Wednesday 9 November 2011

Biodegradable Blöjor

Glädjen i att få ditt barn hem kan inte förklaras i ord. Föräldrarna vill att bästa för sina lilla paket av glädje, därför en hel del tid går att välja de bästa babyprodukter. När vi talar om baby produkter kan blöjorna inte missas. Innan ett barn lär att använda toaletten kanske du måste köpa en stort antal blöjor. Marknaden är översvämmad med engångsblöjor och tygblöjor. Före införandet av disponibel barnblöjor, var tygblöjor används, men eftersom tygblöjor skulle tvättas blev engångständare snart att föredra. Nu var det inte nödvändigt att sätta i ansträngningarna för att göra tygblöjor och tvättade dem. Säkerligen engångsblöjor är populära, men det är något du behöver veta. Engångsblöjor använda plast, kemi och polymerer, därför har dessa inte förmågan att bryta ner lätt i en deponi. Dessa kan förorena grundvattnet. På grund av dessa miljöaspekter, har blöjbyte alternativ utökats och inkluderar nu nedbrytbara engångsblöjor. Här information om hur nedbrytbart blöjor skiljer från engångsblöjor.
Vad är biologiskt nedbrytbara blöjor?; De disponibla blöjor kan orsaka mycket skada på miljön. Med hänsyn till det stora antalet blöjor om barnet behöver innan han / hon lär sig att använda toaletten, kan ni tänka er vad som händer när allt hamnar på soptippen. Även i många länder, dumpning av toalettavfall i deponin är olagligt, men i allmänhet det är precis var de hamnar. Man tror att en traditionell engångsblöjan kommer att ta ca 300 år att brytas ner. Därför, om du letar efter ett miljövänligt blöja, måste du köpa en som bryts ner snabbt. Undrar hur biologiskt nedbrytbara blöjor är ett bättre alternativ? These blöjor tillverkas av återvunnen massa som bryts ned i mindre tidsperiod. These klorfria blöjor kan vara rodnad eller ens komposterat.
Biologiskt nedbrytbara blöjor varumärken; Har du gått och funderat på att byta från engångsblöjor på biologiskt nedbrytbart blöjor, jag är säker på att du kanske letar efter information om de bästa biologiskt nedbrytbara blöjor. När du bege dig till marknaden, se till att du kolla in alla märken. Köp inte en blöja som är bara delvis biologiskt nedbrytbar. Leta efter ett märke som erbjuder 100% biologiskt nedbrytbara blöjor. Du kan kolla in märken som G Blöjor, Natur Nappy, sjunde generationen Natur Babycare och Tushies. Flertalet av dessa märkena erbjuder klorfritt nedbrytbara blöjor. Blöjor kommissionens sjunde generationen är latexfria och allergitestade också. Natur Babycare biologiskt nedbrytbara blöjor har också fått goda recensioner som dessa använder ett 100% naturligt baserad ryggplåtar och använd inga plast. Du kan också använda biologiskt nedbrytbara blöjor av G blöjor. These are spolbara och är tillverkade i ett mjukt yttre locket med kardborre wraps. Den består också av en inre disponibel liner. You kan spola blöjan är liner och infoga en ny liner till återanvändbara trasa kalsonger.
Fördelar och nackdelar med använda biologiskt nedbrytbara blöjor, låt oss gå vidare till fördelar och nackdelar med biologiskt nedbrytbara blöjor. Visst använder dessa blöjor kommer att skydda miljön, men vissa människor säger att om dessa blöjor också hamnar på soptippen, kanske de blandar upp med annat avfall och kanske inte bryts ned snabbt. På grund av detta har en del företag kommit med spolbara blöjor. Somliga föreslår också procedurer som kompostering att underlätta snabbare nedbrytning av dessa blöjor. Om du är angelägen om att använda miljövänliga blöjor, se till att du köper bra kvalitet de som är bra för ditt barns hud. Det främsta argumentet mot den biologiskt nedbrytbara blöjor är deras kostnader. Du kommer att få punga ut mera pengar. Om du vill skära ner på kostnader och även använda en miljövänlig produkt, kan man växla mellan biologiskt nedbrytbara blöjor och vikta tygblöjor. Det viktigaste aspekten är ditt barns bekvämlighet, så se till att du använder en mycket god kvalitet biologiskt nedbrytbart blöja som har en god absorberande kvalitet och inte ge ditt barn ett blöjeksem. Använda rätt blöjan är en mycket viktig aspekt av spädbarnsvård, så var uppmärksam på den och köpa den bästa för ditt barn. Om du inte är nöjd kan du alltid växla till tygblöjor.
Så var det en del information om biologiskt nedbrytbara blöjor. Om du har använt engångsblöjor, måste du gå igenom debatten om duken kontra engångsblöjor. Enligt min mening kan dock använder engångsblöjor verkar vara mer praktiskt, men nu tygblöjor finns på marknaden har nya funktioner som har gjort dem bekvämare att använda. Om du letar efter ett livskraftigt, ekonomiskt och miljövänligt alternativ till engångsblöjor, kan du använda säkert trasa eller biologiskt nedbrytbara blöjor.

No comments:

Post a Comment