Thursday, 24 November 2011

Marmor Plattsättning

Marmorgolv har blivit mycket populära i dessa dagar runt om i världen. Många föredrar marmor över keramiska för inredning hem på grund av sin styrka och elegans. Det är en av de vanligaste materialen i alla byggnader. Marmor är en natursten och finns i många attraktiva färger och mönster. Om du har bestämt att installera golv marmor kakel för ditt hem måste du ha vissa grundläggande installationsinformation. Låt oss läsa om marmor plattor installation.
Hur man installerar marmor kakel
Installera marmor kakel liknar installation av keramiska plattor och kräver några grundläggande verktyg. Följ dessa enkla och lätta instruktioner för installation marmor kakel.
Saker som krävs:; Marble plattor; Wet såg; Tandstorlek, Tile Cutter, Kakel spacer, lim, svamp, Cement; Leveler, hink, handskar, mask, Marble Tile Monteringsanvisning:
Steg 1: Den första och viktigaste att tänka på vid installation marmorkakel är att börja med ren torr och jämn yta. Om ytan är ojämn kan marmorkakel lossa och falla av. Ja, nivå av ytan med en lastbrygga Innan du startar installationen.
Steg två: Välj en bild att gå bra din tema och lägga kakel i vilken design du vill uppnå. Detta kommer att ge dig en idé att placera brickorna på rätt plats. Börja alltid placera brickor från mitten av rummet. Du kan behöva klippa några plattor för en riktig passform, speciellt runt dörrar och hörn. Skär plattor med hjälp av en våt såg eller elektrisk kapmaskin.
Steg 3: nu med hjälp av en murslev på ett tunt och jämn hinna av lim. Se till att ytan är ren innan limmet förhindra brickor från chipping av.
Steg 4: Placera marmorkakel försiktigt på limmet. Utnyttja kakel distanser för säkerställa perfekt avstånd mellan dem. När alla brickor är placerade korrekt enligt den design som du ville ha, låt dem torka i ca 24 timmar.
Steg 5: När plattorna torkas ordentligt, fylla i luckorna mellan plattorna med cement eller injekteringsbruk med en gummiskrapa. Låt cement som i 10 minuter. Sopa bort överskottscement på brickorna med hjälp av en svamp. Rengör plattorna med en marmor kakelrengöringsmedel att undvika fläckar. Din marmor kakel golv är klar! Läs rengöring om klinkergolv.
Marmor kakel Installation Tips
Här är några grundläggande saker som du behöver för att ta hand om medan du installerar marmor bricka:, ditt golv bör vara stark nog att bära vikt marmor kakel. , Rengör och nivå ytan innan du installerar marmor kakel. ; Lägg ut plattorna i önskat design innan limmet appliceras. , Välj ett lämpligt THINSet som går bra med din kakel färg. Mörk THINSet kan snedvrida Din kakel färg. ; Rengöringsmedel specifikt för marmor kakel. Använda ett varmt fuktig mopp kan också bidra till att hålla marmorgolvet vackert. ; Du kanske också vill läsa om:; keramiska plattor Installation, textila plattor Installation, Slate Plattsättning, det handlade om marmor plattor installation. Du kan få marmor kakel installeras av en professionell, kan emellertid marmor kakel installationskostnaden vara tunga på din ficka. För övrigt är installationen inte så komplicerat. Så varför inte ge det ett försök!

No comments:

Post a Comment