Monday 14 November 2011

Necklines för breda axlar

Som kvinnor, spenderar vi plågsamma hours bestämma vad vi ska bära för att få oss se bra ut. Oavsett tillfälle, ett datum, en formell middag, en casual grill eller ett bröllop, vi absolut måste bära de perfekta kläderna som accentuerar våra bästa egenskaper. Vad vi tenderar att ignorera ibland dock necklines. Olika kvinnor har olika organ strukturer (naturligtvis!) och olika kläder och necklines plattare dem. Bland dem breda axlar kvinnor tycker i allmänhet att det är svårt att få den bästa necklines. I den här artikeln kommer du att få veta om några smickrande necklines för breda axlar. Läs vidare och gör dig redo att göra några allvarliga shopping!
Breda axlar är en fantastisk tillgång för en kvinna. De ger dig en titt på förtroende och gör din personlighet verkar stark och orädd, redo att erövra världen. Men så enkel sak som en fel ringning kan göra det hela försvinna. Ja, det finns några absoluta no-nos när det kommer till necklines för breda axlar. Nedan ges några av de spara nådegåvor som du kan använda för att undvika vanliga misstag mode, och briljera din vackra axlar!
The Best necklines för breda axlar
Square Neck; kvadratisk hals är bra för betona hakan. Det ger dig en bättre överblick och fungerar bra om man vill dra uppmärksamheten bort från dina breda axlar och mot resten av kroppen. Det gör axlarna ser smalare och hakan mer spetsiga. Det belyser också de vackra nyckelben. Square hånglat toppar och klänningar ser lika bra så du kan gå för vad du föredrar!
V Neck, en tidlös klassiker! AV hals är förmodligen det bästa halsringningen för breda axlar. I V hals, kan du välja bland en grundläggande V och kastar V, beroende på vad du tror kommer att förbättra din kropp mer. En basic V passar utmärkt för kvinnor med en tung byst och bred axlar. Använd en sträng av små pärlor med en V hals för en elegant look. A störta V halsen ser fantastisk på kvinnor med en medelstor byst och breda axlar. Tyngdpunkten tas bort från axlarna. Team upp en störtar V hals med ett enda störtar pendel och några fantastiska skor för att slutföra din oh-så-chic look!
Kåpa Neck, jag vet vad du tänker! Hur kan en kåpa hals vara en lämplig urringning för breda axlar? Detta är hur - A kåpa hals går ända upp till nacken, därmed fokus förskjuts från axlarna till flera veck löst tyg hängande på halsen. Det fungerar som en stor störande mekanism (?) att undvika onödiga vikt vid dina breda axlar. En solig klänning gjorde från ett lätt flödar tyg med hatt hals och flip flops är den perfekta ensemble för en sommar grill eller picknick!
Grimma Neck; Nu här's en knepig halsringningen för breda axlar. Allmänhet kommer ett grimma göra en person titt skrymmande, och Gud vet du inte vill att eftersom att du redan har breda axlar. Här är hemligheten! Se till att din grimma halsen är bred, (börjar höger i armhålorna) och breda remmar. Genom att göra detta kan du undvika letar skrymmande OCH du kan briljera dessa bedövning skulderbladen!
Strappy Kläder; En normal råd skulle vara att undvika strappy kläder om du har breda axlar. Men om du använder rätt band, kan du dra faktiskt bort det ganska bra. Här är hur du gör det. Wear tjocka fastspänd klänningar eller toppar. De kommer döljer er breda axlar som ger du en kompakt och sleek look! Lämna din hår ner lös om du vill ytterligare kamouflera ert breda axlar.
Använd någon av dessa necklines för bred axlar för att markera ditt bästa egenskap! Du är säker att andas nåd, poise, oomph och kvinnlighet med varje rörelse du gör. Efter allt är inte att den bästa delen av vara kvinna? * Wink * * wink *

No comments:

Post a Comment