Tuesday 13 December 2011

Antifreeze Leak

Att köra bil utan den nödvändiga mängden kylmedel i det är som att kalla för en katastrof. Den binds resultera i motorskador av bilen och därmed är bäst undvikas. Det ögonblick du ser några varningstecken av frostskyddsmedel läcka bör du stanna bilen och åtgärda problemet. Dessa varningssignaler kan inkludera skyhöga temperatur under huven, (vilket uppenbarligen skulle återspegla på temperatur gauge), ånga kommer från huven och av lampor naturligtvis varning indikerar trubbel. Så vad är denna frostskyddsmedel läcka om?
Vad är frostskyddsmedel?, För att uttrycka det på enklast ord möjligt skulle definitionen av frostskyddsmedel vara "ett flytande tillsätts vatten i kylsystemet av fordonet, för att sänka sin frysning punkt." Även känd som kylvätska, är frostskyddsmedel i grunden ett frysskyddsmedel som används i en rad tillämpningar värmeöverföring, för att säkerställa att inhägnader inte utsätts för någon form av fysisk stress som en följd av expansion som sker när vatten blir till is. Intressant nog har frostskyddsmedel en lägre fryspunkt och en högre kokpunkt, jämfört med vatten. Läs mer på kylarvätska förgiftning.
Vad är Frysskydd för?; I vår dagliga liv använder vi frostskyddsvätska som tillsats i radiatorn av fordonet, huvudsakligen kontrollera att motorn inte få skadad pga överhettning. I fordon med en förbränningsmotor, drar frostskyddsmedel av överskridandet värme ur systemet, så att motorn inte överhettas medan fordonet är i rörelse. Använda frostskyddsmedel med vatten gör att vätskan blandningen inte frysa och flyter genom förbränningsmotorn smidigt. en av de bästa exemplet på frostskyddsvätska som används i bilar glykol, en tjock, färglös vätska som produceras på konstgjord väg från vissa eten föreningar.
Vad är Frysskydd gjorda av?; Frostskyddsmedel finns i princip inget annat än kemiska föreningar, avsedd att garantera att vätskeblandningen inte fryser även om utsätts för mycket låga temperaturer. Vissa frostskyddsmedel är effektiva även i temperatur så låg som -87 ° F. Detta kan tillskrivas olika egenskaper av komponenterna används i denna förening. Frostskyddsmedel oftast gjorda av några sammansatta av eten. Den också som korrosionsinhibitorer på det, just för att säkerställa att de olika komponenterna i motorn inte utsätts för korrosion.
Hur identifiera antifrysmedel läcka?; Antifrysmedel läckan kan både interna liksom externa. Vid en intern kylarvätska läcker, finns det betydande möjligheter att problemet kan vara något större, till exempel en vevas motorblocket, och du kan kräva att tå bilen till mekaniker för att fixa det. Å andra sidan är externa frostskyddsmedel läcka mycket mer lätt att diagnostisera och åtgärda. Bestämmande av plats där frostskyddsmedel läcker kan vara till stor hjälp i diagnostisera problem. Vid frostskyddsmedel läcker från baksidan av motorn, är problemet mer än troligt att de fryser kontakten, och ersätta med en ny ska fixa läckan. Däremot, frostskyddsvätska läckande under bil, kan vara ett tecken av skadade lägre slang, och därmed du kommer måste försöka åtgärda detta skador.
Hur man fixar antifrysmedel läcka?; Den enklaste möjligt problem som du kan möta i termer av externa läckor är en dålig kylarlocket, som förlorat förmågan att bromsa vätskeflödet. I ett sådant fall, som ersätter den med en ny är tillräckligt för att lösa problem. Men om du inte turen kan problemet vara med radiatorn slangar eller radiatorn i sig. Det finns betydande chanser att din frostskyddsvätska läckan kan spåras till en spricka eller splittring i kylarslangar eller förlora slangklämma. Vid en spricka eller isär märker du en fontän av vätska oozing ut från platsen. I sådana fall måste du få för att ersätta skadad slang, antingen övre slangen eller nedre slang, med ett nytt. Du kan också kräva att ersätta slangklämmor, vilket tenderar att få försvagade med tiden och cant hantera trycket av ånga.
Om problemet kvarstår med radiatorn själva, kan du tillgripa några lättillgängliga tillsatser, som måste hällas i kylaren att fixa Pinhole radiator läckor. Du måste komma ihåg dock att detta är bara en tillfällig lösning. These Pinhole läckor är faktiskt beviset att överdriven slitage har lämnade din radiator olämpliga, och det har bytas tidigast. Slutligen, kan en spricka i översvämningen reservoaren orsakar också kylarvätska läckan. Om detta är problemet du måste fixa detta spricka, idealiskt med vissa självhäftande, eller ersätta det med en ny.
Du bör också gå igenom:; Car Överhettning Problem; Radiator Leak reparation; bil problem; I pengar och ansträngningar, fastställande frostskyddsmedel läckor genom inleda lägligt reparation är mycket bekvämare än reparera eventuella skador på motorn. Vid inre läckor, som kan kräva professionell störningar kanske du måste punga ut runt $ 1000 eller så. Skulle emellertid externa läckor vara relativt billig att sköta, och viktigare, du kan göra det på egen.

No comments:

Post a Comment