Wednesday, 30 November 2011

Pappersservetter vs Duk Servetter

Du har ordnat en middag ikväll. Och du har ca 5-7 gäster som kommer till middagen. Ditt bord är satt. Plattorna, besticken, den silver, ljusen, glasen vin och centerpieces är alla oklanderligt arrangerade. Ditt bord är snygg. Ändå är något som saknas. Servetter! Nu när du går om att välja blöjor för ett lämpligt tillfälle sjunker dig på ett dilemma - pappersservetter eller servetter duk? Koppla av. Låt mig räddning dig från förvirringen i pappersservetter vs tyg servetter.
Servetter är en del av våra dagliga rutin och dukning etikett. De kommer hands när vi vill att rena vårt ansikte eller borsta bort några herrelösa droppar från våra kläder eller torka händerna efter måltider. Var det en pappersservett eller en trasa servett, kommer de att tjäna på ett effektivt sätt ditt syfte. Så låt oss först förstå skillnaden och användning av både tyg servetter och pappersservetter och sedan bestämma vilken som är bättre i pappersservetter vs tyg servetter.
Duk Servetter
Duk servetter ser elegant och stiligt för alla bord dekoration. De tillfällen kan vara affärer träffa eller någon hög profil middag. Tyg servetter är enkla att hantera, återanvändbara och miljövänlig! För det andra, de är lätta att köpa och inte nypa din plånbok mycket. Trasan servetter lägga till en kunglig touch till ditt bord. Det finns många servett fällbara tekniker för att dekorera ditt bord. Ett av de stilar servett vikning ingår regelbundna triangulära gånger som tillför en skärpa på en middag. Andra idéer hör att göra en ficka av en servett och tucking bestick i den. I själva verket kan experimentera sin kreativitet på tyg servett veck genom att göra det ser olika ut, till exempel som en scarf eller en båt eller blomma.
Hög profil restauranger föredrar alltid att använda tyg blöjor på grund av sin dekorativa känner faktor. Även hemma är duk servetter föredra framför pappersservetter. Först behöver man inte kasta dem. För det andra kan du göra dem själv i hemmet. Låt oss se hur! ; Köp 1 meter på 45 tum rena sängkläder. Tvätta tyget med kallt vatten och låt torka. , Göra en förinställd mönster för servett på en affisch ombord som helst bör ½ tum större än den faktiska servett. , Nu stencilen mönstret på fel sida av tyget med ett tyg krita. , Skär servett enligt den ritade mönster och tryck varje kant under av ¼ tum. Upprepa en gång till. , Nu sy servetten fåll med en symaskin. Din servett är klar! Du kan också prova några prydnadsväxter brodera på det. , Tyg servetter är lätta att tvätta och järn samt. För det andra de erbjuder ett bättre skydd för kläder när man äter jämfört med pappersservetter. I studie servetter vs trasa blöjor, tyg servetter varje dag en bättre val för högtidliga tillfällen som hög profil middagar och företag träffarna eftersom dessa servetter lägger sofistikerade till händelsen.
Papper Servetter
Pappersservetter gjort sitt första framträdande i slutet av 1930-talet. Den introducerades av Scott Paper sedan. På den tiden tjänade pappersservetter individuella syften och var begränsat till användning av ansiktsservetter papper eller toalettpapper. Men nu har gått in på arenan konkurrerar med sin gamla ärkerivalen - tyg servetter. Idag har pappersservetter blivit lika populär som de kostnaderna är låga och är enkla att använda. Bara till exempel, är du värd en fest. Vid fag slut på alla dina förberedelser, inser du plötsligt att alla dina tyg servetter är fortfarande i tvätten. Pappersservetter komma väl till pass i sådana situationer. Här är det mest catchy sak att använda en pappersservett alltid kommer att ge en må bra faktor för användaren som han alltid kommer att använda den för första genom tiderna. De kommer också i attraktiva mönster beroende på tillfället. Om till exempel det är en fest för barn, pappersservetter bästa rekommenderas. Man kan beställa colorful servetter för att göra partiet mer festlig som barnen älskar färger. Beroende på tillfälle, kan man anpassa design pappersservett. Exempelvis kan en skriva ut namn och datum för ceremoniella händelser på pappersservetter. Numera finns pappersservetter på marknaden som ger känslan av tyg blöjor. På matlagning grunder tjäna pappersservetter rengöring och avtorkning ändamål effektivt. Med avancerad pappersservett teknik, det finns pappersservett dispenser lådor och vikter silver finns på marknaden som håller pappersservetter intakt utan att låta dem få blåst över av vinden.
Även pappersservetter kan ta fina origami stilar på middagsborden. Tvärtom, de gör bättre mönster jämfört med tyg servetter ingår i deras globlinjen och vassa kanter. Pappersservetter är bäst lämpade för tillfälliga och informella händelser som födelsedagskalas, visar matlagning och små kvällen möts.
Eco Friendly Användning av Servetter
Jo, vid slaget i pappersservett kontra duk servetter, har båda vuxit fram lika användbara i sina egna vägar. Man tror att pappersservetter inte miljövänliga. Men det finns substitut pappersservetter tillverkade av återvunnet papper sans färgämnen. Därför sådana förebyggande åtgärder vederlägga påståendet mot pappersservetter att de inte är miljövänliga. Likaså vissa människor tror att trasa blöjor också inte mycket miljövänlig som den mängd rengöringsmedel och vatten används på dem är mer än vad som krävs. Men om man månar om att tvätta servetten först när smutsig löser alla ovanstående väsen gjort över utgifter för mycket vatten på tvätten. Att göra både trasa blöjor och pappersservetter är energikrävande. Deras produktion skapar en hel del växthusgaser. Så här är några Miljövänligt tips på användning papper servetter vs duk servetter:
Använder papper Servetter:, alltid föredrar att köpa pappersservetter som är gjord av 100% återvunnet material och innehålla minst 90% avfall post konsument. ; Kontrollera pappershanddukar är fria från blekmedel och klor. Val som PCF (Process klorfritt) och ECF (Elemental klorfritt) finns på marknaderna. , Satsa på pigment gratis pappersservetter, som inte har ett uns av färgämnen. Om du använder pappersservetter, begränsa irrationella önskan att plocka upp mer servetter som behövde. Därmed undvika vikta pappershanddukar. , Använda Duk Servetter:; Låt inte tvätta tyg servetter, om partiklarna följt duken kan rengöras genom att bara borsta av duken. Som sådan, de flesta människor inte jord servetterna då och då. ; När det finns alltför många människor i familjen, upprätthålla en servett ring för varje person så att han kan identifiera sin servett mellan måltiderna. ; När Disktrasa servetter, företrädesvis använda miljövänliga rengöringsmedel. ; Tvätta sängkläder alltid med kallt vatten och använd endast efter den är helt torr. , Så jag hoppas att ovanstående uppgifter är till hjälp när gör du bestämmer dig för ditt val på pappersservetter vs tyg servetter. Båda är väl lämpade för olika tillfällen, beroende på din fest tema om huruvida händelsen är formell eller informell.

No comments:

Post a Comment