Wednesday 16 November 2011

Wall Färger för Vardagsrum

Han är lyckligaste, vara han kung eller bonde, som finner frid i hans hem går berömda uttrycket av den store tyska författaren, Johann Wolfang Von Goethe. Det låter förvisso sant för nästan oss alla, eftersom det inte kan annan plats där vi kan finna frid gillar våra hem. Hem är där vi tillbringar mesta tiden av vårt liv och det är hemma där man kan vara med själv. Många saker gå in göra ett hem ur ett hus, familj varvid värdefullaste tillgångar i ett hem. Denna artikel kommer att hjälpa rensa förvirring när man väljer vägg färger till vardagsrummet.
För de flesta av oss vardagsrummet är där vi slappna och älskar att spendera tid. Ett hem sägs vara vara en återspegling av personlighet invånare. Viktigaste uppgift göra ett hem är färgning väggarna. Och lika svårt är att välja färg för din vägg. Vara av tydlig sinne och visualisera hur skulle du vill ditt vardagsrum likna innan du går ut välja färg färger. Vardagsrummet bör vara av slag där du kan vara själv. Flesta människor gör detta enorma misstag genom att välja en färg som ser bra på färgkartan, men sedan efter det blir målade är när du inser att det letade bättre på färgkartan självt.
Så att välja färger?
Blå, gul, grön eller röd? Välja färger gör mig död. Eftersom vi tenderar att tillbringa delen av vår tid i vardagsrummet, välja bästa väggfärgerna för vardagsrum är förmodligen den mest avgörande jobbet. Försök välja färger du gillar och är bekväm med. Så plocka din nyanser omdömesgillt. Det vore klokt att ta vägg färger för vardagsrummet idéer från dina vänner som gjort färg arbetstillfällen vid sina hem innan. Du kan också ta väggfärg färger idéer och vardagsrum inredningsidéer från din partner eller familj och ömsesidigt enas det.
Välja en färg också beror på vad gör du i ditt rum mestadels. Låter konstigt men har betydelse, låt mig förklara hur. Normalt i våra vardagsrum olika aktiviteter ske, som att titta television, filmer eller idrottsevenemang, spela spel, prata, etc. Alla dessa är sociala aktiviteter. I aktiva och social rum arbetar varma färger sig vara bäst. Wall färger för vardagsrum dessa typ bör varm eftersom de höja coziness. Varma färger inkluderar orange, röd, gul och brun. Å andra sidan, vissa människor bara vill koppla och tillbringa kvalitetstid i vardagsrummet. De antingen skulle vilja ikapp på en bok eller bara skulle vill lyssna på sin favoritmusik. För dessa typer en fridfull miljö är föredra, vilket kalla färger komplimang mest. Grönt, blått, violett är exempel på läckra färger.
Storleken på rummet är också ett av de faktorer att beakta vid valet vägg färger. Om du har ett större rum och vill att det titta mysigare, då du måste använda varmare färger. Du kan använda denna om du har en jämförande större rum. Om du har ett mindre rum och vill göra det ser mer rymliga och större, gå in för svalare färger. Light nyanser expandera ett rum och ger en person en breddas känsla. Du kan gå in för lätta blues, gula, rosa, grönt. Även i fall av lågt i tak, om färgade med ljust vitt det gör titta lågt i tak högre. Välj tak färger försiktigt. , Nolledare Colors - Vit, Grå, Svart, Beige, Elfenben, Warm Colors - Gul, Orange, Röd; Cool Colors - Blå, Grön, Violet; Välja Wall Färger för Vardagsrum; Medan välja väggfärgerna, försök att inte välja färg på din första besök målarverkstaden. Ta färgrutor hem, tänka på den och besluta. ; Första plocka upp nyanser du gillar och sedan kan du gå vidare experimenterar med olika nyanser. ; Prova och välj en färg som komplimanger dess omgivande. Försöker matcha färgen med golv eller mattan, gardiner (bara om du inte får nya), färgen på rummet bredvid. Också, om du är en av dessa artefakt samlare, sedan försöka och matcha färgen som kommer gå bra med din samling. ; Light har förmågan att ändra färg. Beakta mängden naturligt ljus ditt vardagsrum får. Om ditt vardagsrum blir solljus sedan försöka välja en färg som fungerar bra under dagen och också hedrar väl på kvällen lampskenet. , Färgen på färgkartan ser annorlunda ut än vad som faktiskt blir målad på väggen. Det är klokt att välja en färg som är lättare med en grad eller två. ; Om det blir svårt att välja den perfekta skugga för ditt vardagsrum, överväga använder mer än en färg. Om du inte kan avgränsa den till en slutlig färg, överväga att använda två färger. Måla tre av väggarna ett färg och en accent färg på fjärde väggen. Accent väggar inte bara ser delightful men är trendiga också. , Kom ihåg att gå genom levande system rum färg, färg färgscheman för att få dem levande kombinationer lacken. , Color Psykologi
Du kommer bli förvånad att veta färger ha förmåga att påverka våra humör. Ja, det finns ett samband mellan rum färger och humör. Forskning visar att färger påverkar inte bara humöret utan även aptit och energi nivåer. Color psykologi är faktiskt enklare än det ser. En person skulle givetvis vara glad eller glad om han ser sin favoritfärg omkring honom. Åtminstone det kommer att hjälpa honom slappna av, det är precis vad lugnande effekt färger har. Låt oss ta en titt vad dessa färger egentligen reflektera. , Röd - Tillhör den varma färgen familjen. Det har förmågan att vitalisera. Det kan väcka aptit, producera intimitet eller passion. ; Gul - Warm färg gul sägs vara föryngrande och energigivande. Being en ljus färg, det grabs uppmärksamhet. Yellow har visats lyfta stämningen. ; Blå - Blå är en sval färgen och är har en lugnande förmågan. Det hjälper en att slappna av och lugna sinnena. It urtypen vattendrag och hav. , Orange - orange anses vara en känslomässig färg och vara en varm färg, det värmer ett rum. Det är mer glädjande än röd. ; Grön - Det är färgen på naturen är något grön sägs lugna våra ögon. Det är det mest inbjudande färger av alla, och är därmed stor del används i hemmen, skolor, arbetsplatser. ; Violet - Violets är mestadels omtyckt av rättvisare kön. Om du planerar på att välja denna färg rekommenderar vi att gå för mycket ljusa nyanser av violett. ; Ovanstående uppgifter bör hjälpa dig och ge dig en uppfattning om saker att tänka på när man planerar att välja vardagsrum färger. Du kan även överväga olika inredningsidéer för vardagsrum och inredningsidéer rumsdesignen så att det ser förtrollande. Decorating vardagsrum med pulserande blommor, antika vaser, väggdekorationer färgglada kuddar, mattor, bordslampor, et al. kommer förbättra utseendet på ditt rum. Med detta sagt, kom ihåg att inte vara rädd för att välja något du älskar och har kul med. Varsågod, låt fantasin gå vilda och experimentera med några olika väggfärgerna för vardagsrum. När allt ditt rum reflekterar dig och din personlighet.

No comments:

Post a Comment