Tuesday, 22 November 2011

Lip Piercing Healing

Människor tror att få ditt hål läppar är den svåra delen. Nope. Komma in i något okänt är det som skrämmer dig mest. Så ni har gjort att du vet exakt vad läpp piercing medför. Du vet graden av smärta du känner dig och vad du ska gå igenom under den. Men du har fortfarande ingen aning om läppen piercing läkningsprocessen och vad du måste gå igenom efter piercing är klar. Och enligt er politik, (även annars faktiskt) är det alltid bättre att veta vad läpp piercing healing innebär så att du kan få en läpp piercing gjort utan någon spänning. Så om det är en process läpp piercing healing som du behöver veta om vore det perfekt för er att läsa denna artikel som berättar allt om läpp piercing helande. Läs och ta anteckningar:
Lip Piercing Healing Etapper
Det finns vissa steg till läppen piercing läkningsprocessen. Låt oss ta en titt på dem i detalj. Läs mer på läppen piercing kostnad.
Lip Piercing Healing - Etapp ett
Läppen piercing läkningstiden är på ett genomsnitt cirka 4-6 veckor (men för vissa det kan vara mer eller ännu mindre) vilket gör det till en av snabbaste helande piercingar. Det beror på att munnen genererar saliv, vilket i sig har bakterier slåss egenskaper. Det viktigaste delen är att komma ihåg att ett lip piercing är som ett sår i kroppen och därför tillåter läppen piercing läkningstiden behövs.
Vad som väntar i detta skede:; Det blir rodnad, ömhet och svullnad av huden runt läppen piercing. ; Det kan finnas blödning också. ; Det kommer att finnas klåda och blåmärken runt området. ; Det kan finnas en lymfan ansvarsfrihet (gulaktigt - vitaktig vätska) runt piercing hålet. , Efter cirka 10 dagar kommer en överläpp piercing ärr börjar bilda runt piercingen. ; Lip Piercing Healing - etapp två
Hela läpp piercing läkningsprocessen tar ungefär 4-10 veckor. Den 2: a steget i läppen piercing läkningsprocessen kan börja när som helst från 3: e veckan eller 4:e veckan. I detta läpp piercingen helande skede, kommer du att hitta en mer märkbar förändring av läkningsprocessen. Det beror på, kommer det inledande skedet av läppen piercing helande ge vika för en mer konkret form av healing.
Vad man kan förvänta I denna etapp:; De symptom av den första fasen av läppen piercing healing kommer att minska. Rodnad, svullnad, klåda och alla andra symptom som är närvarande när piercingen först görs kommer att minska. ; Den största förändringen i detta skede kommer att vara bildandet av en sårskorpa på såret. , Så ock, kommer flera lager av vävnad läggas till av kroppen att göra piercing hål permanent. ; För piercing att bli permanent, (så att hålet inte stänger när smycken tas bort) kan det ta upp till 3 år. Därför tar bort piercing för längre perioder leda till nedläggning av hålet och bör därför undvikas. ; Lip Piercing Healing - Allmänna Care
Även om läppen piercing läkningsprocessen är en av de snabbast jämfört med läkningsprocessen av andra piercing, det finns vissa försiktighetsåtgärder som måste vidtas så att det inte finns någon debut av infektioner och korrekt läpp piercing vård kan utföras. , Omedelbart efter piercing och för tre timmar efter, inte äta, konsumera alkohol eller röka. ; Också undvika alkohol drogmissbruk och rökning före piercing görs. ; Vidrör INTE piercing, utan att tvätta händerna med en antibakteriell handtvätt. Detta minskar chanserna att få en infektion. ; Se till att du hålla munnen ren genom att hålla god hygien. Borsta två gånger om dagen med en mjuk pensel med tandborste. , Prova och suger på antibakteriella eller antiinflammatoriska tabletter för att undvika en läpp piercing infektion. ; Göra salt sköljningar är verkligen hjälp för att minska svullnaden och hålla piercingen infektion gratis. ; Drick isvatten och suga på krossad is för att lindra. , Dela inte tallrikar, koppar och andra redskap som med andra. , Att införa ett intag av vitamin B och zink tabletter hjälper till snabb läkning. ; För inte in främmande föremål i munnen eftersom detta kan leda till en infektion. , Undvika att bada i ett par veckor medan såret är rå. ; Practice säker oral sex. Inte göra det kan leda till fånga STDs, eftersom det är ett öppet sår. , Se till att torka området runt piercingen med hushållspapper i stället för sådana trasa. Trasa handdukar kan upp chanser att få en infektion. , Ta inte bort piercingen innan den rådfrågar piercer, eftersom att ta bort piercingen innan den är helt läkt kan leda till hål stängning. ; Med mycket vila och med en väl balanserad måltid kommer också till stor hjälp i läkningsprocessen. ; Du kanske också är intresserad av att läsa dessa artiklar:; Navel Piercing Healing Time; Ear Piercing Eftervård; Lip piercing healing inte kommer vara en svår uppgift om man vidtar försiktighetsåtgärder och korrekt vård av piercing. Gör det, och innan du vet ordet av kommer din läpp piercing be alla bättre. Sedan stoltsera med det runt som det var tänkt att göras!

No comments:

Post a Comment