Sunday, 13 November 2011

Mått för full storlek Säng

At slutet av en lång tröttsam dag, att det enda varje människa ser fram emot och förmodligen har visioner, är hans eller hennes säng. En bekväm tillflyktsort där du kan kasta tillbaka på benen, gosa i en bekväm och mysig filt and slumra, utan att bry sig om oron för dagen eller de problem som ställde upp för er i morgon. Men vad händer om välja rätt säng är ditt problem? Med olika sängar som finns på marknaden, hur ser du besluta om den rätta för dig? Har du basera dina beslut av måtten på en full size säng eller en queen size-säng, eller vill du fatta beslut på grundval av hur sängen kommer att komplettera resten av sovrumsmöbler? I denna artikel, kan vi hjälpa dig skilja mellan de olika typerna av bäddar, som finns på marknaden efter deras storlek, men vi fokuserar på måtten på en full size-säng.
Mått på olika sängar
De olika typer av sängar enligt deras storlekar som är tillgängliga på marknaden idag är Twin säng, Kalifornien king size-säng, Standard King-säng, Queen size säng och Full säng. Låt oss först ta en titt på de mätningar av alla dessa olika typer av sängar i säng storlekar diagrammet nedan.
Mått på olika sängar, Typ av BedWidthLengthSpace per person; Twin Bed39 inches75 inches39 inches, Queen Bed60 inches80 inches30 inches, Standard King Bed76 inches80 inches38 inches, Kalifornien King Bed72 inches84 inches36 inches, Full Bed54 inches75 inches27 inches
Full sängar, som du kan se från måtten på en full size säng och andra sängar ovan är nästan 15 inches bredare att en dubbelsäng, men den har mycket mindre utrymme för en person att sova på, om två personer delar på säng , eftersom varje person får bara ett utrymme som är lika bred som 27 inches. Full bäddar också kallas dubbelsäng och till ungefär från 1960-talet de var mycket populära som sängar för två personer att sova på. Idag naturligtvis king-size sängar och drottning sängar som ger mer utrymme för varje individ, är mer populära. Dessutom, om du är längre än genomsnittet, sedan en fullständig sängen kan bli lite för liten för dig. Något av det bästa sakerna äga en fullständig säng är att det är perfekt för rum som är små. Även de ark för Full sängar är mycket billigare än de för kung och drottning sängar. Men problemet med utrymme på sängen kvar. Måtten på en full size-säng i fot kommer att berätta att en bädd av denna storlek är lämplig för en person, som är kortare än 5 ft 5. De dimensioner som är av det ovanstående är mestadels standard mått madrasser, som används för dessa olika typer av sängar. Full size säng dimensioner varierar också beroende på den stil som sängen har gjorts. Dessutom gör storleken på ramen av sängen en enorm skillnad. Det finns flera olika stilar där dessa sängar är tillgängliga som inkluderar design som har en plattform, som inte har en låda våren, som har ett huvud-board, som har en sänggavel och en fot ombord, eller helt enkelt en vanlig bildruta som har Inga andra tillbehör.
Även om man har ett hus som inte tillåter för en kung säng, kan du välja en fullständig säng som blir en perfekt passform i ett litet hus. Måtten på en full size-säng, gör det möjligt att bekvämt sitta i vilket rum som helst utan att ta över inredningen i rummet och att bli centrum för uppmärksamheten. Vid slutet av dagen, vem som än sade att dåliga vanor är som en bekväm säng, lätta att komma in, men svårt att komma ut av. Var någon som gjort ett mycket bra val när det kom till hans säng.

No comments:

Post a Comment