Sunday 27 November 2011

Släppa ett Förhållande

Hur går dig bort från någon du älskar; Och ta vägen av vän;; Kan man omdirigera kursen har du vidtas, och börja om igen?
Jag tycker egentligen inte vill låta dig gå, Men inuti mig jag vet att jag måste,, De gånger vi har älskat. . . de tider du lämnat, mitt hjärta säger stanna. . . men det är mitt sinne jag måste lita på.
Vi har delat så mycket ihop, Skratt. . . roliga tider. . . tårar;, Men ibland kan vi inte vända tillbaka gång, vi måste gå bort, och tillåta oss att läka.
Jag vet en dag kommer du att bli lycklig, och din själsfrände hittar du,, Jag vet att vi har var och en där ute, även om de är nu. . . bara i våra sinnen.
May livet vara varsam med dig, må Gud bästa kommer i din väg;; Och på en lugn i morgon, Du kommer att inse saker var bättre på detta sätt ...... av Judy Burnette
Släppa en relation dikter som dessa ofta kommer till hands när vi just har gått igenom en relation break-up. Även låt mig säga dig en sak att för att känna bara kärlek och önskar lycka till ditt ex för hans framtid, när uppbrottet är fortfarande färskt, är en mycket avlägsen möjlighet. Det tar dagar eller ibland till och med månaderna innan en person blir känslomässigt läkt och slutligen går vidare i livet. Det krävs mycket av emotionell styrka och mod att hitta ett liv utan någon som du en gång kallat din bättre hälft. Alla belopp i relation råd som vi kan få genom att läsa eller att prata med våra vänner kan inte laga ett brustet hjärta, men ja det kan säkert känna oss lite bättre. När det gäller släppa en relation, som vetter mot verkligheten så snart man kan och göra några svåra beslut är något man bör sträva efter. Så för alla de människor som har just sett slutet av en viktig relation, här är några tips som kan hjälpa dem att komma ansikte mot ansikte med verkligheten.
Tips på att låta Go i en relation
Låt ut dina känslor, Vi kan aldrig vända tillbaka sidorna av tid, även om vi kan vilja återuppleva en lycklig stund, eller säga adjö bara en sista gång, vi kan aldrig, eftersom Sands of Time fortsätter att falla, och vi kan " T Vrid timglaset över. - Okänd
För att läka ett brustet hjärta, göra vad de flesta släppa en relation ord berätta dvs ansikte själv - inte stannar i en illusion att han eller hon kommer att komma tillbaka. Om du har verkligen varit kär, befinner du dig mitt i många känslor. Du kanske är arg, känner lurade särskilt om den andra personen har svikit dig på något sätt. Du kan även kännas som gråter ibland. Det bästa sättet att hantera alla dessa myriader känslor är att inte hålla dem på flaska inne. Snacka om dem till din bästa vän eller syster eller någon du litar på och är inte rädd att visa din sårbarhet för. Eller så kan du hälla alla dina känslor i en dagbok. Komma till rätta med dina känslor är en av de viktigaste stegen för att släppa av en relation.
Inte skylla dig själv, ofta, människor som har gått igenom ett break-up, tenderar att skylla dem för förbindelser som går sura. Om du känner för detsamma, dess utan naturlig. Det viktigaste att komma ihåg när man har sådana känslor är att din relation arbetat tidigare eftersom du två gjorde det möjligt. Nu är det dysfunktionellt eftersom du två slutat arbeta på förhållandet frågor. På samma sätt som det krävs två att klappa, tog det ni båda att misslyckas er relation.
Ha en bra tid, Bo i sällskap med glada, positiva människor. Tänk på alla dina vänner / anhöriga / bekanta vars sällskap du gillar. Om du fortfarande på vänskaplig fot med någon av dina EXEs, anser dem också. Komma med en lista över personer som du vill spendera en kväll med. Skratt, som sägs, är den bästa medicinen. Så dela några skratt med människor du gillar och det kommer säkert att hjälpa dig mycket i att komma över en break-upp.
Klipp alla kontakter, Försök inte att kontakta ditt ex, hur mycket du saknar dem. Ett avbrott upp är just det - ett Final Cut. Fråga inte ditt sunda vänner om honom / henne. Försök inte att ta reda på om han / hon dejtar igen eller inte. Jag vet att det är en mycket svår sak att göra men du måste vara riktigt stark för att gå vidare i livet. Ta inspiration från några av dessa att släppa en relation citat.
Det finns ingen anledning att missa någon från ditt förflutna - Det finns en anledning de inte göra det till din framtid - Unknown
Vissa av oss tycker anläggning gör oss starka, men ibland är det att släppa taget. - Herman Hesse
Flytta på; Börja se någon igen. Och när du gör det, hålla saker ledig. Fall inte i fällan av rebound relationer. Tillsammans med att släppa ditt ex, är det dags att släppa alla dina rädslor och reservationer också. %DATE% Flirt! Gör vad du missade att göra när du var en man kvinna eller en kvinna man. Njut av din frihet. I ord av Tom Stoppard, varje utgång en post någonstans, så in i dating scenen igen!
Märk väl, att släppa en relation är inte lätt. Ännu svårare att börja lita på någon igen. Tanken på att på egen hand också kan skrämma en hel del människor. Den sak att komma ihåg när man hanterar alla dessa känslor är - oavsett vad som händer, händer för gott. So vårda de goda tiderna som du hade med ditt ex och samtidigt ser fram emot att skapa ett lyckligt och meningsfullt liv. Som ett populärt talesätt, Gråt inte för att det är över. Smile eftersom det hände.

No comments:

Post a Comment