Saturday, 26 November 2011

Ljusare Ögonbryn

Tidigare ville dem kvinnor som hade verkligen mörka ögonbryn huvudsakligen att lätta dem. Dock idag är en växande trend bland mode medvetna människor att fräscha upp deras utseende genom att ändra dova, tråkig utseende brynet hår. För en djärv och vågad titta, ögonbrynen lättas två tre nyanser ljusare än färgen av håret. Vissa lättas också ögonbryn att matcha upp med deras nya hårfärg. Oavsett vara anledning, metoderna används för detta ändamål bör tillräckligt säkert användas i ögonbrynet regionen.
Sätt att Ljusare Ögonbryn
När det gäller tömma ögonbryn finns det flera alternativ. Du kan lätta ögonbryn med smink, kemikalier naturliga örter osv. Några av de mest populära metoderna är följande:
Blekning: Det två olika metoder som används att bleka panna hår. Ena involverar användning av ansikts blekmedel grädden och andra användningsområden en väteperoxid. Här kommer vi diskutera omkring belysningselement med peroxid som det är jämförelsevis säkrare. Att lätta ögonbryn med peroxid behöver du en förtydligande schampo, en liten storlek flaska peroxid, en tandborste och en kopp varmt vatten. Att börja med städa upp all smuts och orenheter form ögonbrynet använder schampo. Blanda sedan väteperoxid i kopp varmt vatten. Ta en Q-tip och doppa i monteringskoppen och tillämpa det över ögonbrynet. Efter 5 minuter använda mjuk borst tandborste att smälta blekmedlet väl in håren av ögonbrynet. Vänta 10 minuter och sedan tvätta bort med kallt vatten. Du bör göra ett lapptest på hakan eller överläppen område att kontrollera om det orsakar allergi på din ansiktshuden eller inte.
Natural Örter: Om du vill lätta ögonbryn naturligt, sedan finns belysningselement produkter tillgängliga på marknaden som innehåller naturliga örter. Huvudingredienserna dessa skönhetsprodukter är ekologisk kamomill, ringblomma och citronsaft. Dessa komponenter har naturligt hår ljusare egenskaper. Emellertid ljusare de ögonbrynen på ett mycket gradvis sätt. Därför måste man tillämpas för några veckor innan du kan märker lighteningen effekten.
Eyebrow Pencil: För en tillfällig effekt kan du lätta ögonbryn med blyertspenna. Egentligen, här färgen appliceras på underliggande hud av ögonbryn och inte till bryn hårstrån. Således mörka färg ögonbrynen smälter väl med färg penna för att skapa lighteningen intryck. Av denna anledning välj en blyertspenna färg som är extra ljust jämfört med färg du söker på din ögonbryn. Läs mer på tips ögonbryn penna.
Eyebrow Pulver: Det finns två olika sorter av tonade ögonbryn pulver tillgängliga som kan hjälpa dig att få önskad effekt på dina ögonbryn. En av dem är en skimrig pulver som har glitter och gnistrar i dem och används ge en glamorös look. Däremot, för en mer subtil look, har ett pulver med matt finish väljas.
Eyebrow Gel: Det finns färgade geler som kan appliceras på ögonbrynet som en makeup innan du går ut på kvällen. Detta är också en tillfällig lösning men det kommer också ge en skulpterad utseende till din ögonbrynen. These geler är genomskinliga i kvalitet och därmed dem med starka nyans måste väljas för ett mycket mörk färgad ögonbryn. Annars önskade effekten inte blir synliga.
Nu när du är medveten om hur att lätta ögonbryn måste du verkligen vara försiktig medan du använder tonare. Om du inte är säker om att använda peroxide på ögonbrynen, är det bättre att du tar hjälp av professionella i ditt lokala salong. Använd inga av dessa färgämnen som du använder på håret för din ögonbryn, eftersom de innehåller starka kemikalier som kan leda till vulkanen blåsor. Den starka kemiska innehållet i dessa hårfärgningsmedel, Om ENTER i ögonen kan orsaka bestående skador dem.

No comments:

Post a Comment