Friday, 11 November 2011

Naturliga Eye Cream

Ögonen är den mest attraktiva funktioner i vårt ansikte. Av den anledningen kvinnor göra särskilda insatser för göra dem vackrare med hjälp av eyeliner ögonskugga etc. Men fina linjer, rynkor samt mörka ringar tenderar att orsaka skada på huden runt ögonen. Som ett resultat ögonen förlora sitt överklagande. Som namnet antyder, är naturligt ögonkräm som består av naturligt förekommande ingredienser och används för att förbättra utseendet på ögonen.
Naturliga ögonkräm för rynkor; Huden runt ögonen är mycket känslig och tenderar att förlora sin naturliga elasticitet mycket lätt, som orsakar hängande av hud och fina linjer och rynkor. Vilka faktorer som bidrar till detta problem åldrande, alltför mycket av solexponering, överdriven rökning, etc. I vissa människor, problemet skrynkling förvärras ganska snabbt på grund av deras genetik. Här är en hemmagjord recept för en anti aging kräm.
Ingredienser: 3 eller 4 matskedar osötad äppelmos, en medelstor riven potatis.; Förfarande: Ta riven potatis och äppelmos i en skål och blanda dem väl. Låt blandningen chill i cirka 5 minuter. Sedan applicera den över området runt ögonen försiktigt så att den inte vidrör ögonlocken. Täck ögonen med en fuktig trasa och låt den tränga in ordentligt på huden. Tvätt av med ljummet vattnet. Detta bör tillämpas 3 till 5 gånger varje vecka. The äppelsyra som finns i äppelmos will exfolierar huden och minskar fina linjerna och rynkor.
Naturliga Eye Cream för Dark Circles skall de faktorer som leder till mörka cirklarna under ögonen är ärftlighet, dålig kost, åldrande, och ibland allergier. Oavsett vad som orsakar mörka cirklar, kan de behandlas med hjälp av en god kvalitet naturlig ögonkräm beredda hemma.
Ingredienser: tomatpuré, en nypa gurkmeja pulver, limejuice och vetemjöl.; Förfarande: Blanda samman alla de naturliga ingredienserna för att förbereda en tjock smet. Applicera nyberedda ögonkrämen försiktigt runt ögonen. Kontrollera krämen inte kommer in i ögonen på ögonlocken. Koppla i 15 minuter med ögonkräm på och sedan tvätta bort. Även tvätt se till att du inte skaver huden hårt. Då tillämpas regelbundet är här krämen kommer att minska de mörka kretsar. Läs mer på ögonkräm för mörka ringar.
Naturliga Eye Cream att minska svullnader; när dina ögon är trött, då de tenderar att bli svullna och puffiga. Du kan ge en lugnande effekt på svullna ögon genom att göra en ögonkräm hemma.
Ingredienser: Bivax, olivolja och aloe vera gel.; Förfarande: Först och främst Värm lite bivax i en dubbel panna på medelhög värme. Ta lite olivolja i ett separat kastrull och koka den vid samma temperatur. Häll både smält vax och olja i en mixer och mixa blandningen i ca 5 minuter. Tillsätt sedan lite aloe vera gel i den och blanda igen i 5 minuter. Förvara ögonkräm sålunda upprättats i kylskåp. Applicera krämen på uppsvullna ögon eller inflammerade ögon som orsakas av solbränna och vänta 10 minuter och tvätta sedan av. Det kommer att ha lugnande effekt på ögonen. Lär dig mer om bästa ögonkräm för svullnader.
Naturliga Eye Cream hud näring; ögonkrämen ska tillhandahålla tillräcklig näring som i tur kommer att möjliggöra ytan av huden och dess underliggande lager att stanna i hydratiserat tillstånd. Således chanserna för uppkomsten av fina linjer och rynkor elimineras.
Ingredienser: Lanolin, mandelolja, lecitin samt rosenvatten. ; Förfarande: Smält lanolin första på en mycket låg temperatur. Tillsätt sedan mandelolja och sedan pulveriserad lecitin i den. Rör om blandningen väl och lägga till lite rosenvatten in den. Håll det på värmaren under en minut för att försäkra att blandningen är smält bra. Applicera denna kräm varje dag före sänggåendet. Det kommer att hålla rynkor och mörka cirklar i schack.
Således kan du se att göra ögonkräm hemma är så lätt och enkelt. Den bästa delen av dessa naturliga öga krämer är att de inte innehåller några syntetiska material eller starka kemikalier. Därför även om de används under en längre tid, de kommer inte att orsaka några skador på ögon eller hud. Om du fortsätter att använda dem även efter rynkor eller mörka ringar är borta, kan de förhindra deras fortsatta utseende i framtiden.

No comments:

Post a Comment