Tuesday, 6 December 2011

Stenbocken Tatueringar

Astrologiska och Zodiac underteckna baserade charm och amuletter är populära bland en stor grupp människor över hela världen. De troende i astrologi är ett mycket stort intresse för dessa älskar att idrotten deras Stjärntecken armband och medaljong. Å andra sidan, i den senaste tiden har det skett en stor ökning av människor sport their Stjärntecken symboler och mönster på sina kroppar i form av Zodiac tatueringar. Här ser vi mer på Capricorn tatueringar.
Capricorn tatueringar; Stenbockens den tionde Stjärntecken, som symboliseras av havet geten och styrdes av planeten Saturnus. Personer födda mellan 22 december - 20 januari hör till denna astrologiska tecken. Stenbocken är en jordtecknet och därmed, de personer som tillhör denna Stjärntecken är mycket praktiska och pålitliga människor. Stenbocken individer ambitiös och tror på att vinna framgång genom hårt arbete och uthållighet. Symbolen för Stenbocken, havet get, porträtterar egenskaper dessa individer i större utsträckning. Stenbockens människor är mycket tystare och fredsälskande människor, i sällsynta fall försöker få i centrum. Men när probed kan Stenbockar förvandlas till rasande getter och ta itu med sina fiender rättvis och torg! Stenbocken tatueringar är gjorda med dessa symboler för stenbocken Stjärntecken.
Stenbocken Tattoo Designs; Zodiac Stenbockens tatueringar kan göras i otaliga konstruktioner. Följande är några Stenbocken tatuering idéer för män såväl som kvinnor.
Geten, som symbol för stenbocken Stjärntecken är get, är det en av de mest enklaste och vanligaste motiv som används för att göra en tatuering. Man kan antingen dra komplett bild av get eller helt enkelt har inför det görs på en kropp. Även i de flesta fall är get i svart, brun eller marinblå färger, man kan också använda andra färger och skapa en abstrakt konst. Å andra sidan, tribal tatueringar av stjärntecknen är också ett av de gynnade mönster som de ser lika attraktiva. Denna konstruktion kan göras på skuldror, rygg, bröst, överarm, etc. där man får en större yta.
Glyf, Om du inte vill ha den bild av geten inskrivna på kroppen, kan du gå för den mer graciösa mönster, dvs Stenbockens tecken glyf. Glyf en särskild symbol som länkar till varje Zodiac underteckna. Glyf av Stenbocken kan göras i två olika stilar. Den första symbolen är en "V" med ett "S" som form göras på rätt sida. För det andra kan glyph också göras i en symbol som ser ut som nummer 7 och 6 blandas och förenas. Glyfer kan göras i olika färger och stilar vilket gör det till en av de unika symboler för Stenbocken. Glyfer skall ske via handleden, nacke, armar eller andra del där de lätt kan ses.
Texter; Slutligen, om du fortfarande vill ha en unik och personlig tatuering design, då kan du få en text översatt till kroppen på olika teckensnitt, stilar och färger. Du kan helt enkelt har ordet "Capricorn" eller Proud Stenbocken "skrivet i olika stilar. För det andra, kan du använda något av ovanstående mönster och inkludera ditt namn eller förkortning däri för att anpassa den här tatueringar design.
Läs mer på:; Capricorn Tattoo Designs; Stenbocken Logga tatueringar; Det är några idéer om Capricorn tatueringar för kvinnor och män. Du kan också mixa och matcha och komma med egna motiv ha en unik tatuering. Slutligen rekommenderas att ha ett tatuering tillverkad av certifierad personal tatuerare. Kom ihåg, Zodiac tatueringar eller mer specifikt, kommer Capricorn tatueringar alltid kvar i stil, för evigt.

No comments:

Post a Comment