Tuesday 29 November 2011

Crepe myrtenträden

Crepe Myrtle träd är ursprungligen från Kina, men ses nu över hela världen. Det är faktiskt en buske, men som nu beskärs och vuxit som ett träd för dekorativa ändamål. Crepe Myrtle odlas i många storlekar, ända från en buske vid ett träd, är ännu variation i blommor sett som vitt, rött, magenta och lila. De är att föredra för dekoration eftersom de har en lång blommande säsong. Det finns något mycket intressant om skäller av detta träd, de tenderar att lossna i delar, är inte det fantastiskt! Crepe Myrtle är en lite underhåll dekorativt träd, men påverkas mest av fukt och bladlöss. Det finns olika Crepe myrtenträden med skillnader i höjd, färg av blommor och också blomning.
Crepe Myrtle Jämförelsetabell, gemensamma NameHeightSpecial funktioner, Muskogee SORGFLOR Myrtle, (lagerstroemia Muskogee) 15-25 ftLavender blommor blomma i 120 dagar; Tuscarora SORGFLOR Myrtle, (lagerstroemia Tuscarora) 15-25 ftAdaptable blommande träd med mörkt rosa blommor.; Arapaho SORGFLOR Myrtle, (lagerstroemia Arapaho) 15-25 ftBlooming period av röda SORGFLOR myrten är från vår till höst.; Red Rocket SORGFLOR Myrtle; (lagerstroemia; indica "Red Rocket) 20-30 ftFastest växer SORGFLOR myrten med röda blommor; Dynamite röd; SORGFLOR Myrtle; (lagerstroemia; indica" Dynamite ") 20-30 ftRed-blommande crapes; Natchez SORGFLOR Myrtle , (lagerstroemia "Natchez") 20-30 ftNeeds värme solen för blommande, Pink Velour SORGFLOR Myrtle, (lagerstroemia, indica rosa Velour) 80-10 ftIt blommar i sommar och är också tål torka, gemensamma SORGFLOR Myrtle, (lagerstroemia) 15 -30 ftOriginal SORGFLOR
, När ska Trim Crepe Myrtle träd?
Innan vi börjar diskutera beskärning Crepe Myrtle träden, låt oss förstå när du behöver trimma Crepe Myrtle träd. Beskärning är bra att hålla trädet i formen som du gillar och är också nödvändiga för dess hälsa. Skär Crepe Myrtle träd när grenarna är korsande eller är för nära varandra. I annat fall är beskärning krävs inte. Den ideala tiden för beskärning Crepe Myrtle träd är när den är i slumrande tillstånd, dvs i slutet av vintrar eller tidig vår. Detta är också en gynnsam tid för att omforma trädet och på så sätt uppmuntra ny tillväxt.
Hur man beskär Crepe Myrtle träd?
Crepe Myrtle beskärning är mycket enkelt. Det finns två typer av beskärning Crepe Myrtle träd. En är naturlig stil där skadade grenar, aktiv växande grenar och de för nära varandra avskaffas så att det ser ut trädet bibehålls. I denna typ av beskärning huvudleverantören är orört så att den växer till en tuff bakluckan. Det andra stilen är formellt stil där tyngdpunkten ligger på det yttre form. Det görs för att öka blommar kapacitet trädet. I formella stil beskärning finns det två alternativ. Först ut är höjden av trädet och andra är bredden. Beskärning kan ge samma mönster på alla Crepe Myrtle träd i samma landskap.
Det finns vissa saker som måste följas när man planterar en Crepe Myrtle träd. Försäkra dig om att du använder bördiga jord som är väl avrunna. Ta bort knoppar och rotskott från nya kontor. Ta hand om vattentillförseln när nyplanterade. När den är fast, kan det godkänner även torka och andra extrema väderomslag, och slutligen, beskära trädet till en strikt träd form efter fall allt det är löv.
Crepe Myrtle träd är lätta att odla och beskära. Trädet kräver mindre skötsel och underhåll när den har etablerat sig. Du kan välja anläggningen i enlighet med dess storlek och färg på blomman. Samtidigt välja Crepe Myrtle för landskapsplanering väljer träden som är kort i höjd och lättskötta.

No comments:

Post a Comment