Monday 19 December 2011

Cocktail Klädsel

Det finns många typer av klädsel som krävs för att kunna övervägas för specifika tillfällen som bröllop eller formell händelser. Och om du inte vill folk prata om att du är överklädd eller under-klädd, det är bättre att följa ett viss klädsel som är lämplig för ett särskilt tillfälle. Cocktail klädsel är en av de klädkoder som förvirrar gästerna mest.
Cocktail Klädsel
En cocktail dräkt ska bäras endast om gäster föreslås för att göra det. Du kan se om du har att bära denna typ av klädsel genom att fråga värd för tillfället. Om du bjuds på ett bröllop skulle uniform klädsel anges på inbjudan själva, så du kan komma klädd därefter. När det kommer att cocktail kläder för män komponenterna i dräkt finns en lite enklare. Men i fråga om klädsel cocktail för kvinnor, måste du överväga några viktiga saker. Normalt har cocktail klädsel en uppsättning standard, men klädsel kan även inbegripa accessoarer och andra kläder beroende på tid på året.
Cocktail Klädsel för män
I en cocktail kläder för män, kläder består av en enkel kostym, eller bara en väl strukna byxa med knapp nedåt skjorta och slips. Om du är osäker på klädsel, kan du bära en knapp down skjorta, ett byxa med en slips, och får en jacka med dig, ifall du upptäcker att de flesta gäster bär en jacka. En slips är inte en nödvändig del av denna klädsel. Det är inte en bra idé att bära något liknar en smoking för en händelse där en cocktail klänning föreslås att bäras. En kavaj, en krage, och khakis är en annan val som kan övervägas i detta klädsel.
Färgerna på kläder skall väljas efter den tid på året. För säsonger such som faller eller vintern, kan goda färgval vara mörkare nyanser som brunt eller träkol. Om det är vår eller sommar som du deltar i evenemanget i, välja klä med ljusare nyanser som du kommer att trivas. Ett standardförfarande är att hålla en del av ett ljust näsduk utanför fickan på ditt mörka kappa. Tänker inte ens att komma till en cocktail händelse klädd i jeans, T-shirts och sneakers, det kommer att göra ett mycket dåligt intryck på gästerna.
Cocktail Klädsel för kvinnor
Vad gäller cocktail skrud för kvinnor, det finns många klänningar, såsom formella kostymer eller klänningar. En typisk cocktail klänning är mörk och knälånga. Om händelsen hålls på hösten eller vintern, kan du överväga att använda en mörk ull klänning med strumpor. Om säsongen under våren eller sommaren, skulle en strapless eller single-bandet klänning vara lämpligt vid tillfället. Cocktail dräkt kan göras att se bättre ut med olika frisyrer, mode smycken, handväskor, skor eller sandaler och andra modeaccessoarer. Ett annat bra val kan vara en tröja med en knälång kjol, eller en pantsuit. Om händelsen är hålls i sommar och att alltför utomhus, skulle en bra klänning vara ett ljus sun-klänning. Om händelsen till alltför formell, undvika att bära mycket av ljusa färger och tillbehör.
Läs mer på:; Cocktail Party Klädsel; Semi Formell Klädsel; Vad är Business ledig klädsel; Det var en del information om cocktail klädsel. Om kvinnor väljer att använda modeaccessoarer, bör de se till att de går bra med färgen på klänningar.

No comments:

Post a Comment