Thursday 10 November 2011

Citronolja för rengöring

Användningen av eteriska oljor för olika syften ökar i popularitet i dessa dagar. Många av oss har anlitat av eteriska oljor för att städning och desinficering, i stället för de farliga kemiska rengöringsmedel. Citron olja är en av dessa essentiella oljor som får användas åt en mängd ändamål. Citronolja städning är ett effektivt sätt att hålla din trämöbler och många andra hushållsartiklar fri från damm och smuts samt agera som ett effektivt injekteringsbruk rengöringsmedel. I denna artikel skall vi diskutera användningen av citron olja för rengöring. Men innan dess, låt oss ta en snabb titt på citronolja egenskaper.
Lemon Oil, Som jag sa tidigare är citronolja en eterisk olja utvinns ur citronskal eller citron skalet. Denna olja, som luktar som en nyklippt citron är gulaktig till ljusgrön färg. Det är välsignade med ett antal positiva egenskaper och finner användning i flera olika användningsområden, allt från personliga hygienprodukter och städning produkterna möbelpolish. De huvudsakliga kemikalier som ingår i citron olja som är ansvariga för sina olika fastigheter införa alfa pinen, myrcene, alfa terpinene, linalool, kamfen, limonen och beta bisabolene. Skillnad från de flesta andra eteriska oljor som framställts genom den process av ångdestillation är citronolja oftast tillverkas genom processen med kallpressad. Så, nu när du vet vad som är citronolja, låt oss ta en titt på citronolja använder för rengöring.
Lemon Olja för Rengöring; Lemon oil kan använts för rengöring mesta ur hårt trä golv, bås Badrum Dusch till kök bänkskivor. If det skinande utseende är vad du letar efter, ligger Lemon oljereningssystem precis rätt val för dig! Citronolja är känt för att återställa lyster och berika trämöbler. Var det Alla träslag, citronolja fungerar som en kraftfull rengöringsmedel och skyddar träet mot uttorkning genom att behålla sina förlorade fukt. Det tränger träet och ger näring åt den för att förhindra sprickor i trä. Här är tips på hur man rengör trämöbler med citronolja.
Trämöbler bör poleras med citronolja minst en gång varje år. Ta en liten mängd citronolja på mjuk icke trasa och applicera på ytan av din trämöbler, gnida försiktigt. Du kan använda en kombination av citrus olja och en alla ändamål renare för rengöring av hårt smutsade ytor som t ex målade eller plast-laminerat surfaces, glasfiber showers spiltor och glasdörrar dusch. Spraya en liten mängd citronolja på ytan innan du spraya den alla vanliga rengöringsmedel. Oljan tränger djupt och hjälper lossa smutsen. Du hittar det lättare att rengöra ytan med rengörings lösningen efter behandla det med citron olja. Citron olja är utmärkta för rengöring trämöbler, dock med citronolja på högglansigt faner rekommenderas inte. Citronolja kan också användas för rengöring av skrapmärken på golven. Ta en liten mängd olja på en mjuk duk eller tvättsvamp och gnid försiktigt för att ta bort märkena. När du väl har lyckats ta bort skrapmärken med olja, svabbar golven som vanligt.
Citronolja fungerar på samma sätt på saker gjorda av rostfritt stål, silver och mässing. Förutom rengöra dem, ger citronolja rengöra dem en strålande glans som varar länge. Den kan också användas för rengöring av ytan av diskmaskiner och mikrovågsugn. Det tar en mycket liten mängd olja för att ta bort fett från dessa ytor. When using citron olja till ren glasfiber, se till att skölja det väl att ta bort eventuell överflödig olja som finns kvar efter rengöring. Detta bör följas genom att torka av ytan med en mjuk bomullstrasa som det hjälper till att behålla glans på ytan.
Det handlade om att använda citronolja vid rengöring. Hemligheten att få bästa resultat med citronolja städning är att använda en mycket liten klick olja. Det är nyckeln till att få en glänsande glans på ytor du använda den på. Så, varsågod, rena och fräscha ditt hem med citron olja!

No comments:

Post a Comment