Thursday 17 November 2011

Taklisten Designs

En taklist är en funktionell del av inredning, som hänvisar till översta delen av en gjutning eller annan arkitektonisk struktur. Kornischer används oftast, vågrätt under tak och ovanpå fönstren; de vanligtvis gjorda av trä eller gips. Ursprunget av ordet "taklisten" är det italienska ord med samma namn, som betyder "kunskap". Taklisten formgivningar kan modifieras till era individuella behov och kan också anpassade skapas. Strukturen i taklisten varierar beroende på dess användning. Några olika typer av taklist formgivningar listas nedan:
Tak taklisten Designs; Dessa används vid den punkt där taket i ditt rum möter väggarna. Oftare än inte, är denna typ av taklist målad med samma färg som taket, inte på väggen att det är monterad på. Tak kornischer när används på detta sätt allmänhet enkla i design och krångla fri. De flesta taklisten mönster är gjorda av gips, och läggs som ett dekorativt element på vad annars skulle ha varit en plan yta. I vissa hus kan gips taklist designar även modifieras för att dölja belysningsarmaturer.
Fönster taklisten modeller, Fönster taklister används oftast att dölja maskinvara som behövs för gardiner och draperier i huvudsak gardinstänger, och strukturer som rullgardiner och draperier bifogas detta betänkande. Fönster kornischer är i allmänhet gjorda av trä, men vissa kan också göras av gips. Den mest grundläggande fönster taklist är en öppen rektangulär låda, består av tre sidor, vilket en längd gratis. Denna struktur passar ovanpå fönstret med den slutna längd mot taket. I gardinerna eller gardiner är monterade i denna, och faller genom den öppna längd. Detailing kan läggas i kanterna lägga till i designelement. Taklisten är ofta klädd med tyg för att matcha klädseln i ett rum, ge det en samordnad känsla. I fall du vill undvika uppmärksamma ditt fönster gesims kan du välja också täcka den med tapet. Många väljer att lägga till fönstret kornischer att ge sina rum ett snyggare utseende och känsla.
Exteriör taklisten modeller, Exterior kornischer i allmänhet läggs till i en byggnad, för att ge en avsats, eller överhäng att skydda den från regn. De flesta företag som tillhandahåller skräddarsydda taklisten mönster kan ge dig ett stort urval av stilar för en yttre taklist. Många tillverkningsmarknader s kan även kopiera en utbredd stil taklist design från en arkitektonisk era - till exempel viktoriansk och georgiska arkitektur. Detta är praktiskt speciellt under restaurationer byggnadsminne. Exteriör taklisten designs generellt inriktas funktionalitet, men kan också arbeta för en dekorativ fördel. Genom att använda olika arkitektoniska stilar, kan du göra ditt yttre taklist arbete som en "krona" för din fastighet. Av uppenbara skäl är exteriör taklister gjorda av material som glasfiber som tål elementen. Dessa material betraktas lågt underhåll och finns i ett antal utföranden which kan ändras för att de passar byggnaden de används för. Exterior kornischer är väsentliga arkitektoniska element som erbjuder några belopp skydd från skadliga effekterna av överdrivna regn, snö eller solen. Det är en bra idé att säkerställa att exteriör kornischer har en svag sluttning borta från ditt byggnad till förhindra regnvatten från stagnerar på gesimsen.
Custom taklisten modeller, Precis som i fallet av praktiskt taget allt i världen idag, kan taklisten mönster också vara anpassade skapas. Allt från ditt fönster kornischer till din yttre kornischer kan anpassas för att passa dina individuella behov. Kan du välja att framhäva kornischer genom att lägga samordnad inredning element som tapeter och tyg, och få taklisten mönster anpassas efter dina mått och texturer. Även om det är att anpassa ett dyrt alternativ, kan man lägga verkligen stil, innehåll och finish till ett annars vanligt rum.
Kornischer är lätta att förbise i ett större saker. Men med lite god taklisten mönster, blir du glad du tog dig tid att uppmärksamma dem!

No comments:

Post a Comment