Wednesday, 16 November 2011

Kwanzan Cherry Tree

The Kwanzan körsbärsträdet är en av de mest överdådiga och berömda japanska blommande körsbärsträd sorter. Det är en favorit val av många ivrig växt entusiaster, på grund av dess utsökta blommor som växer i stora kluster av 3 och 5. Blommorna är "dubbel-rosa" och visas som blommar som täcker trädet från så tidigt som april, och stanna genom våren. The Kwanzan körsbärsträdet är en snabbväxande lövträd, och kommer att nå en höjd på upp till 25 meter vid förfall. Liksom de flesta andra typer av blommande körsbärsträd träd, är Kwanzan körsbärsträdet född i Japan, men hittar du många av dessa träd i de norra delarna av USA. För ytterligare information om Kwanzan körsbär, nedan är några huvudpunkter:
Kwanzan Cherry Tree Information:, botaniskt namn: Prunus serrulata; Allmänt känd som: Kwanzan Cherry; zonerna: 5 till 9, Ursprung: Japan, Kina, Korea, inhemska namn: Sekiyama; Jord: Den Kwanzan blommande körsbärsträd träd kräver en webbplats med relativt god dränering för optimalt resultat. Även det är något resistent mot torka kommer det blomstra i markförhållanden som innehåller mycket fukt. Har emellertid låg tolerans för föroreningar. Av dessa skäl bör det planteras på en webbplats som inte är utsatt för fordonstrafik och andra föroreningskällor. Undvik gatusidan plantering.
Klimat: Kwanzan körsbärsträd kommer att blomstra i svalt, torrt klimat och kräver medium till full exponering solen. Även dessa träd kommer blomma i partiell skugga också, maximal solexponering rekommenderas för optimal flowering mönster. Blomningen börjar på våren, och blommar är mest långlivade av alla körsbärsträd sorter, bestående under hela säsongen. Kom hösten Kwanzan körsbärsträdet uppvisar vackra hösten färger i lövverk, när bladen blir guld, koppar, orange och rödbrunt.
Beskärning: Cherry träd kräver regelbundna beskärning att möjliggöra trädet att växa i en lämplig (paraply liknande) form och maximera blomning. Beskärning körsbärsträd också stöd i snabbare och bättre tillväxt, och ser till att trädet växer i ett mönster som är bäst lämpad att bära vikten av grenar och blommor att komma. The Kwanzan cherry tree måste beskärs på senvintern, möjliggör maximala tillväxthastigheten in blomningen. När trädet är moget kan du beskära i sommar också. Beskärningsteknikerna behöver fokusera på att möjliggöra grenarna längs den centrala ledande grenen (som kommer att utgöra stammen) att växa utåt.
Skötsel: Kwanzan körsbärsträden är mottagliga för sjukdomar, en av anledningarna till att bidra till deras relativt låg medellivslängd på 15 till 20 år. När växande ett Kwanzan körsbärsträd, följande är några sjukdomar och skadedjur att förebygga:; Cherry leaf Spot: Som namnet indikerar, kommer tecken av denna sjukdom hittas i form av fläckarna på blad och ibland på grenar och stjälkar . Fläckarna kan vara mörk, eller ljus i färg och detta villkor kan också åtföljas av olägligt gulfärgning och utsöndring av blad. , Mjöldagg: Det förefaller som ett vitaktigt pulver som samlas på blad, kvistar och stjälkar. Villkoret, en av gemensamma växtsjukdomar orsakade av svamp, orsaker också unseasonal blad släppa. , Svart Knot: Detta kännetecknas av långsträckta mörka svullnader som visas på noder där bladen träffas stammen. ; Black Cherry Bladlöss: dessa är insekter som äter bladen på körsbärsträden, vilket får dem att framträda hoprullade i kanterna. ; Det är bäst att ringa ett Arborist hjälpa dig hantera dessa problem, om du ser något av symptomen påverkar din flowering Kwanzan körsbärsträd. En utbildad Arborist kommer inte bara diagnosticera problemet effektivt men även kunna föreslå den bästa behandlingen och förebyggande åtgärder undvika framtida attacker.
The Kwanzan körsbärsträdet arbetar som värdefullt tillskott till alla trädgård. Det är en av de bästa prydnadsträd blommande träd, som med lite omsorg, kan vara en visuell behandla flera månader tillsammans, inte bara när det blommar, men också när det visar sin spektakulära höstfärger. Plant en i din trädgård och se den förtrolla dig med sin magiska skönhet!

No comments:

Post a Comment