Sunday 6 November 2011

Flamboyant Tree

Det är sommar och många träd står i full blom. Men en paraply-format träd, fångar vår uppmärksamhet direkt. Det är flamboyant trädet. Det kan vara fläckig på avstånd på grund av blommor i ett upplopp av färger som rött, orange och gult. Trädet är med rätta känd som flamman trädet på grund av dess splashy visning av klustrade rödfärgade blommor.
Andra namn för detta träd är Royal Poinciana Tree och är en art i blomväxt. Dess blad är eleganta, spets-liknande och ormbunke gillar och blommorna har fem kronblad. Den stannar kvar i blom i flera veckor i våras och årstiderna sommaren.
Detta träd finns i södra Florida, Southwest Florida, South Texas södra Kalifornien, Hawaii och Amerikanska Jungfruöarna i USA. Detta träd återfinns också i länder som Barbados, Västindien Islands och asiatiska länder som Indien, Kina och Japan. En årlig festival firas i Miami för sin blomning. Den här artikeln hjälper dig att förstå hur man odlar denna magnifika träd och hur man tar hand om det.
Växande Flamboyant Tree
Royal Poinciana är ett snabbväxande trädslag. Det kan bli upp till 5 meter per år till förfall. Det är viktigt att komma ihåg att detta träd kräver mycket plats att växa. Detta träd kan växa väldigt lång, men dess graciösa paraply som trädkronorna kan vara större än dess höjd. Förutom detta måste du förstå saker som - hur att plantera fröna, vilken typ av klimat som behövs för sin tillväxt och pH kraven i marken.
Flamboyant träd frön är ovanligt. Frökapslarna är mörkbrun och är 60 cm långa och 5 cm bred, men de enskilda fröna är små. Dessa frön är mycket svåra med tätt täcker. Detta omfattar inte tillåter vatten att sippra igenom. Så om dessa frön planteras, är framgången av grobarheten mycket mindre. Därför kan vi inte använda dessa flamboyant frön i denna form för odling av ett träd. De måste behandlas innan man kan använda dem för groning.
Det finns två sätt att lösa detta problem. Ett sätt att öka andelen framgångsrika på grobarhet processen är genom att lägga fröna på en plan yta och gnugga dem med sandpapper i ca 12 sekunder. Denna process måste upprepas på andra sidan av fröet. Dessa frön måste sedan blötläggas över natten. These utsäde omfattar kommer att börja skala av ur fröna. Plantera frön i en stor gryta ca 20 millimeter djupt i marken. Dessa frön gror i ungefär sex dagar framgångsrikt.
Det andra sättet att få dessa frön att gro snabbare är att lägga några frön i kokande vattnet. Tillsätt kallt vatten till denna och släppa temperaturen. Blötlägg Dessa frön i 24 timmar. Sås dessa utsäden en pott och placera potten på en varm plats. Flamboyant frön gror i fyra till sex dagar.
En tropisk eller i ett nära tropiskt klimat krävs för tillväxten av flamboyant trädet. Det kan emellertid också växa i torka och salta förhållanden med vanligt vatten. Det kräver full sol exponering att växa snabbt i en hälsosam högt träd. Se till att ditt träd blir måttlig vattenförsörjningen regelbundet.
Detta träd kan inte tolerera frost. Frosten kommer att ruttna rötterna och trädet kommer att dö. Såsom flamboyant trädet är lövfällande under vintern, dvs kastar sina blad under vintern, det kräver ett torrt klimat. Sparsamt vattnet denna växt under vintern. This träd kan inte utsättas för temperaturer under 7.2oC.
Flamboyant träd kan odlas i ett brett spektrum av väl dränerade jordar från surt basisk. Det är också tolerant mot lerig och grusig jord. Marken pH kraven är från 5,6 till 6,0 sura och från 6,1 till 6,5 lätt surt.
Flamboyant Trädvård
Flamboyant träd behöver inte er att pyssla runt dem. De är mycket lätt att ta hand om. Några viktiga aspekter av flamboyant trädvård anges nedan.
Flamboyant träd tål hård beskärning och kan enkelt hållas på en liten storlek. Grenarna kan bli upp till 40 meter i höjd. Dessa grenar måste klippas strax under kronan. Unga träd behöver beskäras varje år under de tre första åren. Detta gör att trädet växer i en bättre form. Även beskärning träden, måste man se till vidtas för att se till att grenar klipps på ett paraply form. Först då trädet ser elegant efter moget.
Detta träd kräver regelbunden vattnet i sin växande år och mycket lite vatten på vilande säsongen. Full sol är absolut nödvändigt för dess tillväxt, så inte plantera den under vintersäsongen. Använd balanserad flytande gödselmedel varje månad för att säkerställa god tillväxt.
Tänk på att lägga till en ny två tum lager kompost vintertid. Mulching kommer att bidra till att behålla fukten i jorden och stoppar kall från nå rötterna som frost kan försämras rötterna.
Även rötterna till den kungliga Poinciana är omfattande spridning som inte tillåter några andra träd att växa under den. De är så starka att de kan påverka grunden till ditt hus. Så säkerställa att dessa träd planteras i öppna utrymmen.
Hoppas att denna artikel hjälpt dig förstå grunderna för växer flamboyant träd. Denna underbara träd växer utan större omsorg och ger bra skugga som kan vara användbara för picknick eller för en trevlig tupplur eller bara sitta under den och prata. Så, plantera detta träd idag och få en livstid av lycka.

No comments:

Post a Comment