Monday, 7 November 2011

Hem Manikyr och Pedikyr

Vackra händer och ben är behöver för en snygg dig. Medan du tillbringar tid i grooming ditt hår och hud, naglar finger och tånaglar ignoreras ofta. Just tillämpning, ta bort och ansöka om ett nytt en färgstark nagellack är inte tillräckligt. Om du vill ha en övergripande vacker utseende och en välvårdad titt, manikyr och pedikyr kommer först. Detta säkerställer att dina händer och fötter ser ren och vid alla tillfällen. Långa naglar är En favorit varje kvinnor men grooming de rätta är något du inte råd att missa, varken för ett parti eller ett affärsmöte. Behöver du träffa skönhetssalong för en manikyr och pedikyr varje gång? Nåväl, låt mig säga er att ett hem manikyr och pedikyr är det bästa alternativet att gå till en skönhetssalong och du kan få fantastiska resultat med detta. Undrar hur man gör en hemma manikyr och pedikyr? Här är hur ...
The Perfect Home Manikyr och Pedikyr
Saker för hemmablandare Manikyr och Pedikyr; medelstor skål (för blötläggning palmer); Wide skål (för blötläggning fötter); Warm vatten; Mild flytande tvål; nagellacksborttagare; Bomullstussar; Nail skärning; Nail Uppgiftslämnaren; Nail buffert; Orange stick ; Nagelbandskräm; mul skrapan; Pimsten; Baslack; Täckfärg, nagellack; Små handdukar; Exfoliating scrub, Förfarande
Avkopplande bad; Börja ditt hem manikyr och pedikyr genom att ta bort den gamla nagellack. Kontrollera att du tar bort alla rester av det. Sitt bekvämt på en låg pall och doppa benen i skålen full med varmt vatten. Du kan lägga till flytande tvål, eteriska oljor eller lägga andra recept hem pedikyr vid behov. Också, doppa händerna i en skål med varmt vatten. Sitt på en plats där man bekvämt kan göra en manikyr och pedikyr hemma. Håll händer och ben doppas i varmt vatten cirka 20 minuter. Följ nästa steg.
Exfolierar, ta nu en skrubb och börjar gnugga det på händerna följt av ben. Använda en naturlig skrubb är en bra idé. Du kan använda en skurborste för peeling grov hud på dina fötter efter applicering av skrubba. Ett av stegen hem pedikyr är att gnugga klackar och boll av mul använda foten skrapa följt av gnugga med en pimpsten. Återigen dopp ben och händerna i varmt vatten och torka bort skrubben.
Form och Buff, använda en nagel filare att ge önskad form på ditt finger naglar och tånaglar. Detta är en av de viktiga stegen hem manikyr så att alla naglar är av samma storlek och form. Använd en spik kutter om det behövs. Tånaglar kan hållas mindre. Med en spik buffert, gör nageln jämn yta. Flytta den fram och tillbaka horisontellt på varje spik. Rengör dammet på naglarna insamlad efter gnugga dem med spiken bufferten.
Näring och rena; tillämpa Nu Nagelbandskräm på dina naglar. Täck alla med små bomullstussar. Efter 10 minuter, ta ut bomullstussar täcker dina finger-och tånaglar. Nu med en orange pinne för att ta bort smuts som samlas i hörnen och under naglarna. Tryck tillbaka nagelbanden med en nagelband pusher eller orange pinne. En av de instruktioner hem manikyr är att skjuta nagelband långsamt och försiktigt för att inte orsaka någon skada.
Försköna; Torka dina naglar och rengör dem med en fuktig handduk. Nu Här är den roliga delen av en manikyr-och pedikyr. Placera medelstora bomullstussar mellan tårna. Börja tillämpa basen pälsen på tånaglar. Använd den naglarna över också. Låt det torka och nåd dina naglar med ett färgat nagellack. Se till att du ansöker långsamt och har en vanlig finish. När det torkar, sätta på nästa lager nagellack. Avsluta med tillämpning av topplack för en långvarig utseende. När naglarna är helt torra, massage dina händer och naglar med en djup mjukgörande kräm. Inget behov av att tvätta av det.
Se till att du tvätta alla pedikyr och manikyr verktyg innan hålla dem tillbaka. Du kan också välja nail art för utseendets. Franska nail art är ganska populär dessa dagar. Komma fransk manikyr hemma är inte en svår uppgift. Kom ihåg hem Manikyr och pedikyr är det bästa sättet att hålla dina händer och fötter vacker. Utföra denna gång i 15 - 20 dagar är nödvändig för perfekt nagel vård. Så var beredd på att se vackra, från fingrar till tår!

No comments:

Post a Comment