Saturday 5 November 2011

Våta och vågiga hår stilar

Så får du upp i morse, ta en snabbdusch, schampo och villkor håret, sätta på kläderna, och kämpar med kammen för styling håret ...? Men, har du inte mycket tid att styla din vått hår. I en sådan situation med några snabba lösningar av våt och vågiga hår stilar, kan du inte bara göra din man hanterbara, men att det ser snygg också. Här är hur till ...
Wet och vågigt hår Idéer Style
Även tvätta håret om du tar väl hand, då processen med styling vått hår blir lättare. Så schamponera håret rent och sedan tvätta håret. Applicera sedan balsam den våta hår och låt den ligga i 2 minuter. Återigen tvätta håret ordentligt. Krama sedan ur vattnet ur håret, inte gnugga hår med en handduk, eftersom detta kan göra ditt hår frissigt. Du kan hålla handduken på vått hår i blöt i vattnet, så att det inte blöta kläderna.
Det är viktigt att använda rätt hårvårdsprodukter så att den naturliga studsar eller stilen i ditt hår bibehålls. Har du lockigt eller vågigt hår, använd sedan hårvårdsprodukter som säger för "vågigt-lockigt hår". Om du däremot har rakt hår och vill få vågor i håret, sedan använda en vågig lockigt produkt kan vara till stor hjälp. Först på vått hår hår tillämpa en anti-frizz-serum generöst, som täcker håret från topp till ändarna. Detta kommer att göra styling håret lättare samt utesluter varje bryta av håret. Sedan tillämpa en spray havssalt eller använda lockigt hår mousse på ditt våta hår. Att styla håret vågigt, dela in dem i olika avsnitt och tillämpa mousse eller havssalt spray sedan krama håret. Här är några tips för våta och vågiga lockiga frisyrer. ; När du har luftkonditionering och serumed håret, helt enkelt skilja dem i mitten eller åt sidan. Då med söta hår tillbehör som en hår band eller stift att göra din vågigt hår vått mer hanterbara. , Våta och vågigt hår för flätning, är ett vanligt quick fix för vått hår. Bara använda en bred tand kam och kamma håret bakåt, och knyta dem till en fläta. Ta sedan några delar från sidorna, för att mjuka ditt utseende. Dessa stilar är bra livräddare för våt och vågigt hår stilar för svarta kvinnor, som har naturligt tjockt och vågigt hår. Personer med sådana hår kan också gå för frisyrer cornrow fläta, om de har tid. , Om du har kort hår och kan inte gå för våt och vågiga flätor och sedan knyta håret i en ponny och hålla några främre lugg öppen. Knyt håret med en färgglad gummiband, för att göra din frisyr ser söt. , Om du har väldigt tjockt och vågigt hår, och vill inte binda dem till en fläta, sedan bara använda en trevlig bandana och semi-slips håret med det. ; En fräsch ny wet look håller lekte med många modeller. För att få den här stilen, använd en fin tand kam och kamma håret bakåt och semi slips dem med ett hår tillbehör. ; Annat sätt att få denna stil är att använda en "långa tänder sicksack design bandet tråd hår". Lyft sedan håret bakåt med denna hår tillbehör och lämna resten av håret öppna. ; Om du vill styla din vanliga torra hår ser våt, så finns det en produkt kallad Wet och vågiga Human Hair som är klipp människohår, som är vågigt och ger ett fuktigt ut. Bara placera klippen med rätt färg och vågorna på ditt hår, och du kommer att få omedelbar våt-vågigt hår. , Det var allt om vått och vågigt hår stilar. Så använd dessa tips och idéer och stil din våta håret i snygga färger!

No comments:

Post a Comment