Thursday, 24 November 2011

Mary Kay Recensioner

Kvinnor älskar sin kosmetika. En oundgänglig del av deras ändlösa debatter och diskussioner om kosmetika är Maria Kay produkterna. Mary Kay är amerikansk hudvårdsprodukt varumärke som är populär bland såväl kvinnor som män. Nå, är Mary Kay Inc. är ett multilevel marknadsföring företag, etablerat av Mary Kay Ask, på året 1963. Den använder den direkta sälja metod för att nå sina kunder, genom oberoende kunder. Företaget började med nio hudvårdsprodukter och det är nu ett av de ledande kosmetiska varumärken över hela världen. Today Företaget är popular för att sälja hudvårdsprodukter, kosmetika och parfymer för både män och kvinnor. Trots den popularitet av någon hudvårdsprodukt, folk tenderar att köpa dem endast efter att ha kontrollerat Maria Kay granskningar. De av er som är intresserade av Mary Kay produkt recensioner, behöver inte gå längre. Här är en artikel som belyser recensioner av Mary Kay produkter.
Mary Kays Mineral Foundation Recensioner
Maria Kay mineralfoundation är ett av viktigaste sakerna att tänka på samtidigt som man gör Maria Kay smink recensioner. Om du söker efter en pulveriserad mineral makeup är detta en av de bästa alternativen för dig. Det bästa detta mineral stiftelse är dess pris och kvantiteten att du får för ett sådant låg slut pris. Det finns dock blandad Mary Kay recensioner för denna produkt. Merparten av konsumenterna hävdar att Mary Kay foundation fungerar väl bara när det tillämpas på basen av Mary Kay eller något annat märke av fuktighetskräm. Konsumenterna understryker också att det är "alltför partikelformigt 'än det är behövde och därmed du kanske vill prova en flytande foundation för torr hud. Också, om du söker efter Paraben fritt kosmetika sedan Mary Kay mineralfoundation inte passar propositionen eftersom den innehåller parabener. Du kan emellertid prova en på egen och kontrollera dess användbarhet och lämplighet. The Mary Kay mineralfoundation finns i sex nyanser (0,28 oz pack) och dess genomsnittliga kostnaden är USD 18.
Mary Kay Cleanser Recensioner
Maria Kay rengöringsmedel finns i två typer, nämligen - Mary Kay Velocity Facial Cleanser och Mary Kay timewise 3-in-1 Cleanser. Du kan också hitta lättanvänd Mary Kay rensningen dukar och barer rensning (cirka USD 15). 3-i-1 förpackning rengöringsmedel innehåller en krämig cleanser, den blå pärlor exfoliering och den gröna pärlor toning huden. The Mary Kay rengöringsmedel rekommenderas av många kunder för det är till nytta för att minska hudrodnad, inflammerad hud fläckar och andra sådana effekter av akne. Båda typerna av Mary Kay rengöringsmedel är användbara för rengöring, ansiktsvatten och återfukta huden på ett bättre sätt. Det finns blandade Mary Kay recensioner Om cleansers också. En del konsumenter hävdar att endast de toner fungerar bland 3-i-1 rengöring pack, medan en del är inte glad att betala pengar för en relativt liten mängd att du får. Ett vanligt klagomål att människor göra är att Mary Kay produkterna endast tillgänglig på Mary Kay consultants. Dock den Maria Kay rengöringsmedel är tillgängligt för alla hudtyper och du behöver för att spendera USD 18 för ett 4,5 oz. av det.
Maria Kay Moisturizer Recensioner
Det finns ett stort rad Mary Kay hudkräm tillgänglig för dig. Några av de populära Maria Kay ansiktskräm produkterna: Intensiv Fuktgivande kräm Berikad Moisturizer 1 och oljefri Hydrating Gel, Oil control lotion tre, extra mjukgörande medel Night Cream Advanced Moisture förnyelse Treatment Cream Velocity Lätt moisturiser, timewise Age-Fighting Moisturizer, Mary Kay Tinted Moisturizer med solkräm SPF 20 etc. Det finns ganska positiv Mary Kay recensioner för moisturizers. Enligt kunderna, få dessa hud moisturizers snabbt absorberas i huden och du får en smidig och smidig hud hela dagen. Dess ålder kämpar fuktighetskräm finns också effektivt av många kunder. Det finns dock ett fåtal kunder som rapporterade ingen förändring i huden skick medan vissa rapporterade att deras hud blev mer fet än den brukade vara. The Mary Kay moisturizers finns för alla hudtyper och prisuppgiften av dessa produkter kunde intervallet från USD 12 till USD 32.
Intressant, ca 80% av Mary Kay Konsulterna är kvinnor! Det är ganska blandade Maria Kay konsult granskar. Kunderna enda klagomål att konsulterna hålla på insistera dem vara en av Mary Kay konsulterna! Tja, det som nämns ovan är de Mary Kay omdömen om några av sina välkända skönhetsprodukter och kosmetika. Det bästa sättet för att lära känna effektiviteten i resten av sina produkter, är att prova dem på egen hand! Jag hoppas dessa tester på Mary Kay produkt hittades informativ nog!

No comments:

Post a Comment