Friday 4 November 2011

Små Badrum remodeling

Renovering ditt badrum? Är rummet ett hinder? Tja, det är ett problem som många möter när de tänker renovera badrummet. Medan du arbetar på små badrum remodeling, kom ihåg att lägga det väsentliga och hålla reda på onödiga objekt. Detta kommer att göra en perfekt badrum och ge en dig ett stort utrymme för att dekorera den. Till att börja med några små planer badrum remodeling, se till att du de-plotter badrummet. Bara hålla de artiklar som du känner dig viktig och som nämns nedan i det lilla badrummet väsentliga avsnitt. Naturligtvis måste de vara i gott skick. Vila extra, speciellt de som upptar golvyta kan uteslutas. Låt oss gå vidare att veta hur man omforma ett litet badrum.
Litet badrum Essentials
Här är några väsentligheter som du måste få installerat i ditt badrum. När du har dessa i ditt badrum kan du använda resten av utrymmet för att dekorera badrummet.
En spegel är en viktig att få klar, så du måste ha det. Satsa på en lång spegel eftersom det kommer att vara mer bekvämt. Också placera den så att naturliga ljuset faller på den, är en bra idé. En spegel kommer också att bidra till att skapa illusionen av utrymme. Här är mer om små idéer badrum design.
Next på listan är badrum fåfänga, ett verk som kommer att packa i de flesta av de små objekt och saker du behöver samtidigt ha ett bad. Dessutom är detta ett bra sätt att hålla alla dessa saker välorganiserat. En av de små badrum remodeling tips är att ha denna fåfänga installerat från golvet, så att spara golvyta och ger området en rymlig känsla. Få mer idéer badrum fåfänga här.
Ett badrum handfat behöver ingen nämna. En av de små badrum remodeling mönster är att ha ett badrum handfat placeras i ett hörn. Du kan få fåfänga ockuperar ett hörn och sträcker lite på ena sidan. Därefter har en diskho monteras istället för den vanliga sänkor. Det här badrummet design kommer ge dig mer tomt utrymme i fåfänga topp som kan användas på flera sätt.
Att installera en toalett, anser den vägghängda toaletter. Dessa är de bästa för små badrum. Vägghängda toaletten är mer kompakt och definitivt upptar mindre utrymme och ger dig möjlighet att använda mer golvutrymme. Tänk dig en bit färgad matchande med övriga badrum inredning.
Vem älskar inte att ha en lyxig upplevelse av blötläggning i ett badkar? Nåväl, nu måste du tänka efter två gånger! Grundfrågan är om ett badkar får plats i badrummet? Om ja, just gå för det. Nu kanske du undrar hur du lägger till en dusch område? I ett litet badrum, kanske du har inte tillräckligt med utrymme att ta emot ett badkar och en duschkabin. Om så är fallet, här är en av smarta små idéer badrum remodeling. Överväga att ha ett duschvägg som inkluderar att duscha chef för ditt val installerat över badkaret tillsammans med nödvändiga inventarier. Avsluta med en klassisk duschdraperi runt badkaret.
Små Badrumsdekoration
När du har det viktigaste på plats kan du börja med dessa tips om att dekorera ett litet badrum.
Choosing rätt färg färger för badrum är ett viktigt led att dekorera den. Gå för ljusa nyanser som kommer att ge det ett livligt utseende. Se till att det samordnar med vägg och golv kakel. Överväg de olika idéer badrum golv för att ge det ett bra utseende. Kom ihåg, större plattor kommer att ge det ett rymligt utseende. Lägg klassiska armaturer badrum ljus som kommer att ordentligt lysa upp badrummet. Elegant söker sanitetsporslin är nyckeln till en stor titta badrum område.
Med en lång och elegant duschdraperi kommer att lägga skönhet till badrummet. Sök efter bästa speglar designat badrum ha en designer utrymme. Du kan också placera växter vid entrén eller förutom fåfänga. Några små marmor hörn kan läggas till, som kan användas placera viktiga punkter prydligt. Du kan också ha krukor dekorativa omfamna fåfänga eller fri rymd.
Lägga dekorativa badrum inredning är lätt och bästa sättet att lilla badrum remodeling. Så det viktigaste som jag nämnde ovan kan väljas så att kommer de lägga stil element till badrummet. Även andra små dekorativa föremål kan användas för att spela upp området. Naturligtvis inte glömma att ha den bästa luftfräschare eller potpurri att ha ett klassiskt badupplevelse.

No comments:

Post a Comment