Sunday 11 December 2011

Blöjeksem Hem Rättsmedel

Blöjeksem inte bara orsakar irritation och obehag för föräldrar, men också lämnar föräldrar retlig och förbittrade. Åsynen av hårda röda utslag på den lilla ens tush kan vara en smärtsamt syn för föräldrarna. Att se barnet lider varje gång han eller hon kissar eller förorenar är också mycket svår. Det finns flera blöjeksem hem rättsmedel för att behandla problemet, men som förälder kommer man ta reda på vilken åtgärd som fungerar för deras barn. Det är mer av en trial and error upptäckt teknik.
Hem rättsmedel för blöjeksem
Det finns olika krämer, lotion och aktuella tillämpningar finns i butik sjukvård för blöjeksem behandling. Men om du är en av dem som vill prova naturlig blöjan åtgärder hudutslag behandling, så här är några blöjeksem huskurer mot dig!
Rostad mjöl; Ta lite allrengöringsmedel mjöl och lägg den i en kastrull. Steka den tills den blir ljusbrun och låt det svalna. När den svalna helt, tillämpa det på ditt barns utslag, som du skulle göra med vanlig talk inför varje blöjbyte. Blöjan utslag kommer att läka.
Diet, Majoritet av barn som ammas ses vara mindre sårbara för blöjeksem. Detta eftersom barn som ammas har en välbalanserad kost av bröstmjölk samt halvfasta livsmedel. Utslagen orsakas på grund av reaktionen på den släppta avföring. Hård avföring conduces av hudutslag, därför är det viktigt att ge barnet en balans av bröstmjölk och halvfasta livsmedel. Läs mer på botemedel blöjeksem.
Havremjöl Bath; Ta halv kopp havremjöl och blanda den i mixern tills ett fint pulver erhålls. Lägg till detta pulver till ditt barns badkar fyllt med vatten. Break alla klumpar som bildas i vattnet. Placera försiktigt barnet i havremjöl badet. En eller två sådana bad kommer att läka ditt barns utslag. Läs mer om korrigerande åtgärder blöjeksem.
Kakaosmör och olivolja; Ta lite kakaosmör och häll riklig mängd olivolja tills smidig pasta konsistens bildas. Ta en boll av bomull och doppa den i denna klistra. Dab blandningen på babyns stjärt och lämna den på utslag under några timmar. Oliv olja och kakaosmör kommer att arbeta sina helande underverk på utslagen. Ansök pastan åtminstone 3-4 gånger om dagen. Om du inte är kakaosmör, ta bara en matsked olivolja, tillsätt några droppar vatten och vispa. Tillämpa den utspädda olivolja på utslag. Läs mer om blöjeksem och blåsor.
Bröstmjölk, bröstmjölk har en massa läkande egenskaper. När ditt barn lider av baby utslag, bara spruta lite bröstmjölk på barnets stjärt och gnid försiktigt runt. Mjölken kommer att läka huden.
Shark-fiskleverolja, Ty svåra blöjan utslag, kan man tillämpa vissa fiskleverolja, eller haj fiskleverolja på tush av barnet. Gör detta varje gång du ändrar blöjan, tills utslag försvinner. Läs mer på svåra blöjeksem.
Blåsa torkning, Den varma luften från fön är inte bara lugnande utan healing också. Efter tvätta barnets stjärt med vatten och försiktigt torka av barnet torrt med en mjuk trasa blåser lite varm luft på barnets tush för några sekunder. Lägg sedan på den vanliga blöjan. Fortsätt gjort detta för några dagar och hittar du utslag försvinner och bebisen leende igen!
Läs mer på:; Bästa blöjeksem grädde, hem rättsmedel för blöjeksem, blöjeksem Behandling: hem rättsmedel för blöjeksem, Även om dessa blöjeksem huskurer bör hjälpa att bli av med hudutslag, bör man inte glömma några viktiga principer för att hålla utslag bort. Tvätta alltid trasa blöjor noggrant med tvål vatten. Tillsätt hälften kopp ättika i en hink vatten och tvätta blöjor att få bort alla spår av unken urin som kan orsaka utslag. Dessutom aldrig använda våtservetter när barnet lider hudutslag eftersom de innehåller alkohol. Använd endast mjuk mild våtservetter. Om barnet har utslag är svår och ingen av dessa åtgärder kan bota utslag, rådfråga läkare omedelbart.

No comments:

Post a Comment