Så snart du bestämt dig att använda ett kallt och varmt färg ska du prova och klassificera de olika nyanser av den färg som du har beslutat. Nu, om du har valt grönt vara färg du vill använda i köket, sedan finns det flera nyanser, varav en del kan höjningen din energi nivåer eller kan få dig att känna deprimerande. Nu, begränsa ditt val till 2 3 nyanser, varefter det skulle vara lätt att plocka en av dem. Olika färger kan ha olika attribut, men i allmänhet färgerna är antingen avslappnande eller stimulerande. Generellt färgerna som rött, orange och gult är stimulerande och ökar aptiten medan övriga som blått, indigo och violett är avkopplande och minskar aptiten. Läs mer om att välja kitchen färg.
Kök väggfärg Idéer
Ett av de mest effektiva sätten att färglägga ditt kök är att måla köksskåp. Eftersom det är köksskåp som tar upp större delen av utrymmet, färgämnen dem är ett utmärkt sätt att få ditt kök ser ljus ut. Du kan då välja att använda nya brickor med djupa toner och trendiga design för köksbänken toppar eller väggarna. Detta skulle inte bara göra köket är vacker men men är också lätta att rengöra. Mer om idéer för skåp målning kök.
När du väljer en färg, missa inte det faktum att det enligt olika system kitchen belysning, ser muren färg olika. Om du använder glödande eller lysrör, kan det ändra färgtonen i ditt kök. Sedan det slutliga kitchen färg kraftigt beror på ljuseffekt du ger vore det bästa om du går för skåp och infälld belysning plan snarare än att använda en enhetlig belysning mönster. Om du väljer första alternativet, skulle din kitchen vara mer tilltalande och ljusare.
Du kan välja att komplettera färgerna av köket med hjälp av skuggor och ljus för att ge den en dramatisk verkan. Håll strålkastarljuset över mat-och matlagning område för att göra din kitchen ser effektiv. Andra än trim, lister, fönstret och golvbeläggningar, i tak och skåp, det finns andra ställen som kruka rack, hängande plattor, drar och knoppar och belysning designer som du måste ta hand om.
Är ett angeläget område medan du försöker och färg ditt kök är användning av gardiner. Vid installation gardiner du kan installera ljus, flerfärgad gardiner, som finns i flera dekorativa mönster. Men se till att du köper gardiner som lätt kan tvättas.
Läs mer på:, kök Färg Idéer; Paint Färger i kök; När du väljer färg köksväggen ska du inte oroa dig för vad andra vill känna eller tänka. Ditt kök är för dig och din familjen, och du bör utforma det som per din stil och smak. Ha en trevlig tid. Hoppas jag ovanstående uppgifter har hjälpt dig att komma ett par saker klart för sig vilken typ av färg du bör använda.

No comments:

Post a Comment