Sunday 6 November 2011

Hydrangea brudbuketten

Samtidigt planera för bröllop, vi brukar göra blommor basen elementet, från vilken tema och färg firandet är beslutat. Färsk, skär säsong blomningar mycket är att föredra för arrangera buketter och dekorera mottagning. Om du har svårt att bestämma sorters blommor för dina speciella dag, överväga att välja rosor, hortensia, liljor och tulpaner. Och för att göra den mer speciell och minnesvärd, prova dina händer på att arrangera hemlagad brudbuketter.
En enkel att ordna blomma är hortensia, med massor av små blommor i en enda stam. Du kan göra en brudbukett av en blandning av hortensior av rosor, prästkragar, liljor och andra kompletterande blommor, och brudtärna buketter uteslutande med hortensior. Således enligt ditt val, har du möjlighet att ordna ett enkelt hortensia brudbukett med fyllnadsmedel eller en mer komplex design med andra blommor. Hursomhelst, hortensia brudbuketter ser härligt på ett unikt sätt. Veta mer om hur du gör din egen brudbukett
Hur göra en Hydrangea brudbuketten?
En enda flowering stammen av hortensia liknar en bouquet av sig själv, med kompakt blommar komma ett klotformig design. Du kan utforska din kreativitet och blommor idéer arrangemang för att göra dessa vackra blommorna ser mer speciell. Innan du beställer för blommor, först bestämma färg på hortensia, andra kompletterande blommor och storleken på den bukett som du vill göra. Därför kan du diskutera med florist och ge order på leverans av blommor. Nedan nämnda instruktioner att göra en vacker vit hortensia brudbuketten:; att ordna en elegant hortensia brudbuketten, behöver du fem stammar vit hortensia, grönska (blad polycia, murgröna eller ormbunke), fyllmedel (bebisens andetag, Calla Lily, gul ros eller röd ros), blommig band, färgband (vit eller annan färg) och gummiband. , Utom de färska brud blommor, grönska och fyllmedel, kan du köpa andra förnödenheter en vecka innan den speciella dagen. För blommor, kan du begära leverans, en eller två dagar innan bröllopet. För att göra färg varians, hortensior användning av två olika färger. , När du är redo att erforderliga förnödenheter, börja med att förbereda hortensior, fyllmedel och greeneries. Du kan klippa stjälkarna till en nästan lika långa och ta bort eventuellt skadade delar. Om det behövs, trimma ormbunkar eller grönska, så att de inte gör övermanna annan blomsterprakt komponenter. ; Placera hortensia stjälkar mitt och omge dem med gröna inslag. Mellan hortensior, kan du infoga fyllmedel, att se till att de placeras jämnt. Håll spindeln tillsammans och göra nödvändiga justeringar, så att toppen av buketten visas runt, men inte platt. , När du är nöjd med utseendet och storlek hortensia brudbuketten, slips stjälken med hjälp av gummiband. Den första bör knytas omedelbart under blommorna. Sedan placera en annan i nära basen av buketten. Mellan dessa två, kan du binda de återstående gummiband. , Du är nästan klar med att arrangera en hortensia brudbuketten. Det är dags att gömma utsatta gummiband och stjälkar genom att linda ett tjockt lager blommiga band. Ge en avslutande touch genom att binda band i knop och strömmande ändar. Ni kan läsa mer om unika brudbukett mönster. ; Så detta är hur du kan ordna vit hortensia brudbuketten på ett enkelt sätt. Använda en bukett hållare med oasis kommer att förenkla steget att arrangera komponenterna. Om du redan är sakkunnig i arrangera blommor, genomföra dina egna hortensia brudbuketten idéer för att ge en personlig touch. Att vara en mångsidig blomma, hortensior komplettera någon typ av arrangemang bröllop blomma. Från dekorera gången och Arch att göra brudtärna buketter, centerpieces och tillbehör håret, dessa underbara blommor är inte bakom några andra bröllop blommor som du kan tänka dig.

No comments:

Post a Comment