Monday 26 December 2011

Eldstad Mantel Idéer

En eldstad är ofullständig utan en Mantel som omger den. En väl utformad spis mantel går förbättra den elegans och visuella intryck av ditt vardagsrum. Så medan designa din vardagsrum, måste du ge särskild uppmärksamhet åt spis mantel konstruktion, som kan vara fokus för hela rummet. Här delar jag några idéer spis mantel att du kan välja bland.
Eldstad mantels har en lång och rik historia. Några av de tidigaste spisen mantels, känd som skorsten bitar sedan, går tillbaka till tolfte talet. I hela Europa var den arkitektoniska stilar påverkas av den våg av renässansen stilar och idéer. Eldstad mantels som var ett av de mest dekorerade poster var inget undantag. Till denna dag, kan effekten av renässans arkitektur fortfarande beskådas i modern design spis manteln.
Storheten och betydelsen av eldstad mantels var sådan att de upphöjs till den grad att vara statussymboler. Än idag, även om moderna värmesystem har ersatt traditionella spisar till stor del, är charmen med att ha en öppen spis med en dekorerad mantel inte förlorat.
Tips om att välja modeller Eldstad Mantel
Innan jag presentera några idéer spis manteln, Låt oss se vad saker och ting måste tas hänsyn till med utformningen och besluta om vilken typ av spis mantel du vill.
Kostnaderna för konstruktion, kostnader är en av de viktigaste fråga och den som till stor del dikteras av vilken typ av grundmaterial som du använder för design. Priserna kan variera från $ 1.000 till uppåt på $ 5,000 beroende på material-och arbetskostnader för konstruktion. Denna kostnad sortiment själva kommer att ge dig en uppfattning om de olika stilar som kan du välja när man väljer en av de många idéer eldstaden manteln.
Matchande Styling; annan viktig sak som bör beaktas är att din spis mantel design ska vara i synk med den övergripande utformningen av ditt vardagsrum. Annars står öppen spis mantel ut som underligt olika och malplacerade. Beslutar om din budget och styling kommer att begränsa ditt val för idéer spis manteln.
Eldstad Mantel Design Idéer
Med tanke på att eldstad mantels har funnits mer än 800 år, är det naturligt men att du har ett utbud av valmöjligheter när det kommer till idéer eldstad manteln. Här presenterar jag några idéer spis mantel klassificeras av val av material som används för konstruktion.
Trä Öppen spis Mantels, trä spis mantel idéer är det mest billig i fråga om kostnader. De erbjuder också ett mycket brett sortiment av styling och dekoration möjligheter för dig att välja mellan. Det finns många trä material som finns att välja på. Du kan välja någon från körsbär, ek, tall, lönn. Fördelen av att ha av trä eldstäder är att de lätt kan bytas ut och ombyggt.
Öppen spis i marmor Mantels, det dyraste av alla de val, öppen spis i marmor mantels ge en solid och elegant känsla till den övergripande stämningen i rummet. Utsmyckning idéer för öppen spis i marmor mantels är många, inklusive handgjord dekoration som tillhandahålls som standard som skulptörer. Beroende på kvaliteten av begagnade marmor och beskrivandet av handcrafting kan priset vara något utöver $ 5000. Men kommer kostnaden att bli definitivt värt varenda krona om du se slutresultatet.
Tegel Eldstad Mantels; Om du letar efter mantel hörn spis idéer, kan du gå för en tegelsten spis Mantel, som kommer i mitten av intervallet jämfört med av trä och marmor mantels. De kan vara en enkel men ändå elegant tillägg till en lantlig stil hemma om backas upp av innovativa dekoration och utmärkta totala efterbehandling.
Läs mer på:; tips om utsmyckning eldstaden Mantel, Eldstad Mantel Mönster: Hur man bygger en Mantel, gammal spis Mantels: sten och trä kakelugn Mantels, Så var detta några av de grundläggande valmöjligheter när det gäller idéer spis manteln. Det är prefabricerade och skräddarsydd spis mantels som finns idag. Du har alltid möjlighet att bygga en på egen hand, om du har den expertis som behövs. Välj en som passar din stil och budget.

No comments:

Post a Comment