Friday 18 November 2011

Felsökning Electric Furnace

Elektrisk ugn är en anordning som ger värme till hela insidan av byggnad eller en portion av det. Den grundläggande mekanismen i en elektrisk ugn är det direkt konverterar elektricitet till värme. Dessa elektriska ugnar arbete av cirkulerande luft runt värmeelementet. Att uppvärmning elementet är tillhandahållits eller kopplad till ugnen med hjälp av kanaler återluft. Det är den generella mekanismen för elektriska ugnar. Nu några problem i dessa delar kan leda till problem av uppvärmningen. Går till en professionell att fixa det är lätt, men vore det inte lätt om felsökning elektrisk ugn kan göras hemma?
Fastställande av Electric Furnace
Problem 1 - elektrisk ugn blåste kall luft, den första problemet i elektrisk ugn blåser kall luft. I detta fall, kolla termostaten. En felaktig och smutsigt termostat kan leda till att ugnen inte att skapa värme. När det finns en ansamling av smuts på ytor bimetallisk slingorna och kontakter växeln kommer ugnen fungerar inte. Lös problemet genom att spraya slingan med små tryckluft kapseln. I andra fall skälet för elektrisk ugn blåsa inte varmluft en dysfunktionell strömbrytare eller en dålig säkringen. I så fall vill du måste byta ut säkringen och få brytaren på rätt spår igen. Inte nog värmen från ugnen kan också innebära att de register stängda eller blockeras. Därför är det viktigt att se till att de öppna och inte blockerade.
Problem 2 - elektrisk ugn Slå inte på, brytaren och säkringen på nytt kan de primära syndarna om din ugn inte är igång. Kontrollera om brytaren och säkringarna är i bra form. Om så är, då vända sig till separat kraft slå på eller nära ugnen. Ett annat villkor där ugnen inte skulle arbetet är överbelastning. Om det är problemet, stäng av ugn eller återställa det efter ungefär en halvtimme.
Uppgift 3 - Ugnar är mycket bullriga, Lösa rensluckor kan få dig att gå om felsökning elektrisk ugn. Bara fixa rensluckor korrekt i detta fall. I uppkomsten av det ljud som alstras genom stickning, slitna eller skadade bälte, använda en fläktrem dressing. Spray som på bältet eller ersätta den om det är ett riktigt dåligt skick. För löst eller tight blåsmaskin bälte kan också vara orsaken till buller. Justera bältet i detta fall. Slutligen, om alla dessa ovan tycks inte fungera, det kan helt enkelt vara att motorn eller fläkten behöver smörjas. Läs mer om hur du reparerar elektrisk ugn.
Problem 4 - Blower i kontinuerlig drift, I det scenario där fläkten inte stanna, skulle det vara så att fläkten är igensatt. Att åtgärda detta problem är rengöring fläkten montering behövs. Detta är bra, men om du tycker att reläerna är felaktiga, är det bättre att ringa en yrkesmässigt, snarare än hänge sig åt felsökning elektrisk ugn.
Problem 5 - Furnace Stänger och om kvinnor, finns 4 olika fall där detta kan ske -; Om filtret är smutsigt. ; Om fläkten är igensatt eller behöver smörjning. ; Om motorn behöver smörjas. ; Motsvarande sätt sedan filtret måste rengöras eller bytas och fläkten behöver rengöras och smörjas. Så småningom motorn skulle också behöva smörjas. Läs mer på ugnen filterbyte.
Andra än dessa problem, hålla ett vaksamt öga på bränd och sliten ut sladdar och allierade komponenter. Förutom att garantera att alla anslutningar är riktigt kommer vara till hjälp.
Läs mer på uppvärmningssystem.
Det var allt om felsökning av elektrisk ugn. Jag antar det var inte så tuff, eller hur? Slutligen finns det alltid ett alternativ att kalla ett professionellt och få elektriska ugnen felsökning klart!
Det är här jag skriva av! Take Care!

No comments:

Post a Comment