Wednesday, 30 November 2011

Fly Traps: Hemlagad Fly Fällor

Husflugan, flugor frukt och insekter är en stor tid olägenhet. De kommer, fest mot godis och blir över mat, buzz kring spridning ohygieniska förhållanden och flyga i härlighet över hela ditt hem. Kort sagt de kör dig galen. En av skadedjursbekämpning övningar är bekämpningsmedel spray. Men då sprayer är skadliga healthwise. Köpa flyger fällor från marknaden är en dyr affär idag! Så vad göra? Så att bli av med fruktflugor? Vad sägs om flyga fällor hemlagad? Bang på! Låt mig lära dig om hur man gör hemmagjord flyga fällor.
Att göra Homemade Fly Fällor
Följande är några enkla sätt att bli av med fruktflugor. Läs dem, genomföra dem och du kommer inte bli besviken säker.
Med ättika man gör Fly Trap, Ett sätt gör sig av med bananflugor med vinäger. Låt oss lära.
Ta en tom frukt burk eller mjölk flaska. Skölj den ordentligt och låt den torka helt. , Förbereda en blandning av socker (1 / 2 dl), vit vinäger (halv kopp) och vatten (2 koppar). Fyll torkade tomma burken med denna blandning upp till 3/4th av det. ; Pierce lagom stort hål på locket av burken. Hålen ska vara bara lite stor nog för flugorna att komma in. ; Placera burken utanför köket. De ovälkomna gäster kommer att lockas till blandningen och kommer att komma in i burken och kommer att fastna för gott! ; Man kan också använda sirap istället för socker och äppelcidervinäger i stället för vit ättika.
Göra Fly Trap med plastflaska, Making flyga fällor med plastflaska är också ett sätt att bli av med fruktflugor naturligt. , Ta en tom plastflaska, företrädesvis en 2-liters en med en skruv lock. , Skär den övre delen av flaskan med en kniv och ta bort locket. , Nu inverterar cut övre delen inne i flaskan som gör att det ser mer som en tratt. Stick den fast med resten av flaskan med ett silvertejp. , Göra hål i tratten topp med kniv och sätt ett snöre genom hålen. ; Lägg några bete inuti flaskan som kan vara några sötsaker rester. Häng fälla i området som är mest besöks av flugor. Flugorna kommer genast att fastna när de sitter i tratten för att fånga betet. ; Att bananflugan Hemlagad fälla, Man kan också göra bananfluga fällor som hemgjorda. Dessa är bäst för att fånga honungsbin och getingar. Så låt oss lära sig att göra en hemmagjord geting fälla. Följ nämnda förfarande för att förbereda 2 liters plastflaska fälla. Häll av en blandning av ättika (¼ kopp), flytande tvål (¼ kopp) och en fruktjuice / färskt styckat frukt. Denna fluga fälla hemgjord är redo att locka bin och getingar till fällan. Denna typ av bete ofta kallas frukten bete.
Använda honung för Fly Trap, en av de enklaste formen av fällor hemgjord flyga är att ta en tom container kartong mjölk, en toalett pappersrulle, lim och honung. ; Vik upp på kartong mjölkbehållaren. Limma toalettpapper rulla till botten av behållaren. , Efter ett par minuter, sprida lite älskling på limmade pappret. , Så när flugan är attraherad av den söta honungen blir det fastnar i fällan. ; Förutom ovanstående, är en annan idé att använda en tom torr läsk flaska, tom hushållspapper rulle och ett sugrör. Klipp ut en del ur hushållspapper och stoppa upp den vid öppnandet av flaskan så att det bara finns utrymme för halm kunna passera. Lägg lite gelé inuti halm. Flugor försöker krypa in i halm och fastnar i gelé. I vissa fall kan en kombination av socker och tvål bildar tillsammans ett bra lockbete för att fånga större flugor. Doften av socker lockar omedelbart flugor och tvålen fetter vingar vilket gör flugan drunknar i lösningen. Ruttnande kött används också som ett bete för att locka flugor i fluga hemgjorda fällor.
Med ovan nämnda metoder att bli av med bananflugor i huset, skadedjursbekämpning verksamhet bunden att få lätt för dig! Nu när flyger besluta att attackera ditt kök har du din enkla flyga fällor hemgjord redo att motverka angrepp och göra dem försvarslösa. Så vad väntar d Prova dessa enkla fällor hemgjord flyga och bli av med dessa skadedjur på ett ekonomiskt sätt!

No comments:

Post a Comment