Wednesday, 9 November 2011

Grout Cleaner

Injekteringsbruk är en blandning av murbruk, sand och cement som fylls i mellanrummen mellan plattorna. Injekteringsbruk används att fylla keramikplattor utrymmen i kök backslash eller i badrum. Under tiden, blir injekteringsbruk smutsiga som det drar till sig smuts och fläckar. Och mögel tillväxt ansvarar främst för missfärgning av injekteringsbruk i badrummet medan Matstänk försämras utseende injekteringsbruk i köket. Det finns olika kommersiella produkter tillgängliga på marknaden som faktiskt kan rengöra injekteringsbruk. Du kan också rensa bruk med hjälp av några hemgjorda injekteringsbruk städare.
Kommersiella Grout Rengöringsmedel
Kemiska rengöringsmedel, kemiska rengöringsmedel är tippad som mest effektiva injekteringsbruk städare. Dock miljörisker som dessa städare är alltför många. Därför att deras användning är inte klokt om en stor omfattning. Om du måste, endast använda någon av de kemiska rengöringsmedel eftersom sammanslagningen är ännu farligare. I kombination de släpper giftiga gaser som kan vara skadliga för människors liv. Mer om injekteringsbruk rengöring.
Herbal Rengöringsmedel, naturläkemedel rengöringsmedel fungerar bra mot injekteringsbruk som har skadats av mögel eller mögel. Den viktigaste ingrediensen i dessa injekteringsbruk rengöringsmedel är te olja, som fungerar som en fungicid. Blanda 2 msk av växtbaserade renare i två koppar vatten och rengör injekteringsbruk med det. Mer om injekteringsbruk rengöring tips.
Syre Bleach Grout Cleaner, Oxygen bleka injekteringsbruk renare är fri från klor och syror, och därför har mindre potential att orsaka skadliga effekter. Det innehåller en speciell aktiv agent som framgångsrikt blir kvitt mögel och mjöldagg. Blöt ytan av injekteringsbruket som måste rengöras och stänka oxy blekmedel pulvret på den. Använd en hård borste för att skrubba grime och låt den stå 15 minuter. Skölj bort med varmt vattnet. Alternativt kan du en pasta av blekmedel pulver och vatten och lägg den på injekteringsbruk. Skrubba med en trasa och skölja ur det. Mer om rengöring keramiska plattor injekteringsbruk.
Hemlagad Grout Rengöringsmedel, göra en pasta av bakpulver och vattnet och tillämpa den med pensel eller trasa. Skrubba området med styva borste eller tandborste att bli av envis smuts. Skölj bort det med varmvatten. ; Isopropylalkohol är en utmärkt desinfektionsmedel och injekteringsbruk renare, dock det rekommenderas att du ersätter den med etanol eller 100 bevis alkohol i lösning vatten. ; Vit vinäger kan användas för bort fläckar, lukter och mjöldagg från injekteringsbruk. ; Tvättning soda kan också användas för dess förmåga att skära fett och fläckar. , En lösning av väteperoxid kan också effektivt bort smuts, mögel, etc. från injekteringsbruk. Mer om rengöring bruk med peroxid och bakpulver. ; Grout Rengöring Verktyg
Injekteringsbruk rengöring Verktyget är ett specialiserat verktyg med en trekantig huvud. Du kan köpa det från butiker hem förbättring. Du måste bara köra det ett par gånger över den gamla bruket, att ta bort smuts och andra snusk. Electric scumbuster finns också som kommer med laddningsbara batterier. Uppgift rengöring injekteringsbruk blir mycket lättare med hjälp av penslar som speciellt är utformade att avlägsna smuts från injekteringsbruk. Mer på verktyg fogmassa.
För att skydda bruket från att bli smutsiga igen, måste du försegla den med en god kvalitet tätningsmedel. Till och om du ansöker injekteringsbruk som är nytillverkade installerade kakel, glöm ej att täta den senare. Låt injekteringsbruk härda under ca 30 dagar, innan förslutning den. Du kan gå för latex fogmassa eller oljebaserade tätningsmedel enligt ditt val. Dessa dagar injekteringsbruk fläckarna finns också tillgängliga som gör att du kan ändra färgen på injekteringsbruket enligt ditt val. Förslutningen ska ske när du är klar med bruk fläckar.
Således kan injekteringsbruk rengöringsmedel hjälpa ni verkligen att ta bort smuts och göra ett nytt blankt utseende på din fogmassa. Hemlagad eller naturläkemedel lösningar är de bästa injekteringsbruket rengöringsmedel eftersom de utgör minimala hälsorisker.

No comments:

Post a Comment