Tuesday 29 November 2011

Gardin Idéer

Gardiner är viktiga heminredning föremål som har förmågan göra ett rum att se mysiga och eleganta. Även om det finns många fönster behandlingsalternativ som finns som persienner och bambu persienner eller gardiner är de mest populära fönstret behandlingsalternativ. Gardiner ger inte bara integritet och bidra till att hålla ute solen, men det är också ökar inredning av ett rum.
Det finns många gardin idéer att välja bland och dina gardiner bör motsvara totala inredningen i rummet. Innan du väljer en viss ridå idén till hemmet, måste man först komma ihåg vilket rum gardinen väljs för och mängden solljus som den tar emot. Här ger vi dig en översikt av olika ridå idéer för hemmet. Mer om fönster behandling och gardiner och draperier.
Sovrum Gardin Idéer
Sovrummet är den viktigaste rummet av ett hus och gardinerna i detta rum bör inte endast tillhandahålla privatliv men bör också estetiskt tilltalande. The bästa sovrummet ridån idéerna är de som ger en rofylld atmosfär till rummet och ger dig även möjlighet att kontrollera mängden av solljus kommer in genom fönstren. Du bör absolut undvika mörka eller neon färger i sovrummet gardiner eftersom det kan ha en skärande utseende. Som sovrum är en plats för vila och avkoppling efter en lång tröttsam dag, hålla gardinerna i dämpade pastellfärger och med floaty tyger för en romantisk överklagande. Om privatlivet är inte en fråga, då kan du välja skira tyger och Semi-Transparent tyg i chiffong, organza och låg vikt muslin. Det finns många mönster och färger som du kan välja mellan. Om du inte vill ha en mycket öppen ridå sedan din nästa bästa gardin Tanken är att lagra två rena gardiner. Ta en vanlig skir gardin utan mönster på den och lager med en mönstrad gardin i en gratis färg för privatlivet.
Inredningsidéer Room Curtain
Vardagsrummet eller Sverige är platsen där du spenderar mesta tiden och gardinerna i det här rummet ska matcha färgpalett av väggar och möbler. För vardagsrummet kan du experimentera med olika färger, material och texturer för ditt gardinerna. Om väggarna i vardagsrummet är i en ljus färg så är det en bra idé att välja gardiner som är i en mer djärvare nyans. Annan bra idé att upprepa färger som används i ditt vardagsrum möbler som de färggranna plädar, kuddar och mattor. Om du har en vit eller beige soffa med blå och gröna kuddar placerade över den, använd sedan blå eller gröna gardiner golv längd. En annan bra samtida gardin idé som är mycket i just nu är att använda juvel tonas gardintyger för en dramatisk effekt. Du kan också vilja veta om gardin idéer för stora fönster.
Gardin Idéer för Dining Room
Om du har en stor formell matsal med mycket stora fönster kan du matcha inredningen i rummet genom att hänga tung brokad eller sammetsgardiner. En brokad gardin med en invecklad mönster och tofsar silke används för att hålla draperier tillbaka är en av de bästa ridå idéer för matsalen. Om du har flera fönster i matsalen, behöver du inte begränsa dig med identiska gardiner. Du kan blanda och matcha olika tyger med ett liknande mönster, men ett annat gratis färg för en slående effekt. En annan bra idé är att välja gardiner som har ett liknande mönster eller TI färg de av matsalarna stolens klädsel. Detta ger en känsla av sammanhållning i rummet.
Gardin idéer till köket
Gardinerna för köket bör göra köket ser varm och rymlig. Kitchen gardiner bör helst i ett tjockt tyg och de kan hängas antingen från en topp stav eller i mitten av fönstret. Satsa på bomull, kalikå eller prickade schweiziska tyg och försök att matcha gardinerna färg som ditt kök golv, tapet eller väggfärg. Du kan också prova några klassiska mönster som GINGHAM, stora ränder eller mönster med frukt, grönsaker på blommor i dem. Se bara till att den inte krockar med resten av köket inredning. Läs mer på; Fönster Curtain Ideas, Curtain Idéer för sovrum, Fönster Behandling färger; Så dessa var några ridå idéer för olika rum i huset. Ändra gardiner i ditt rum är det billigaste sättet att förvandla utseendet på ditt rum.

No comments:

Post a Comment