Wednesday, 23 November 2011

Gag Presenter till 60-årsdag

Gag gåvor är alltid lite speciella för mottagaren bland de dyra och användbara gåvor. Även vanliga billiga, dessa är de bästa föremål som är avsedda att göra mottagaren skratta. Det kan bli en riktigt rolig pjäs eller bara några galen ord skrivit över ett objekt som kommer att spela upp gåva. Om du hitta en present till en som anmäler 6:e ​​decennium av hans / hennes existens, som utgör en gag gåva är den bästa idén. Så här är några idéer om munkavle presenter till 60-årsdag, som du kan välja. Läs mer information på idéer födelsedagspresent.
60-årsdag Gag Gift Ideas
Knepig diagram; Ja, minns tomma knepig diagrammet som du använde under din barndom? Hmmm ... det är en bra idé. De används ofta av föräldrar för att tilldela uppgifter till sina barn och hjälpa barnen komma ihåg sina arbetsuppgifter och utvärdera arbetet på slutet av månaden eller veckan. En annan tanke vara en uppsättning färgglada efter dess. Likaså en fint dekorerad anteckningsblock och som är döpt som "minne bok" gör en av de bästa 60-årsdag gag gåvor.
Fält av läkemedel, Tja, kan inte de riktiga, men presentaskar med falska läkemedel gör en av de klassiska gag gåvor för 60-årsdag. Du kan välja ett av olika falska piller på nätet eller på marknaden och packa dem i en låda att ha en rolig presentförpackning. Piller som baksmälla fartattack, oldpower, chillout make-stöd, etc. kan läggas till. Om du verkligen vill rolig fyller 60 gag gåvor för män och kvinnor, dessa är rätt plocka.
Uppblåsbara Walkers och dessa kan göra andra bäst gag gåvor till 60:e födelsedag. Dessa är precis som vanliga vandrare används av pensionärer, men måste uppblåsta. När uppblåst, kan du se en panik-knapp, försiktighet skyltar etc, vilket gör det till roligaste pjäs. Du kan också ge promenadkäpp med horn som också är en populär pensionering munkavle gåva.
Gag Basket, Jo, det gör ett helt paket av gag gåvor som du kan presentera. Det kan inkludera en kal skalle och en grå hår peruk. Du kan också lägga protesen som kommer att vara den bästa delen av denna gåva korg. Tja, glöm då inte att lägga till ett förstoringsglas och en stor svart monokel ram. Även lägga till några anti-aging krämer, är ansiktslyftning krämer, artrit balsam osv ett awesome idé.
Roliga Mugg; Dessa är några gag gåvor för 60: e födelsedag värdefull, liksom roligt nog att göra personen att skratta. Vad sägs om en toalett formad mugg? Ja detta ser helt fantastiskt när du fyller på kaffe. Få mer gåva idéer här.
Läs mer på:; gag gåvor för kvinnor, 40års Gag presenter, Gag presenter till 50: e födelsedag, Du kan komma på många fler sådana gag gåvor tanke på hobbyer och yrke på personen. Andra presenter som T-shirts, muggar, tallrikar med roliga citat är de populära gag gåvor för fyller 60 år. Du kan även presentera en användbar och dyra objekt som fåtölj with gag gåva korg. Set med roliga böcker och DVD, kartong med godis eller Maxi tofflor pad kan lägga till fler roligt inslag till hela presentförpackning. Inslagning dessa gåvor kreativt är sista delen av att gag gåva mer attraktiv. Vad sägs om att ha kista formade rutor? Tja, prova det för att förhöja roligt inslag!

No comments:

Post a Comment