Sunday, 20 November 2011

Eldstad Mantel Decor

Öppen spis mantels är oftast i fokus för de flesta vardagsrum. Du kan ge ett bländande se till hela området med rätt öppen spis mantel inredning. Dekorera spisen är inte en svår uppgift med några idéer som anges nedan för att hjälpa dig. Eldstäder är gjorda av olika material och färger. Lägga till element till komplimang dessa är en viktig sak som skall beaktas när arbetar på dess dekorationer. Här är några fantastiska spis mantel inredning idéer för dig.
Eldstad Mantel Decor Idéer
Konstgjorda blommor, Konstgjorda blommor är ett bra sätt att piffa upp spisen manteln. Var det gränser spis mantel eller det översta brädet, konstgjorda blommor av olika slag och färger är bäst för att försköna denna plats. Du kan ha blommor av samma typ och färg som går bra med färgen på manteln. Låt dem arrangerade i dekorativa korgar på manteln. Du kan också hänga dessa i gäng på varje sida av denna eldstad manteln. Lägg konstgjorda blad och långa stjälkar till dessa klasar och har en fräsch mantel redo. Få lite tips om utsmyckning öppen spis manteln.
Colorful Ljus, ett av de mest populära förslag på spisen mantel Inredningen är att använda ljus. Ljus finns i flera former, dekorativa utföranden och vackra färger också. Du kan ha en samling av dessa och ganska ljus står. Få dessa och börja lägga färg till spisen området. Du kan använda dessa i Rainbow färger och har en färgglad spis mantel dekoration redo. Använd en blandning av storlekar för detta. Kan du välja från ett stort utbud av ljus ligger som spelar en viktig roll i försköna området.
Elegant Ramar, Frame några speciella familj fotografier med hjälp av enkla av trä eller metall ramar, matchning väl med öppen spis manteln. Du kan hänga ett stort ramen för fotokollage på väggen ovanför detta mantel eller placera den på den öppna spisen manteln. Du kan också lägga till två små buketter av konstgjorda blommor runt den. Har ett antal bilder arrangerade fint att skapa en stor inredning. Om du placerar ramar på eldstaden Mantel, inte bara rada upp dem från vänster till höger, tänk på skiktning dem. Lägg även till vacker keramik vaser på varje sida med fräscha blommor av samma färg för att ge en fantastisk titt till spisen.
Classy Speglar, Speglar är bästa bitarna av eldstad mantel dekor. De kommer att ge en dramatisk look på detta område. Använder ett antal speglar i olika storlekar är också en bra idé. Du kan hänga 5 till 7 kvadratmeter ramar i diamant position i ett visst mönster över väggen. En stor dekorativa spegel av gammal stil hängde på väggen ovanför den öppna spisen kommer att se mycket vacker. Försök bara. Här är några mönster och idéer till rustika spis mantels.
Visa stycken, med några intressanta paradnummer ligger bland de bästa spisen mantel inredningsidéer. Du kan ha ett par sådana pjäser antingen metall eller ved till dekorera denna plats. Du kan också lägga till härliga earthen varor till elegant dekorera spisen manteln. Var det enkla skålar eller ganska lång vaser, dessa är noga med att lägga till en formatelement till denna manteln. Vad sägs om lite bambu korgar och prydnadsföremål för att snygga upp manteln? Du kan också placera stora ganska bambu eller mosaik krukor på vardera sidan av eldstad manteln. Läs om hyllor spis manteln.
De ovan nämnda spis mantel inredning idéer kommer ge ny touch till denna spis. Use samordna perfekt färger för att skapa en härlig effekt. Alla de bästa!

No comments:

Post a Comment