Tuesday 22 November 2011

Pentry Idéer

Alla vi överens om att är köket en varm lycklig plats som doftar av smör, scones och färskt bröd. Kvinnor tillbringar en bättre del av sin dag i köket, matlagning den mest fantastiska luncher och middagar för sina nära och kära. Varje måltid, oavsett om det är en fin måltid eller bara spagetti, kräver förberedelse innan det är kokt och denna förberedelse kräver plats. Matlagning är en skicklig jobb, så kvinnor blir irriterad, om de inte får gott om plats i deras lilla kök. Är du en av dem? Så varför inte tänka kök remodeling att effektivt utnyttja denna lilla utrymme.
Pentry idéer har sitt ursprung i Frankfurt 1926. Ett kök kök är en effektiv kök som hjälper till att utnyttja ett litet utrymme på ett effektivt sätt. Enheterna i ett pentry är placerade på längden parallellt räknare. Skåpen är placerade ovanför som ger ökad lagringsutrymme och bästa utnyttjande av begränsat utrymme. Här är några pentry tankar som hjälper dig att bli av utrymmet fråga.
Pentry Design Idéer
Pentry idéer arbeta med kök som är små utan tillräckligt med utrymme för de olika köksapparater. Det viktigaste att komma ihåg när man utformar ett pentry är att det bör räcka gången utrymmet mellan de två parallella köksbänkarna för att underlätta enkel förflyttning under tillagningen. De andra saker att komma ihåg är färg teman, belysning, utrymme utnyttjande och möbler för pentry. Du kan skapa flera kitchen design genom att betrakta alla dessa punkter. Nedan ges pentry renovering idéer för att göra ditt kök elegant och funktionell.
Färg Idéer, pentry är oftast mindre kök. Använda ljus färg, hjälper väggfärg små utrymmen ser större. Du kan använda pastellfärger som elfenben, persika, ljusbrun, ljust citrongul, ljusrosa och liknande, i ditt kök så att det ser större. Dessutom ger användning av vit färg i köket en ren utseende. Färgen på skåpen i köket bör också mot ljusare nyans. Mörka nyanser kommer att göra köket ser mindre, eftersom skåpen kommer att bli mycket märkbar i den lilla ytan. Färgen på köket bänkskivor bör också matcha färgen på väggar och skåp. Alla dessa idéer kitchen färg kommer säkerligen att ge ett elegant utseende till ditt kök.
Du kan också tänka på kök backsplash använda ljusa material för backsplashing. Detta gör kök rengöringen lättare och ger ditt kök ett bra utseende. Glas, kakel, keramiska plattor och marmor är några av köket backsplash idéer som du kan använda. Kontrollera att de är också i ljusa färger för att hjälpa reflektera ljuset från fönstret eller överljus gör köket ser större.
Belysning Idéer, effektiv kitchen belysning är en annan viktig aspekt av dekorationerna pentry idéer. Ett kök kök bör väl upplyst så att den visas större i storlek. Har du ett fönster i köket, se till att din köksfönstret behandling ger gott om ljus att strömma in genom fönstret. Om det inte finns något fönster i köket, gå in på storbildsprojektor. Storbildsprojektor är en av de bästa idéerna kitchen belysning och lyser upp ditt kök. Tillräcklig belysning är bästa lilla pentry idé att få det att se stort och varmt.
Matcha färgen på golv i köket med att på väggar, skåp och bänkskivor kök. Se till att ditt kök golv är inte mörk färg, så mörkt golv tenderar att ge en sluten titt i köket. Samtidigt måste man se till att vidtas för att välja kakel eller golv som är lätt att rengöra. Med kakel design som matchar med köksmöbler, är en bra idé.
Cabinet Idéer, Skåp är en integrerad del av varje kök. Mycket utrymme är nödvändigt att lagra alla köksredskap och apparater. Köksskåp av trä med glasdörrar kommer att öka skönheten i ditt kök. Alternativt kan du använda pastell skugga laminering på trä skåp. Skåpen kan fås att gå rätt upp i taket. Detta kommer att göra ditt kök ser längre ut.
Om dina skåp inte når ända upp till taket, det finns sätt att använda denna förlorade lagringsutrymme. Detta utrymme kan användas effektivt genom att lagra mindre används redskap eller genom att ordna vackra serviser snyggt ovanpå dessa skåp. Mindre användas kan dessutom staplas i pittoreska korgarna och dessa korgar kan arrangeras konstnärligt ovanpå skåpet. Alternativt, kan du göra trähyllor i tillgängligt utrymme och använda dem för att lagra köksartiklar som inte behövs dagligen.
Öppna hyllor i stället för overhead skåp kommer att göra ditt kök ser rymliga. Dessa hyllor kan trä, metal, lyxiga sten eller i elegant krom. Du kan också tänka laminering dessa hyllor med en ljus färg som går perfekt med din väggfärg och bänkskivor. Försiktighet bör vidtas för att se att dessa hyllor inte är belamrad med dina flaskor och burkar. En annan av små idéer pentry döljer kylen och diskmaskinen bakom skåp paneler. Detta kommer att göra det lilla köket ser snyggt.
Utrymmesanvändning idéer, om det tillgängliga utrymmet inte används optimalt, slår det syftet med en pentry. Kitchen apparater som mikrovågsugn och blandare kan placeras på dolda hyllor som glider ut från insidan av ett skåp. Du kan också placera dessa apparater genom att installera hyllor undertill köket bänkskivan. Dra ut nät korgar vid sidan av spis, kan vara en idealisk plats att lagra dina bestick och andra små kokkärl.
Gången mellan de två köksbänkarna bör vara minst 5 meter bred. Ordna kylskåpet och diskbänk vara på ena sidan, medan spis kan ordnas på andra disken. Häng grytor och kastruller på rack som är upphängd i taket och du kan även ha koppar hängande från vägg krokar. Detta minimerar trängsel i köket skåp.
Köksöar lägga extra arbetsyta i köket som kan användas för matlagning. Om det finns lite utrymme som du kan avvara i ditt kök, kan du ha en ö skapat. Denna ö kan ha små lådor som rymmer ditt kök bestick för dig.
Annat sätt att använda det lagringsutrymme är att bygga ett golv till tak utdragbara skafferi. Du kan konvertera en del av väggen i en utdragbar skafferi och lagra dina burkar i den. Det sparar mycket utrymme. Rulla ut hyllorna kan även användas om du inte vill ha en utdragbar skafferi. Denna konstruktion bidrar också till att spara utrymme.
Oreda Gästkök Ideas, Clutter är den största orsaken till att kvinnor blir irriterad på ett litet kök. Med effektiv användning av det tillgängliga utrymmet kan du bli av med detta problem. Ges nedan finns olika sätt att hålla ditt kök röran gratis. ; Håll alla dina köksartiklar i sina respektive platser. Detta kommer att göra ditt kök snyggt. , Ordna skålen handdukarna och servetter papper snyggt så att de är praktiska samt de lägger till skönheten i ditt kök. , Installera en inbyggd bin att spara utrymme och för att göra ditt kök röran gratis. ; Inte tränger köksbänkarna med frukt korgar. Du kan använda ett ståltrådsnät hängande från taket för att lagra dessa frukter och grönsaker. ; Håll bakning redskap i ugnen istället för att stapla dem ovanpå ugnen. Detta kommer att minska röran i ditt kök. , Om du har ett fönster i köket, inte överbefolka fönsterbrädan med burkar och flaskor. Placera en vas med färska blommor för att göra ditt kök färgglatt. , Jag hoppas att min pentry stil idéer kunde kasta lite ljus med att konvertera ditt kök till ett utilitaristiskt pentry. Så, inte förlorar din sinnesfrid om man har ett litet kök. Stället göra Kök Decorating kul med någon av ovanstående idéer pentryt köket för att göra ditt kök ser så vacker som resten av ditt hem.

No comments:

Post a Comment