Monday, 21 November 2011

Lip Makeup

Alla ni kommer accepterar att läpp makeup spelar en viktig roll hela ansiktet makeup. Du kan spela med kosmetiska produkter som används för Lip smink för att skapa den stil du vill don. För ett parti blick eller ett djärvare utseende bara mörkt markerat läppar och ser funky. Har dessa nakna läpparna perfekt som förgyller din formell klädsel. Tja, kan läpp makeup göra definitivt du titt enastående och om felaktigt gjort, kan det också förstöra din utseende! Så ivriga veta om rätta sättet att sätta på läppstift, läppglans och alla dem kosmetika? Här är rätt sätt.
Hur man gör Lip Makeup?
Steg # 1: Gör Berlinetta; Tja, innan du börjar arbeta på läppen makeup, låt mig berätta att du behöver ha smidiga och mjuka läppar. Ja, nariga, spruckna läppar är en strikt no-no att arbeta med. Kontrollera du tillämpa bästa läppbalsam så att har mjuka läppar. Mjuk och vanligt läppar är första väsentliga i hela läppen smink. Nu här gör du för att gå vidare. Applicera en god kvalitet läppbalsam. För en långvarig läpp smink, tillämpa en skir lager foundation på läpparna och damm något pulver. Nu följa nästa steg.
Steg # 2: Använda Lip Liner; En viktig uppgift är välja en läppenna. Kom ihåg att läppenna måste matcha färgen på ditt läppstift eller så måste det bara en nyans djupare än läppstift. Läppenna används för att definiera formen på läppar. Slipa penna och använder den försiktigt att beskriva läpparna. Kom ihåg att starta från centrum och gå mot hörnen.
Läppenna bidrar till att ge ett definierat form åt dina läppar. Den kan också användas ge dem en idealisk form, eller en önskad form. Som om du älskar att ha lyft läpparna, att vassa "V" eller en mjuk "V", bara vad du vill ha. Läppenna är också den grundläggande verktyg för att göra läpparna ser tunnare eller tjockare än de är. Här är några användbara läppenna tips för dig.
Steg # 3: Applicera läppstiftet, det är den roliga delen av läpp makeup. Så du har läppstiftet, rätt? Rött för en lysande röd läpp makeup och naken skugga för en mjuk naturlig look. Se till att du anser din hy medan du väljer nyanser. Få en tunn pensel och börja tillämpa läppstift på dina läppar. Fyll definierade formen med läppstift med en pensel. Kom ihåg att smälta samman färgen väl med läppenna. Kontrollera du inte arbete ur dispositionen. För en djupare nyans ta en mjukpapper, placera den i mellan dina läppar och stänga dem. Nu bort mjukpapper och tillämpa någon mer päls av läppstift. Mer om rött läppstift för rättvisa hud.
Steg # 4: Lägg till att Gloss; Läppglans är en fave de flesta kvinnor. Så här gör du för att få dessa glänsande läpparna. Applicera det försiktigt över ditt läppstift och ge bästa sista touch läppen makeup. Gloss är perfekt för dem som vill betona deras läpp makeup eller vill fylligare läppar. Kom ihåg att de med tjocka läppar måste försöka undvika att använda en glans.
Numera många kvinnor väljer permanent läpp makeup, för korrigering formen med perfekt letar läppar. Du kan också göra lite läpp korrigering rätta göra läppen makeup. Att ha tunnare läppar, tillämpa grund på hela läpparna Därefter appliceras löspuder. Nu gör konturen med en läppenna precis innanför din naturliga läpp linje. Avsluta med fylla utrymmet med läppstift och blandningsläge båda tillsammans. För att ha tjockare läppar, bara göra konturerna utanför den naturliga läpp linjen och sedan ordentligt fylla i rymden med ett läppstift.
Använd frågan läppstift om du ska lägga läppglans. Du kan ha en glansig eller skimrig läppstift om du hoppa över läppglans. En av läppen makeup tips är att du kan ha ett trendigt titt genom att välja en glänsande läppenna och ihopkoppling den med en matt läppstift. Tänk på att välja rätt färg på läppstift och läppennan är nyckeln till en snygg läpp smink. Kontrollera att du har en bra remover läpp makeup för att få dessa bort färger innan du går till sängs. Detta är en viktig del av läppar vård rutin.

No comments:

Post a Comment