Thursday 29 December 2011

Träd Braids

Vad är träd flätning? Det är en metod som gör att du kan fläta och väva lösa bitar av hår till vackra flätor. De tillägger önskad mängd volym och längd till ditt hår. Även känd som osynliga flätor, är träd flätor placeras i olika delar av håret för att framhäva din totala utseende. Du kan definitivt spara mycket pengar genom att undvika hårförlängningar, som träd fläta hjälper ersätta dem. Däremot kommer processen inte billiga och kan kosta dig upp till USD 20 för varje del, att lära sig göra träd flätor är din bästa insats. Med tillsats av kostnader fäst med hela salongen resa, få en del av oss modet att göra det.
Hur man gör Tree flätor
Fläta ett av de populäraste håret vävteknik som antagits av kvinnor, och det är bra för hårväxten. Med få rätt varor, du kan också börja göra din egen träd flätor frisyrer. Nedan följer stegen för flätorna cornrow träd samt material som du behöver för att göra det rätt.
Material som behövs, Twin Ponny fläta hår, Gummiband, hästsvans innehavaren, Rat svans kam, Silver hårspännen, Steg 1: Det kommer att ta tid för dig att hänga av att göra träd fläta korrekt. Öppna de två ponny fläta hår kit och tar bort den ur förpackningen den kom i. Skär gummibandet som håller alla delar med varandra. Make 12-15 mindre delar av ditt hår, ca ¼ tum tunna. Dessa avsnitt hjälper dig att skapa trädet flätor du vill ha.
Steg 2: En del hår från centrum av pannan med hjälp av råttan svansen kammen. Du kommer att börja från början av hårfäste tills basen av nacken (nära i nacken). Detta kommer att dela håret i mitten och håller det borta tills du kommer till andra sidan.
Steg 3: Välj en sida och ta tag i hårstrån närmare örat. Gör en liten partition ca ½ storleken på ditt lillfinger. Starta trädet flätning på vänster sida av denna lilla partition och hålla håret på höger sida av partitionen. Plats få silver klipp att hålla rätt sida direkt.
Steg 4: Du kommer att börja flätor cornrow trädet genom att lägga till din ponny fläta du hade köpt. Lägg till tre strand fläta teknik, vilket innebär att har du en vänster Strand (ls), Strand centrum (CS), och höger Strand (rs). Det är en enkel teknik som följer en medurs metod: rs går medsols enligt CS, går ls medurs enligt CS. Och du behåller upprepa mönstret tills du når den andra upprepningen. Läs mer på cornrow mönster.
Steg 5: På den andra upprepning, ta ut en liten tråd från håret och lägg inte till det i med resten av mönstret. Eftersom den andra upprepningen går kommer ditt träd fläta metoden: RS medsols under CS och ls medsols under cs. Du kommer att följa hela steget till ändarna av ditt hår. Lägg den extra del med den utökade delen som du drog ut och hålla på fläta. Läs mer på fläta frisyrer.
Steg 6: När du når ändarna på din naturliga hår, placera ett gummiband så att flätan inte kommer att komma ut. I slutändan kan du se att du har en cornrow som liknar en trädstam med varje trådar hängande utanför liksom dess grenar. Hålla på med alla sektioner och partitionerna tills ditt hår ser full.
För ytterligare information om träd flätor, gå till:; svart hår Braid stilar, hårflätning tekniker; Träd braids med lockigt hår kan vara lite svårt eftersom det inte ger samma typ av mönster rakt hår gör. Du kan alltid använda fett eller musen för att göra håret hala, så att förlängningar blir perfekt. Den stil främjar hälsosam växande hår, eftersom den inte kräver några oönskade kemikalier. Bara fortsätta att öva de tre strand fläta och du kommer snabbt att lära sig trädet flätor på egen hand.

No comments:

Post a Comment