Thursday, 17 November 2011

Buddhistiska meditationstekniker

Med hjälp av buddhistiska meditationstekniker kan du vara ett ljus andra och du också inte kommer snubbla på din egen väg. Efter att ha tränat buddhistisk meditation sker en ökad uppmärksamhet för kropp och själ som hjälper till att bryta ner illusionen av jaget. Regelbunden meditation minskar suget och anknytning till externa objekt och slutligen dig att uppnå målet där det inte jag som längtar and inga föremål för begäret. Ta en titt på den buddhistiska meditationstekniker för nybörjare först.
Buddhistiska meditationstekniker för nybörjare
Buddhistiska meditationstekniker för nybörjare innebära utveckling mindfulness, bli vänligare, veta om vad som meditation, arbetar med sinnet och med praxis ytterligare. Stress och depression är två konstanta faktorer som genereras genom kraven på moderna liv och dess hektiska tempo. Stress och depression påverkar hälsa som gör människor olyckliga, otålig och frustrerad. Enkel tio till femton minuter meditation baserat på djupandning kan hjälpa dig övervinna din stress och hitta några inre frid och balans i sinnet. Buddhistisk meditationstekniker hjälpa dig förstå ditt eget sinne och och hjälpa dig förvandla din sinne från pessimistiskt att optimistiska, från ostadiga till fredlig, från ledsen till lycklig.
För meditation,; Välj ett rent, tyst plats. ; Sitt i traditionella kors kroppsställning eller någon bekväm ställning. ; Håll ryggen rak för att hindra dig från att bli sömnig. ; Blunda delvis och försök att koncentrera dig på din andning. ; Känn förnimmelsen av andningen när den påbörjar och lämnar näsborrarna. ; Försöka koncentrera mig på andan och försöka glömma allt annat. ; Till en början kommer du att bli frestad att följa olika tankar när de uppstår och ditt sinne kommer att vara distraherad, men försöker att undvika detta. Om och om igen, försöka koncentrera mig på känslan av andningen. , Det kräver övning, så ha tålamod. ; Närhelst sinnet startar vandrande, ge inte upp, bara återvända andas igen. ; Successivt kommer distraherande tankar avtar och du kommer kunna uppleva en känsla av inre frid och avkoppling. ; Övervinna negativa hjärnor och odla konstruktiva tankar är syftet med omvandlingen meditationer som Vipassana meditation finns i den buddhistiska traditionen. När vana, kan du njuta av denna andliga praktik hela dagen, inte bara när du sitter i meditation. Här är en översikt över zenbuddhistiska meditationstekniker.
Zenbuddhistiska meditationstekniker
Zen sig innebär meditation. Zen inriktar sig en skolar av Mahayana buddism, på upplevelserika vishet och meditation för att uppnå uppvaknande. Zen Befälhavarna föreslå att om du tränar Zenmeditation ensam hemma, du behöver öva den i minst 5 minuter eller mer, dagligen. Regelbundenhet är en viktig nyckel i processen att närma sig medvetenheten via Zen. Däremellan meditation finns ofta korta perioder av promenader, kallas "kinhin" som hjälpa slappna benen. Den burmesiska position, halv lotusställning, full lotusställning eller seiza är olika positioner för meditation, föreslås i Zen meditation. Under meditationen, andas du in från "Hara" eller magen chakra som ligger två inches nedanför naveln. Du bör fokusera din hjärna på denna del av kroppen. Medan du andas ut och in från näsan, låt andningen gå in och ut av detta chakra. Zen betonar också på uppgifter från vardagen. Meditation hjälper dig att ta större och större glädje i dessa dåd som är rotade i 'alobha "," adosa "och" amoha' - generositet, välvilja och visdom.
Tibetanska buddhistiska meditationstekniker
Tibetanska buddhistiska meditationstekniker liknar ovan nämnda meditationstekniker för depression. Enligt buddhistisk filosofi, är meditation betraktas som ett sätt att frälsning. Den tibetanska buddister har utvecklat tusen meditationstekniker med olika mål och olika stilar som passar olika typer av personer. Men det är det yttersta målet för all meditation att resa bortom 'I' i den stora oändlighet kallas Nirvana. Medan mediterar kommer du förskjuta uppmärksamheten från sinnet och meditera på ett objekt Observationstidens, extern eller intern. Du kan välja något med andlig betydelse i denna teknik. Du kan välja valfri objektet såsom blomma, ett kors eller kanske ansiktet på stora andliga läraren Buddha. Du ska inspektera den mentala bilden av Buddha, skapade i ditt inre öga. Observation den från alla vinklar från ovan, från hörnen, kallas "introspektion" av tibetanska buddister. Du måste granska den tills den är klar och stabil. Genom att lära att göra detta, kommer du att kunna styra stadga och tydlighet i den mentala bilden. Samtidigt kommer du att lära sig att kontrollera dig. Som ni utveckla mindfulness småningom kommer du att kunna fånga slapphet och spänningen i tankar innan de uppstår och därmed kan styra uppkomsten av tankar.
Buddhistisk meditation tekniker hjälper ta bort distraherande tankar och göra det möjligt för dig att uppleva inre frid och förnöjsamhet bara genom att kontrollera ögonen utan att behöva vara beroende alls på yttre förhållanden. Stilla och fridfullt sinne i sin tur hjälper dig att klara av SYSSELSATTHET och svårigheter i det dagliga livet.

No comments:

Post a Comment