Tuesday 22 November 2011

Healing ett brustet hjärta

Bättre halves tur att bittra halvor, vilket den romantiska kontakter för att en ogynnsam slutet. Med ett obehaglig smak i munnen, du på något sätt samla de spridda bitar av ditt mod att söka ett liv, så förtjänar du mycket tidigare. Men laga ett brustet hjärta, tar mer än vad du någonsin trott. Plötsligt världen omkring dig har kommit omkull och ni har ingenstans att gå. Vänner och fiender, tycks i alla fall. Du familj kan inte stoppa bekymrar dig över din "förstörd framtid" och "slösat liv". Med alla gåta runt, är Babel i huvudet förstoringsglas bara och definitivt inte helande ett brustet hjärta. Pust! För nu, andas ... och läs vidare ...
Hur man läka ett brustet hjärta
Slutsatsen; Du har äntligen nått en slutsats och du kommer inte att vara hans lismande flickvän längre. Nog är nog! Det är dags du göra något förgudning av ditt ego och uppväcka de mosade hjärta från hans kontrollerande nycker. Så motto är nu att hitta ett svar på hur gör man läka ett brustet hjärta.
Handlingsplanen, Healing ett brustet hjärta behöver lite mer än citat om healing ett brustet hjärta och saftig sånger om healing ett brustet hjärta. Lita på mig, hjälp de aldrig. Till att börja med, behöver du en handlingsplan. Så låt oss börja ...
Städa upp, det första börjar rengöra din garderob, brevlådan och din mobiltelefons inkorg. Ta bort alla möjliga prydnadssak som påminner dig om honom, varje mosig post han skickat dig och alla översvallande meddelande han skickade. Du behöver inte på det längre. Nästa sak du behöver göra är att bli av med all den romantiska filmer om relationer och fyll DVD rack med några actionfyllda filmer.
Girl Power, Kvinnor har en djupare känslomässig enhet än män. Således är det endast kvinnor förstår kvinnors sorg bättre. Ring upp din flickvänner och har en vaggande girls night out. Få några idéer från saker att göra med vänner på fredag ​​kväll. Gå ut och handla, festa hela natten tiden, skvaller och ventilera ut alla buteljerat upp känslor. Detta är ett bra sätt för rengöring ditt system också! Så, steg healing ett brustet hjärta, är lättare än viktminskning tips, va?!
Sociala nätverk, du fick knappt tid att komma ikapp med vänner på chatt. Här har du chansen. Post kontorstid i stället för Google-Ing sätt att få över ett brustet hjärta, dra nytta av sociala nätverkssajter.
Uthållighet betalar, kom ihåg att killen som nyligen anslöt ditt kontor? Ja .. den där. Du märkte honom och sedan låta dem gå på grund av sorg i ditt liv. Nu är det dags att fortsätta din romantiska lutning. Och du trodde det fanns ingen anledning att klä upp sig mer!? Stig upp och google hur man gör en människa att bli kär i dig.
Älska sig själv; Du var så kär i honom, att du glömde att älska dig själv. Återuppväcka förlorade kärlek (själv) och frossa i lyx du offrade på grund av tidsbrist. Go ut och handla, laga det du skulle älska att äta, läsa upp de böcker som du har velat läsa, spendera dagen rengöra din lägenhet och på gymmet att få tillbaka i form. Förälskar med dig själv, som alltid undergrävdes i hans närvaro.
Epiphany, du har hittat din stödet systemet med din flickvänner och fick på med din liv med förnyad kraft och livfullhet och energi, som du inte visste om. Klart det är en uppenbarelse, att du har hittat svaret på hur man får över en bryta upp.
Lagning en trasig är tufft, men det är lika möjligt. För att läka ett brustet hjärta, behöver du bara några allvarliga sinne makt. Slutligen, kom ihåg, att det som inte dödar dig, bara gör dig starkare. Muntra upp!

No comments:

Post a Comment