Saturday 5 November 2011

Wet Frisyrer

Det är inte en tung uppgift att styla din våta hår. Men om du använder fel hårvårdsprodukter eller inte konditionering håret kan göra jobbet för styling du blöt hår svårt. Vått hår ska hanteras med försiktighet, och medan styling blött hår inte gör så mycket som att använda minst styling är vägen att gå när det gäller vått hår. Anges nedan, är de olika snabblösning idéer vått hår stilar som hjälper dig att forma håret på några minuter.
Wet Frisyrer Quick Fix Idéer
Om du tar hand medan tvätta håret och sedan styling fuktigt hår blir ett lättare jobb. Först tvätta håret pipig ren med ett bra schampo. Blöt håret och applicera schampo till hårbotten, sedan massera din hårbotten för en minut med schampo och lödder håret alltför. Tvätta sedan håret noggrant med vatten. Applicera sedan ett bra balsam efter ditt hår typ. Låt det vara för en 2 minuter, sedan tvätta håret rent igen.
Kläm därefter ut överflödigt vatten från håret, inte gnugga handduken på vått hår eftersom detta kommer att få dem att krusigt. Om du vill ytterligare suga vatten från vått hår, så att inte blöta kläderna sedan hålla handduk för ett par minuter på vått hår. Applicera sedan ett anti-frizz serum på din våta hår för bättre hårvård, så att håret inte bryter medan du kamma då.
Quick Fix Idé # 1: Den första idén att gå med en enkel väl kammat hår. Om ni har fint hår, då detta är den bästa lätt vått hår stilar idé för dig. Bara en del håret i mitten, börja sedan kamma håret med en bred tand kam, nerifrån och nå fram till hårbotten. That's it, är du bra att gå.
Quick Fix Idé # 2: Om du blir irriterad på vått hår faller på ditt ansikte, sedan bara kamma vått hår rakt bakåt, och bind den övre halvan av håret med hjälp av en ganska klippet och lämna resten av håret öppna.
Quick Fix Idé # 3: Om du letar efter vått hår stilar för långt hår som är tjocka, försök sedan en fläta stil. Detta är en klassisk stil, men att du ansöker massor av serum på vått hår innan bildar en fläta frisyr. Sedan lämna några delar ut från sidorna och använd en locktång att få några eleganta lås. Om du däremot har kort hår sedan i stället för gå en fläta, gå för vått hår stilar för kort hår efter att binda ditt hår i en ponny.
Quick Fix Idé # 4: Om du gillar stranden vågiga wet look stil, så här är några snabba våta frisyrer tips. Dela upp håret i 4-5 delar, och sedan tillämpa en lockigt hår mousse på håret eller havssalt spray. Then krama detta avsnitt på ditt hår. Detta sätt fungerar på alla dina hårslinga, och inom några minuter har du sexig stranden vågor. Detta är en stor våt och vågigt hår stil. Del håret som du vill. Det var de fyra quick fix ideer, som ges nedan är två fler idéer på våta frisyrer.
Idé # 5: Det finns många vått hår vård som finns att tillgå i dag. Ett av de populära vått hår produkterna är våt och vågigt hår, som finns i olika våglängder och hårfärg, allt du måste göra är en del håret och pin these vågigt hår klipp, och du är bra att gå.
Idé # 6: Om du inte vill bära vått vågigt hår, så här är några tips att styla håret rakt. På fuktigt hår tillämpas massor av serum, och använd sedan ett strykjärn. Vått hår med massor av hår serum hjälper till att skydda håret mot värmen från strykjärnet. Då arbetet med de olika delarna av håret, med hjälp av järn från toppen av ditt hår tills ändarna. Hantera heta järn med omsorg, eller be en kompis hjälpa.
Dessa var de olika vått hår stilar Tips och idéer. Så bara kondition håret ordentligt, använd en bred tand kam och någon av ovanstående idéer för att göra ditt våta hår ser bra ut!

No comments:

Post a Comment