Sunday, 20 November 2011

Lily Tatueringar

Den vackra, trumpet formade blommor lilja på en lång och smal stjälk, har ockuperat en mycket viktig plats i många olika kulturer världen. Från den bibliska perioden, blev denna blomma ännu viktigare. En lilja blomma kan betyda flera olika saker i olika kulturer i världen, och ibland kan dessa symboliska betydelser helt motsatta. Dock kan denna exotiska blomma vara en idealisk tatuering, speciellt för flickor. Lily tatueringar är speciellt föredras av kvinnor, pga sin känsliga och elegant utseende.
Lily Tattoo Mening
Som nämnts redan kan lilja tatueringar har olika symboliska betydelser i olika kulturer. Men de vita, ömtåliga kronblad av blommor som normalt betraktas som ett emblem för renhet och oskuld. Enligt bibeln, lily kronbladen tala om renhet, oskuld och symboliserar strålande, rena själ av Jungfru. I Bibeln har lilja också visat att företräda tro och överlämna till nåden av guden. Det finns olika typer av liljor och de kunde betyda flera olika saker. Som för exempel kan calla lily representera renhet, nåd och magnifika skönhet, medan stjärnskådaren lily tatueringar kan stå för sexualitet, rikedom och välstånd och fred. Den vita lilja kan vara symbol för renhet, medan fläckig rosa de kan betyda sinnlighet. Läs mer om calla lily innebörd.
I den kinesiska kulturen, är en lilja kopplad till renhet och överflöd. Å andra sidan i det antika Grekland var lilja en symbol sexualitet, och grekerna tror denna blomma vara född ur mjölk som gudinnan Hera. Men enligt romarna, är blomman förknippade med deras gudinnor Juno och Venus. I fornegyptiska kulturen, tycktes liljor ha en helt annan bibetydelse. Blomman var kopplat till fruktsamhet, på grund av dess falliska pistiller, och den starka doften. Men under renässansen, lilja blomma, blev speciellt den vita lilja ett populärt val bland europeiska artister att symbolisera oskuld, renhet och kyskhet. White lily var ofta avbildas skall föreläggas Mary av ängeln Gabriel medan tillkännage att hon skulle ska bli Jesu mor, Guds Son. Mer information om symboliken hos lilja.
Lily Tattoo Designs
Lilja tatuering mönster är oftast enkla, men vackra. Några enkla tatuering mönster inkludera endast en enda lilja blomma medan andra inkludera en kedja av lilja blommor skapa intrikata blommönster. Många tatueringar betonas också smal stjälk och blad i blomman. Även införandet av känsliga rankor kan göra lilja blomma tatueringar ser mer attraktiv. Många tatuering konstnärer å andra sidan föredra att lägga dämpade färger medan övriga gör tatuering mönster mer slående genom vävning några blommor ihop till en keltisk knut. Lily tatueringar kan också titta bra om avbildas runt ett kors eller vid armarna på Jungfru. De sorter av lilja blommor, mer allmänt valts för tatuering är vatten lilja, Calla Lily och Stargazer lilja.
Vatten lily ser helt annorlunda från andra liljor och det är vanligtvis förknippas med andlighet eller andlig uppvaknande. Den blommar på leriga vattnet, men är fortfarande orörd av all smuts och lera av sin omgivning som ses som ett symbol av renhet och frihet från mundane önskningar. Sheer skönhet och den symboliska betydelsen gjort näckros tatuering en favorit bland kvinnor. Lily tatueringar för kvinnor kan användas för att pryda bokstavligen någon del av kroppen. Kan dock lilja tatueringar på fötter, rygg, skulderblad och armar ser verkligen slående. Många kvinnor föredrar också att placera lilja tatueringar på sidan, medan en del verkar vilja idrott lilja tatuering på ärmen. Ta reda på mer om:; näckros Tatueringar, Lily Flower Tatueringar, Stargazer Lily Tatueringar, Lily tatueringar är älskade inte bara av kvinnor, men av män också, på grund av deras exotiska utseende och djupa symboliska betydelser. Tvetydigheten i betydelser tatueringar lilja blomma tycks göra det ännu mer populärt, som den kunde användas till att betyda olika saker av olika individ. Men den springande punkten att välja ett färgschema som verkligen kan förbättra utseendet på din lilja tatuering, och välj en design som kompletterar din personlighet.

No comments:

Post a Comment