Friday 4 November 2011

Vinyl Fence Installation

A vinyl stängsel är definitivt mycket slitstark och långvarig, men också mycket dyrt than planket. De finns i olika färger och ett sätt att förbättra landskapet i ditt hus. Du kan göra staket själv, efter att lära sig rätt teknik för vinyl stängsel installation. Innan ange installationen kan du även läsa de olika stilar av vinyl staket. Med kommande stilar och mönster, har vinyl staket blivit valet för många som är förtjusta i trädgårdsarbete och dekorera bakgårdar och gräsmattor deras hus.
Vinyl Fence Stil
De består av en kemisk förening, som kallas polyvinylklorid som kräver minimalt underhåll. Att välja design från många olika stilar vinyl staket, utan beror bara på området för landskapet och höjden på gränsen. Följande är några av de mest vanliga typer av vinyl stängsel. , Picket Style, Privacy Stil, Post-och Rail Style, Shadowbox Style, Vinyl Fence Installation Tips
Layouten för vinyl stängsel installation, men inte hård, är lite knepigt. Det are viss arkitektonisk riktlinjer avseende installation av en vinyl staket. Exakta mätningar och markarbeten är några av nödvändiga pre-åtgärder för att installera vinyl stängsel. Följande är några vinyl fäktning installationsinstruktioner som definitivt kommer att hjälpa dig att höja en varaktig stängsel.
Krita planen för markyta, till skillnad från planket, behöver en vinyl stängsel höjas till polerna, som är ingraverade på insidan marken. Mätningarna för avstånd måste beaktas innan man köper polerna. Bestäm längden på staketet och sedan köpa panelerna. Du behöver gräva hål i marken efter diametern på panelerna med hjälp av hålet grävare. Panelerna måste passa in i dessa hål. Du måste också köpa en grinden för stängsel.
Uppföra Inlägg när till hål, detta är den mest viktig del av byggprocessen. Du måste ordna grus, snabbtorkande betong och stolpar för att säkra placeringen av vinyl stängslet. Se till inlägget hålen är djupa och breda. Panelerna måste grävas minst 30 inches djupt inne marken, som skall resa. Häll grus innanför botten av hålen och täta med betong. Tjänsterna ska vara rak. Låt den natten för cement att torka.
Montering av stängsel till inlägg; Det första steget i staketet design är monteringen av skena i stängselstolpar. Stängslet bifogas sedan parentes och säkrade med hjälp av skruvar. Du måste bifoga gångjärn och fästen till tjänster för installation av grinden, fäst med stängslet. Mätning av port skulle hållas i åtanke, samtidigt som det inlägg, som det bör finnas tillräckligt med utrymme för att öppna porten. Höjden på grinden ska vara i paritet med höjden på stängslet.
Vinyl Fence installationskostnad
Kostnaderna för att anskaffa en vinyl stängsel är definitivt hög, jämfört med trästaket. Priset är värt, om vi ser till fördelarna med att köpa en vinyl stängsel och grind, jämfört med trä eller bambu staket. Kostnaden ökar, om byggandet görs av professionella byggare. Den genomsnittliga kostnader att ta 350 linjära meter vinyl stängsel är US $ 9.485 och 3 järnväg split kostar fäktning nästan US $ 4.050. En privatliv typ vinyl staket som mäter 100 linjär meter, kostar cirka US $ 2,500. Priset på enda panel varierar mellan USD 50 till USD 80. Du kan spara minst US $ 2.000 till US $ 4.000 om du väljer själv konstruktion.
Vinyl staket installation behöver lite innan architectural färdigheter. Stegen för att uppföra en vinyl stängsel bör utföras med precision och exakthet. Du måste upphandla allt material i förväg, så att det finns någon brist i utbudet. Följ processen steg klokt i syfte att öka det perfekt. Äntligen kan du färga staket med färger som kompletterar ditt landskap.

No comments:

Post a Comment